• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

avcılardayım canım çalımalar 3aydır var ama çok sabırsızım geçen adet oldum hamile değilim diye kıyameti kopardım haha :52: ama neyseki çabuk toparlıyorum sen ne kadardır istiyon bebek :49:

Bnmde uc ay olcak ama kocacim isyemiyodu iki ay once hapi biraktm bu ay istiyorum dedi birak artk hapi dedi bkalm doktr sorn yok dedi

sağar duymaz uydurur dicem de oda değil yanlış okumuşsun yavrucum :1: benim eşim duymasın dedim ama maşallah senin ki bizimkinden de mi kıskanç:1:

ahahah hakkat yanlış olmuş yavru ya he bizimki bu konuda çok kıskanç valla :51:

vayy demek aylarca bu gerçeği sakladın benden :1: bak sana boşuna hormon testi yaptır demiyorum ben ya tekrarladıysa nolcak.benim adetlerim düzenli olmasına rağmen 2 ay polikistik överim olduğunu sanarak dolaştım :1: inşallah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz ama

inşallah canım ama ozaman hormon testi de yaptırmıştım herşey normaldi yani hormonlara yansımıyo o kistler sadece ultrasonla bakılınca görülüyo :52: aylarca seni aldatmışım gibi konuşma kız hehe :27:

inşallah fazla uzamadan hamile kalırsın hem senin hem de çevrende ki insanların akıl sağlığı için sart :49:

burda benimkinden çok enginin akıl sağlığı tehlikede haha :52:

Kızlar merhaba
Konunuzu okudum birkaç bilgimi paylaşmak istedim.Yakın arkadaşım için çok uğraşmıştık.Hapla korunuyordu hapı bıraktıktan 6 ay süreye kadar hamile kalamayabilirsiniz onu biliyorum panik yapmayın.Ovulasyon dönemleri önemli.Bir de hamilelik için maydanoz kürü yaptı o işe yaradı bir ay geçmeden hamile kalmıştı.Bir de bal kürü var onu vereyim size
Hamile kalmak için
2 yemek kaşığı saf bala 1 çay kaşığı çörek otu ve 1 çay kaşığı tarçın ekle macun kıvamına getir.
Adetin 2. Gününden başla 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye.
Bu da işe yarıyormuş.Umarım faydalı olur yazdıklarım.Hayırlısı olsuuuunnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnmde uc ay olcak ama kocacim isyemiyodu iki ay once hapi biraktm bu ay istiyorum dedi birak artk hapi dedi bkalm doktr sorn yok dedi

kız herşey aynı sen ne zaman evlendin bi tarih ver bakim sen bana :32:

Kızlar merhaba
Konunuzu okudum birkaç bilgimi paylaşmak istedim.Yakın arkadaşım için çok uğraşmıştık.Hapla korunuyordu hapı bıraktıktan 6 ay süreye kadar hamile kalamayabilirsiniz onu biliyorum panik yapmayın.Ovulasyon dönemleri önemli.Bir de hamilelik için maydanoz kürü yaptı o işe yaradı bir ay geçmeden hamile kalmıştı.Bir de bal kürü var onu vereyim size
Hamile kalmak için
2 yemek kaşığı saf bala 1 çay kaşığı çörek otu ve 1 çay kaşığı tarçın ekle macun kıvamına getir.
Adetin 2. Gününden başla 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye.
Bu da işe yarıyormuş.Umarım faydalı olur yazdıklarım.Hayırlısı olsuuuunnn

merhaba kür için çok teşekkür edeerim onu biliyorum ama adetim bitti o yüzden geç kaldım yapamadım yanlız maydanoz kürünü hiç duymadım onu nasıl yaptı ne zaman kullandı bunları da biliyosan paylaşırsan çok mutlu olurum çok teşekkürler :34:

Martin 15 i 4 sene oldu ama nikah yeni yaplsi eylul 9

canım ovulasyon testi aldın mı sen kendine ben yarın testi yapmaya başlıcam çok önemli bu yumurtlama gününü öğrenmek için

merhaba kür için çok teşekkür edeerim onu biliyorum ama adetim bitti o yüzden geç kaldım yapamadım yanlız maydanoz kürünü hiç duymadım onu nasıl yaptı ne zaman kullandı bunları da biliyosan paylaşırsan çok mutlu olurum çok teşekkürler :34:

Bugün anneler günü malum o bir anne artık oğlu 6 yaşında şu an.Ailece zaman geçiriyorlardır.Yarın sorar yazarım buraya ama çok kolay bir şeydi sanki öyle kalmış aklımda

Bugün anneler günü malum o bir anne artık oğlu 6 yaşında şu an.Ailece zaman geçiriyorlardır.Yarın sorar yazarım buraya ama çok kolay bir şeydi sanki öyle kalmış aklımda

valla merakla bekliyorum size zahmet olmazsa :16:

inşallah canım ama ozaman hormon testi de yaptırmıştım herşey normaldi yani hormonlara yansımıyo o kistler sadece ultrasonla bakılınca görülüyo :52: aylarca seni aldatmışım gibi konuşma kız hehe :27:

bu ne biçim iş arkadaş usg de var hormonlar da sorun yok ee tıp buna bir çare bulsun , insan sürekli bende bir problem mi var diye düşünür artık :1: .Aldattın beni ahh ahh

canım biraz daha geçmiş olsa yerleşme kanamasıdır dicem ama sanırım ona bile erken korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum ama içinin rahat etmesi için istersen bi doktora görün hem yumurtlama gününmü yumurtladınmı onları ve illişki günlerini de öğrenmiş olursun bizede haber ver sonra :34:
Teşekkürler canim bugece ruyamda gevelik testi yapiyordum pozitif cikiyordu acaba dr gitsem hamile olup olmadigimi suanda ogrenebilirmiyim ki ama buayin sonuna kadar beklesemmi adet gecikmem olursa gideyim diyorum ayy iyice butuyorum artik bu bebis olayini ama elimde degil esim cok istiyor; (

Back