hahaha işte bu fikre bayıldımmmmkız bende yapım dicem ama yakalanırsam yanarım valla he eee anlamıyomu bişey bana noluyo demiyomu ay hala guluyom
kızlar bende yapmak istiyorumda elimde kalır diye korkuyorum herif.ayrıca nerden bulucaz o hapı
neeeeeeeeeeeeebak o hapın yan etkisi olmasın adamı kalpten götürmezsin inşallah
Ben evden tek cikamam kocam tuhaftir biraz test alamam
bu ne biçim iş arkadaş usg de var hormonlar da sorun yok ee tıp buna bir çare bulsun , insan sürekli bende bir problem mi var diye düşünür artık.Aldattın beni ahh ahh
oowww işte bu çok tehlikeliadamın akıl sağlığı bozulursa bebeği unut sen
Teşekkürler canim bugece ruyamda gevelik testi yapiyordum pozitif cikiyordu acaba dr gitsem hamile olup olmadigimi suanda ogrenebilirmiyim ki ama buayin sonuna kadar beklesemmi adet gecikmem olursa gideyim diyorum ayy iyice butuyorum artik bu bebis olayini ama elimde degil esim cok istiyor; (
yakalnmaya gore bısı yok anlamıolar at cayına kahvesıne gtsın yarım saat sonra ereksıyon halınde ıkı gun ıdare edeıo bı hap
canım tek çıkma ozaman kocanla çık al veya o gitsin alsın gelsin ben hesaplamalardan daha erken yumurtladım geçen ay bunu da ovulasyon testiyle öğrendim
Se. Kacnda yumurtluyosun ki bde ayiptr solemesi bzm yunrt. Gununu kacirmamiz zor :)
yakalnmaya gore bısı yok anlamıolar at cayına kahvesıne gtsın yarım saat sonra ereksıyon halınde ıkı gun ıdare edeıo bı hap
ben geçen ay yumurtlama gününe 3gün kala yumurtam oluşmuş niye kaçırmanız zor her gün ilişki mi oluyo
ben geçen ay yumurtlama gününe 3gün kala yumurtam oluşmuş niye kaçırmanız zor her gün ilişki mi oluyo
aaaaaaaaaa cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın bnmde haplar bıttı adamda ıs yok
Kizzz kocamin babanesini saglik ocagna goturuom folik asit yazdirmmi?
Utanma surati nail yapilio bilmiommmm :)) hemen hemen ole hafta sonunu hic solemiyim ayip :)
Kızlar nabersinizzz :))))
anam yuh diyorum başkada bişey demiyorum haherkes bir gün şeytan taşlamaya gitmiş kadının biride taşlıyomuş şeytan ordan kadına seslenmiş kanka sende mi ya haha kadınların aklı zehir gibi zehirrrr [/QUOaynn cnm yapamıycagımız sey yok hele bnm bılemıorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?