Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Masraflar halledilir merak etme. Sen sağlıkla kucağına al inş. Bebeğini. Şimdiden mutluluklar dilerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artik yapcaz bişeyler dun bulantı vardi bugun yok :)) rabbim herkes e nasip etsin sağlıkla sıhhatle ins. Çalışmalarda allah kolaylık versi canim ben hicbisey kullanmadim hatta o ay cok fazla calisamadik bile toplasan 4-5 defa falan oldu bide kafana takma sakın benim hic umudum yoktu hatta :))) yataktan kalkmamaya calis ayaklarini yukari kaldir bisiklet cevirir gibi yap ben öyle yapmistim :):49:

amin canım inşallah. ben geçen ay ovulasyon testi aldım olmadı dünden beri yine başladım yapmaya bakalım o günü yakalayıp dediklerinide denicem :16:

Saol canım benim.moral verdim bana.evt bugünü kaçırmamam lazım ama söyledim bile çoktan o yüzden kızgın bana.bakalim aksam ne olur. Akıntı catladigina mi işaret yoksa yumurta oluştuğuna mu canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ymurtanın tam olgunlaştığını gösterir yumurta tam olgunlaşınca bugün yarın çatlar sen bugünü kaçırmamaya çalış tabi yarınıda al kocanın gönlünü tamam de artık ster falan yapmıcam haklısın ben çok abarttım özür dilerim falan d aradan bir iki saat geçsin git yanına yap bişeyler işte hadi sana güveniyorum :52:

ymurtanın tam olgunlaştığını gösterir yumurta tam olgunlaşınca bugün yarın çatlar sen bugünü kaçırmamaya çalış tabi yarınıda al kocanın gönlünü tamam de artık ster falan yapmıcam haklısın ben çok abarttım özür dilerim falan d aradan bir iki saat geçsin git yanına yap bişeyler işte hadi sana güveniyorum :52:

;)harikasından denicem bunlari

Merhaba canım. Dun kontrole gittim ama hormonlara bakmıyor bende direk yumurtalıklara bakıyor. Günde 3 klomen , incirler , hayıt tohumuna rağmen hiç bi gelişme olmamış bu ilaca yanıt vermiyo dedi. Önümüzdeki ay iğneye geçecek.

canım öyle hemen moral bozmak yok bi daha ki ay iğneye geç belki hemen hamile kalacaksın yeterki rabbim ol desin olmayacak hiçbişey yoktur

canım olgunlaşması ile çatlaması bir oluyor işte yani 14.gün oluyor...normal olmayı neden kabullenmiyorsun anlamıyorum:1:

neden biliyomusun çünkü çoğu kişinin o koyu çift çizgiyi gördüğü tarih adetinin 14. günü de o yüzden senin hesaplamana göre onlarda adetlerinin 16veya 17. günü çatlamış oluyolar :1:

canım öyle hemen moral bozmak yok bi daha ki ay iğneye geç belki hemen hamile kalacaksın yeterki rabbim ol desin olmayacak hiçbişey yoktur

Inşallah canım . Rabbim isteyen herkesin tez zamanda kucaklarını doldurup yüzlerini güldürürsün inşallah

Inşallah canım . Rabbim isteyen herkesin tez zamanda kucaklarını doldurup yüzlerini güldürürsün inşallah

amin canım inşallah sen yeterki bozma moralini şunu hiç çıkarma aklında rabbim yeterki nasip etsin ol desin :34:

amin canım inşallah. ben geçen ay ovulasyon testi aldım olmadı dünden beri yine başladım yapmaya bakalım o günü yakalayıp dediklerinide denicem :16:

Keske yapip kendini strese sokmasan onu takip etmek bile kafayı yorar oluruna bıraksan keske ins bu ay olur da sende yaşarsın mutlulugu :)) ben daha tam olarak farkında bile değilim unutuyorum bazen hatta :)) kontrol e daha 10 gun var bakalim neler olcak ama acayip karnim acikiyo habire bisiyler yiyorum yemesem midem cok bulanıyor tuhaf hisler bunlar :)))))):33:

çok teşekkür ederiz :16: ama masraflardan önce karı koca olmanın mutluluğunu yaşayın masrafları da düşünme rabbim kısmetiyle yollar bebeği inşallah. ben bebek kıyafetleri bakarken sitelere bakmıyorum güvenmiyorum bizzat avm lere gidip bakıyorum yumuşak mı yünlü mü ve özellikle baskı var mı yokmu kesinlikle baskılı almıyorum bunların dışında bakınca hoşuma giden bişey olursa alıyorum :16:

peki şöyle yapsam nasıl olur ? etik değil ama mağazaya gidip ürünü seçsem sonra internetten sipariş etsem nasıl olur :6:

cnm inan internette daha ucuz nedense anlamıyorum pek ama fiyat işte dusunmek lazım tatlım:56:

Keske yapip kendini strese sokmasan onu takip etmek bile kafayı yorar oluruna bıraksan keske ins bu ay olur da sende yaşarsın mutlulugu :)) ben daha tam olarak farkında bile değilim unutuyorum bazen hatta :)) kontrol e daha 10 gun var bakalim neler olcak ama acayip karnim acikiyo habire bisiyler yiyorum yemesem midem cok bulanıyor tuhaf hisler bunlar :)))))):33:

ya oluruna bırakamıyorum ki heyecanlanıyorum :) birde ovulasyon testi yapmasam ilişki gününü kaçırabilirim zavallı yumurtacığımın ömrü zaten 24 saat oda boşa gitmesin :) rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizede o anlattığın tuhaf duyguları yaşatsın amin :49:

peki şöyle yapsam nasıl olur ? etik değil ama mağazaya gidip ürünü seçsem sonra internetten sipariş etsem nasıl olur :6:

cnm inan internette daha ucuz nedense anlamıyorum pek ama fiyat işte dusunmek lazım tatlım:56:

bunuda yapmışlığım var tatlım neden etik olmasın ki :) gidip beğen bak internetten ver siparişini gidip baktığın yerden almak zorunda değilsin ki süper olur bence :52:

sabah hemen yaz bakalım neler yaptın merakla bekliyorum :52::52::52:

Canım mrb:) dun tavsiyelerine uyarak kandırdım kocami;)bugün bekleyip yarin tekrar kandirsam diyorum. Çok iyisini.Allah kalbin gibi tüm güzellikleri de versin sana insallajlh.bu ay ki ilk çalışmamiz oldu ama vakitlice oldu sayede.yoksa dün çok karamsardim.içine doğan olur da inşallah bu ay hamile kalırim.ozaman dile benden ne dilersen;)

Back