- 13 Aralık 2013
- 653
- 117
- 83
- 34
Yani hapi biraktiktan ne kadar aonra gebe kaldin ayy ben cok soru soruyorm dmi
olsun bişey olmaz bende çok sordum :)
6. ayımda hamileyim nihayet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani hapi biraktiktan ne kadar aonra gebe kaldin ayy ben cok soru soruyorm dmi
geçen ay kullandım ovulasyon testini ama kısmet değilmiş bu ay devam ediyorum çalışmalararabbim kucağına almayıda nasip etsin bizede dua et
![]()
Masraflar halledilir merak etme. Sen sağlıkla kucağına al inş. Bebeğini. Şimdiden mutluluklar dilerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Artik yapcaz bişeyler dun bulantı vardi bugun yok :)) rabbim herkes e nasip etsin sağlıkla sıhhatle ins. Çalışmalarda allah kolaylık versi canim ben hicbisey kullanmadim hatta o ay cok fazla calisamadik bile toplasan 4-5 defa falan oldu bide kafana takma sakın benim hic umudum yoktu hatta :))) yataktan kalkmamaya calis ayaklarini yukari kaldir bisiklet cevirir gibi yap ben öyle yapmistim :)![]()
Saol canım benim.moral verdim bana.evt bugünü kaçırmamam lazım ama söyledim bile çoktan o yüzden kızgın bana.bakalim aksam ne olur. Akıntı catladigina mi işaret yoksa yumurta oluştuğuna mu canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ymurtanın tam olgunlaştığını gösterir yumurta tam olgunlaşınca bugün yarın çatlar sen bugünü kaçırmamaya çalış tabi yarınıda al kocanın gönlünü tamam de artık ster falan yapmıcam haklısın ben çok abarttım özür dilerim falan d aradan bir iki saat geçsin git yanına yap bişeyler işte hadi sana güveniyorum![]()
kız yok 14. gün yumurtanın olgunlaşmış olma tarihi çatlamış olma değil![]()
haha niye bebem gel kertelim![]()
Merhaba canım. Dun kontrole gittim ama hormonlara bakmıyor bende direk yumurtalıklara bakıyor. Günde 3 klomen , incirler , hayıt tohumuna rağmen hiç bi gelişme olmamış bu ilaca yanıt vermiyo dedi. Önümüzdeki ay iğneye geçecek.
harikasından denicem bunlari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım olgunlaşması ile çatlaması bir oluyor işte yani 14.gün oluyor...normal olmayı neden kabullenmiyorsun anlamıyorum![]()
benle kertme de kimle kertersen kert.bak bebeğim in yakında çocuğu olcak gibi sen onla kert en iyisi![]()
canım öyle hemen moral bozmak yok bi daha ki ay iğneye geç belki hemen hamile kalacaksın yeterki rabbim ol desin olmayacak hiçbişey yoktur
Inşallah canım . Rabbim isteyen herkesin tez zamanda kucaklarını doldurup yüzlerini güldürürsün inşallah
amin canım inşallah. ben geçen ay ovulasyon testi aldım olmadı dünden beri yine başladım yapmaya bakalım o günü yakalayıp dediklerinide denicem![]()
çok teşekkür ederizama masraflardan önce karı koca olmanın mutluluğunu yaşayın masrafları da düşünme rabbim kısmetiyle yollar bebeği inşallah. ben bebek kıyafetleri bakarken sitelere bakmıyorum güvenmiyorum bizzat avm lere gidip bakıyorum yumuşak mı yünlü mü ve özellikle baskı var mı yokmu kesinlikle baskılı almıyorum bunların dışında bakınca hoşuma giden bişey olursa alıyorum
![]()
Keske yapip kendini strese sokmasan onu takip etmek bile kafayı yorar oluruna bıraksan keske ins bu ay olur da sende yaşarsın mutlulugu :)) ben daha tam olarak farkında bile değilim unutuyorum bazen hatta :)) kontrol e daha 10 gun var bakalim neler olcak ama acayip karnim acikiyo habire bisiyler yiyorum yemesem midem cok bulanıyor tuhaf hisler bunlar :))))))![]()
peki şöyle yapsam nasıl olur ? etik değil ama mağazaya gidip ürünü seçsem sonra internetten sipariş etsem nasıl olur![]()
cnm inan internette daha ucuz nedense anlamıyorum pek ama fiyat işte dusunmek lazım tatlım![]()
sabah hemen yaz bakalım neler yaptın merakla bekliyorum![]()