• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

hahaha işte bu fikre bayıldımmmm :32: kız bende yapım dicem ama yakalanırsam yanarım valla he :D eee anlamıyomu bişey bana noluyo demiyomu ay hala guluyom :52:

yakalnmaya gore bısı yok anlamıolar at cayına kahvesıne gtsın yarım saat sonra ereksıyon halınde ıkı gun ıdare edeıo bı hap :52::52::52::52:

kızlar bende yapmak istiyorumda elimde kalır diye korkuyorum herif:27:.ayrıca nerden bulucaz o hapı :52:

aktarlarda cnm dıcen kı hem sperm artırıcı hemde azdırıcı hap ıkısı bı yerde kahvernklı yada mavı burdakıler bıtkısel hıc zararı yok faydası var :1::1::1:

neeeeeeeeeeeee :52: bak o hapın yan etkisi olmasın adamı kalpten götürmezsin inşallah:1::1::1:

ölmes rahat olun kıslar ya fare gbı denıom bn adamda kecı boynuzu ozude cok etkılı öluursede cocuk yolunda feda olurlar yenısıne saglık :52::52::52::52::52::52:

kızlar burda bursadan kımse yok mu ya şöyle takılalım falan kafamız dağılır???

Ben evden tek cikamam kocam tuhaftir biraz test alamam :(

canım tek çıkma ozaman kocanla çık al veya o gitsin alsın gelsin ben hesaplamalardan daha erken yumurtladım geçen ay bunu da ovulasyon testiyle öğrendim

bu ne biçim iş arkadaş usg de var hormonlar da sorun yok ee tıp buna bir çare bulsun , insan sürekli bende bir problem mi var diye düşünür artık :1: .Aldattın beni ahh ahh

ya öyle düşünmene sebep olacak bişey değil ki mesela bu ay yumurtan çatlamadı veya az çalıştılar o yumurtalar küçük küçük kistlere dönüştü bu kistler diğer adetle atılıyo zaten sadece bir ay duruyo orda yavru ya aldatırmıyım ben seni :52:

Teşekkürler canim bugece ruyamda gevelik testi yapiyordum pozitif cikiyordu acaba dr gitsem hamile olup olmadigimi suanda ogrenebilirmiyim ki ama buayin sonuna kadar beklesemmi adet gecikmem olursa gideyim diyorum ayy iyice butuyorum artik bu bebis olayini ama elimde degil esim cok istiyor; (

canım sana şakasız diyorum ben haftanın üç günü gebelik testi yapıp pozitif olduğunu görüyorum daha geçen gün adetime 2gün kala rüya gördüm kız çocuğum olmuştu :)) rüyalara takılma sakın çünkü çok kafaya taktığımız için rüyada görüyoruz ayrıca sabırlı ol biraz bekle hastaneye bile gitsen şimdi öğrenemezsin hamilemisin değilmisin çünkü sen daha yumurtlama günündesin sperm ve yumurta birleşmiş olsa bile 3gün yumurtalık kanalında rahime doğru ilerliyo olsa bile daha yoldadır yani bu kadar abartıp kendini strese sokma sadece şöyle de rabbim sen ol dersen olur ama olmazsa demekki benim için hayırlı zaman değilmiş sadece sabret ve dua et :34:

yakalnmaya gore bısı yok anlamıolar at cayına kahvesıne gtsın yarım saat sonra ereksıyon halınde ıkı gun ıdare edeıo bı hap :52::52::52::52:

anam yuh diyorum başkada bişey demiyorum ha :27: herkes bir gün şeytan taşlamaya gitmiş kadının biride taşlıyomuş şeytan ordan kadına seslenmiş kanka sende mi ya :52: haha kadınların aklı zehir gibi zehirrrr :21:

Se. Kacnda yumurtluyosun ki bde ayiptr solemesi bzm yunrt. Gununu kacirmamiz zor :)

ben geçen ay yumurtlama gününe 3gün kala yumurtam oluşmuş niye kaçırmanız zor her gün ilişki mi oluyo :52:

Bak smdi ben bi yengec kadini olarak dusundum adama iki gun ywyr diyosun anam bu adam ise gdcek sagda solda fistik gbi kizlar turistler ohoyyyy bebek derken kuma gwlmesin kizzzz

Kizzz kocamin babanesini saglik ocagna goturuom folik asit yazdirmmi?

canım benim dediğim folik asit yazdırılmıyor yani devlet karşılamıyor 20 lira normal fiyatı ama tabiki yazdırırsan yine de folik asit alabilirsin de bunun kadar kaliteli değil içinde daha fazla vitamin var benim dediğimin

Utanma surati nail yapilio bilmiommmm :)) hemen hemen ole hafta sonunu hic solemiyim ayip :)

canım anladım ama hergün girilen ilişkiden çok sağlıklı spermeler çıkmıyo haberin olsun yani gün aşırı olsun en azından spermlerinde bi gelişim süresi var 3 günde tamamlıyorlar gelişimlerini onu bil de :52:

anam yuh diyorum başkada bişey demiyorum ha :27: herkes bir gün şeytan taşlamaya gitmiş kadının biride taşlıyomuş şeytan ordan kadına seslenmiş kanka sende mi ya :52: haha kadınların aklı zehir gibi zehirrrr :21:[/QUOaynn cnm yapamıycagımız sey yok hele bnm bılemıorum yanı

Back