Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Gel benm adama anlat sperm 3 gunde bekle sperm kwndini toplasin die adamin cusseye normal anam :)

Bak smdi ben bi yengec kadini olarak dusundum adama iki gun ywyr diyosun anam bu adam ise gdcek sagda solda fistik gbi kizlar turistler ohoyyyy bebek derken kuma gwlmesin kizzzz

yok yha cnm bişi olmaz

Arkadaşlar yumurta catlamadan mi ilişki yoksa catladiktan sonraki ilişki mi daha önemli. Benim kafam karıştı 1mayisti adet tarihim yumurta sanırım yeni oluşuyor hissediyorum.ama önemli olan patladıktan sonraki günler mi??m

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurtlama tarihi civari gun asiri iliski diye bliyorum sperm 3 gun canli kalyomus rahimde sanirim dur nusece gelsin bde ona soralim :)

Bn sna arkdaslik gonderdim kabl etmemissin niyetin ciddi degilse sole yol yaknken ayrilalm

canım tek çıkma ozaman kocanla çık al veya o gitsin alsın gelsin ben hesaplamalardan daha erken yumurtladım geçen ay bunu da ovulasyon testiyle öğrendim

heh heh ikimizde de var bir gariplik benim 12.günde oluyor senin kaçtı bebiş

hah hah bende rüyam da erkek çocuğum olduğunu görmüştüm 3 gün felan oluyor en iyisi biz bizim bebekleri beşik kertmesi yapalım

bak şimdi canım en iyisi bir ovulasyon testi al adetin kaç günde bir oluyorsa onun tam ortasında yumurtlama olur genelde.sen yarın ovulasyon testi yap pozitif çıkarsa bu 24 saat sonra ya da 36 saat sonra yumurta çatlayacağını gösterir.işte test pozitif çıktığı gün akşamında basla çalışmalara.yumurta 1 gün spermler 3 gün canlı kaldığı için hamile kalma sansın yüksek

kan testinde çıkar canım cok merak ediyorsan yaptır kan testtini yaptır adet zamanını beklemene gerek yok

Ben norml folk asit aldm bide forewer in b 12 ve folk asit karisimi var btkisel onu icsem olmasmi bak sana nerde otruyon didim cvp wermedn merk ettm

canım avcılardayım atlamışım orayı kusura bakma sen nerdesin ki

canım yumurtanın çatladığını bilemeyiz bu birincisi ikincisi yumurta önce olgunlaşıyo sonra çatlıyo olgunlaşmış yumurtaya sperm giremez taki yumurta çatlayana kadar yumurta çatladığında sperm girecek yer bulabildiği için içeri giriyor ve döllenme gerçekleşiyor buraya kadar anlamışsındır eminim. şimdi yumurtan çatladı diyelim çatladığından itibaren ömrü 24 saat yani bir gün eğer o 24 saat içinde ilişki olmazsa yada içeride sperm bulunmazsa zaten döllenme olmaz yumurtanın hiçbir işlevi kalmaz. ovulasyon testi al en doğru şekilde ne zaman tam olgunlaştığını öğren iki tane koyu çizgiyi gördüğün an anla ki iki gün içinde yumurtan çatlayacak yeterince olgun ve o günden başla ilişkiye girmeye çünkü iki gün içinde çatlayacak diyorum ya çift çizgiyi gördüğünde ilişkiye girdiğinde zaten sperm içeride 3 gün yaşadığı için çatlamış yumurtaya ulaşması mümkün sen al testini çift çizgiyi görünce ilişkiye gir iki gün çok uzun yazdım ama anlatabilmişimdir inşallah

Saol canım.zaman ayırıp ayrıntılı olarak yazmissin cok saol.tam olarak anladım ve kafamdaki sorular cevap bulmuş oldu.en kısa surede testi alicam.bu kadar iyi niyetli insanların var olduğunu bilmek çok güzel. Allah hepimize annelik duygusunu tattirmayi nasip etin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heh heh ikimizde de var bir gariplik benim 12.günde oluyor senin kaçtı bebiş

zaten ikimizde de gariplik olmasa birbirimizi bulmazdık ki benimkide 13. günde olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…