Canım mrb:) dun tavsiyelerine uyarak kandırdım kocamibugün bekleyip yarin tekrar kandirsam diyorum. Çok iyisini.Allah kalbin gibi tüm güzellikleri de versin sana insallajlh.bu ay ki ilk çalışmamiz oldu ama vakitlice oldu sayede.yoksa dün çok karamsardim.içine doğan olur da inşallah bu ay hamile kalırim.ozaman dile benden ne dilersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya oluruna bırakamıyorum ki heyecanlanıyorum :) birde ovulasyon testi yapmasam ilişki gününü kaçırabilirim zavallı yumurtacığımın ömrü zaten 24 saat oda boşa gitmesin :) rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizede o anlattığın tuhaf duyguları yaşatsın amin
Hayırlısı diyelim ozaman şekerim:))))) Allah herkese nasip etsin ins aminnn
bunuda yapmışlığım var tatlım neden etik olmasın ki :) gidip beğen bak internetten ver siparişini gidip baktığın yerden almak zorunda değilsin ki süper olur bence
canım bende bosh var gayet kullanışlı ürünler bunlar de sen bebek kıyafetleri demiştin küçük ev aletleri çıktı
bebek için henüz erken ama
ev için hazırlık yapmam gerekiyor die düşündüm, mağazaya bakıp da buradan alcam sayenizde
bebek için henüz erken ama
ev için hazırlık yapmam gerekiyor die düşündüm, mağazaya bakıp da buradan alcam sayenizde
ay bendee seni bekliyodum naptı acaba diye hele şükür gelebildininşallah sanada rabbim tüm güzellikleri versin ve tek dileğim hepimizin sağlıkla hamile kalması bana da dualarında yer ver başka bişi istemiyom senden eğer yumurtlama günlerinse bugün de ilişkiye girmeye çalış yok olmaz dersen yarın denersin anlat bakım özür diledinmi neler yaptın da aldın adamın kalbini
neden biliyomusun çünkü çoğu kişinin o koyu çift çizgiyi gördüğü tarih adetinin 14. günü de o yüzden senin hesaplamana göre onlarda adetlerinin 16veya 17. günü çatlamış oluyolar
amacın ne he amacın netamam senle kertmiyom vazcaydım
canım aslında dün tartışma nedeni de yoktu çok gergindik.ikimiz de öğretmeniz ve gün içinde çok stresli oluyoruz.öncesinde masaj yaptım o çok sever:)sonrasında dayanamadı tabi:)özür dileyemez açık açık ama davranışarında tabi değişme oldu.artık yarın yparız canım çünkü gün aşırı diyor doktorm.canımm benim çok iyisin.dualrım seninle.inşallah en kısa sürede hamile kalırız.canım sne nerde yaşıyosun?çalışıyo musun?çok iyisin canım benim ya
Merhaba hanımlar..Canım çok sıkkın ,ne yapacağımı bilemedim.11 nisan pazar günü adet olmam gerekiyordu.Adet düzenim ise 34 veya 35 günde oluyor.Fakat ben adet olmadım, haliyle de acaba diye ümitlendim.Dün idrar testi denedim bişey çıkmadı.Belki kanda netleşir diye test yaptırdım sonuç ise 1.20.. Doktor, bu değerle gebelik olmadığını, belki stresten sebeb günün geciktiğini söyledi.Gerçi bu aralar birçok stresli şey yaşadım ama adetim bu kadarda gecikmedi şimdiye kadar..Kendimi umutlandırıp üzülmek istemiyorum ama bir umudum olsunda istiyorum..Ne yapacağım şimdi, çok üzgünüm ben yaa
-
aynen öyle oluyor canım çift çizgiyi görünce 24 saat içinde ilişkiye girin diye ondan diyor yani 24 saat sonra çatlama oluyor ..diğerleri anormal
hiç ne amacım olabilir ki sadece seni vazgeçirmek istedim oda oldu
Sağol Nusece, cidden morale ihtiyacım vardı. İnş hayırlı haberlerle dönerim..
ay çok teşekkür ederim gerçektensizlerde çok iyisiniz bu arada doktor gün aşırı diyor ama yumurtlama gününde iki gün üst üste de olabilir ama sen yinede yarın tekrar denersin inşallah hayırlısıyla olur ben istanbuldayım şimdilik çalışmıyorum çünkü daha yeni evlendim 3ay oldu ama bu ne acele deme he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?