• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

hah hah bende rüyam da erkek çocuğum olduğunu görmüştüm 3 gün felan oluyor:49: en iyisi biz bizim bebekleri beşik kertmesi yapalım :52:

kızzz ne diyon aboww tamam gel kertelim doğmamış bebekleri :52: ama benim kızım da aynı bana benzer bende anneme benzemişim çünkü anasına bak kızını al demişler ben gibi bi kızı taşıyabilecekmisin bilmiyorum ha tabi kızım da sen gibi bi kaynanayı taşır mı bilmiyorum :52:

Saol canım.zaman ayırıp ayrıntılı olarak yazmissin cok saol.tam olarak anladım ve kafamdaki sorular cevap bulmuş oldu.en kısa surede testi alicam.bu kadar iyi niyetli insanların var olduğunu bilmek çok güzel. Allah hepimize annelik duygusunu tattirmayi nasip etin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım anlatmayı becerebildiğime ve yardımcı olduğuma çok sevindim :34: yanlız teste adetin ilk gününden sayarak 8veya9. günü başlaman gerekiyo o günlerden sonra her an oluşabilir ve kaçırabilirsin çünkü koyu çizgiyi bir gün yakalayabiliyorsun adetin ne kadar oldu biteli

zaten ikimizde de gariplik olmasa birbirimizi bulmazdık ki :27: benimkide 13. günde olmuştu :52:

yok kız yok gariplik yokmuş :52: şimdi pozitifi ben 12. günü sen 13. günü gördün ya işte o pozitifi gördükten 24 saat ya da 36-48 saat sonra yumurta çatlayacak demek yani 14. güne denk geliyor .üzgünüm normalmişizzzz:52::52::52:

kızzz ne diyon aboww tamam gel kertelim doğmamış bebekleri :52: ama benim kızım da aynı bana benzer bende anneme benzemişim çünkü anasına bak kızını al demişler ben gibi bi kızı taşıyabilecekmisin bilmiyorum ha tabi kızım da sen gibi bi kaynanayı taşır mı bilmiyorum :52:

neyse bu söylediklerimi unutsan iyi olcak canım :52::52::52:

canım anlatmayı becerebildiğime ve yardımcı olduğuma çok sevindim :34: yanlız teste adetin ilk gününden sayarak 8veya9. günü başlaman gerekiyo o günlerden sonra her an oluşabilir ve kaçırabilirsin çünkü koyu çizgiyi bir gün yakalayabiliyorsun adetin ne kadar oldu biteli

Canim adetin 13.gunundeyim yumurta oluştu sanki akıntıdan hissediyorum.artik bir daha ki aya alırım inşallah gerek kalmaz.ama bu ay umudum az çünkü eşim benim stres yapmadan dolayı kızıyor ve sürekli tartışıyoruz.günleri kacirabilirim sanırım:(

Yumurtlama günü herkeste farklı o yüzden otomatik hesaplayıcı kullanma. Ya ovulasyon testi kullan yada doktora git yumurtalıklarını kontrol edip sana söyler.
2 günde 1 ilişkiye gir ve hiç kalkmadan uyu.
Ben bu ay bu şekilde hamile kaldım canım

Canim adetin 13.gunundeyim yumurta oluştu sanki akıntıdan hissediyorum.artik bir daha ki aya alırım inşallah gerek kalmaz.ama bu ay umudum az çünkü eşim benim stres yapmadan dolayı kızıyor ve sürekli tartışıyoruz.günleri kacirabilirim sanırım:(

Ah cnm ayny dertten bnde de var bu ne strez olursa olur ne bu diyo bende ikidir vazgecmis gbi kondom cikartiyrum ayiptr solemesi bnm inadima kullanmiyor :D

Yumurtlama günü herkeste farklı o yüzden otomatik hesaplayıcı kullanma. Ya ovulasyon testi kullan yada doktora git yumurtalıklarını kontrol edip sana söyler.
2 günde 1 ilişkiye gir ve hiç kalkmadan uyu.
Ben bu ay bu şekilde hamile kaldım canım
saglikla kucagina al bebisini ins. Bnm anlmadgim mayisin 4 unde doktra gttim yumurtalr gayet ii demisti 5 inde adet oldm acaba kist falan yok demekmi istedi :(

saglikla kucagina al bebisini ins. Bnm anlmadgim mayisin 4 unde doktra gttim yumurtalr gayet ii demisti 5 inde adet oldm acaba kist falan yok demekmi istedi :(

Teşekkürler:)
Son adet tarihin ne canım?
Yumurtalıklarınmı iyi dedi yumurtanmı dedi?ikisi farklı şeyler çünkü
Belki çatlamayı kaçırmışsındır?

Teşekkürler:)
Son adet tarihin ne canım?
Yumurtalıklarınmı iyi dedi yumurtanmı dedi?ikisi farklı şeyler çünkü
Belki çatlamayı kaçırmışsındır?

İste bnde orayi cozemedm 4 u de dktora gittm 5 inde adet oldum biteli bir hfta oldu bn hapi birakinca ilk iki ay duzenm bozuldu smdi normal gorunuyo bkalim...

İste bnde orayi cozemedm 4 u de dktora gittm 5 inde adet oldum biteli bir hfta oldu bn hapi birakinca ilk iki ay duzenm bozuldu smdi normal gorunuyo bkalim...

Hıı hap kullandıysan düzensizlik olur
Bende hapı bıraktığımda 15 günde 1 adet oldum 3 defa
Sonra düzeldi

Back