Bgn calismaya basliycaktim iki uc saat once araba sag bacagima capti ustunde. Gecti sag kolumda fena uff kaldim yine
Kizlar en son 23 nisanda hasta oldum ve simdi yumurtlama tarihimde hafif hafif pembe seklinde kananamam oldu acaba bu nedir; (((16 gunum hasta olma olasgim aslinda erken degil mi?
gayet cıddıyım cnm tepem atınca basıom hapı
hahaha işte bu fikre bayıldımmmmkız bende yapım dicem ama yakalanırsam yanarım valla he eee anlamıyomu bişey bana noluyo demiyomu ay hala guluyom
10 aydir denemeler sonucunda. Bu ay hamile oldugumu ogrendim..bu ay diger aylardan farklı olarak.hamileligi kilo vermeye konsantre oldugum icin dusunme firsatim olmadi.kilo olarak 9 kilo verdim.ozel besin takviye leri kullladim.ayrica esim seker hastasi oda ayni urunleri kulllandi.bu ay hamile oldugumu ogrendim.umarim isteyen herkese alllah nasip etsin..
kızlar bende yapmak istiyorumda elimde kalır diye korkuyorum herif.ayrıca nerden bulucaz o hapı
canım çok geçmiş olsun araba mı çarptı doğrumu anladım ay hastaneye falan gittinmi :44:
Gittim incinme war esim afamin arabayi parcaladi resmen cok korktm ya saol
eşindemi yanındaydı nasıl parçaladı arabayı ay allah korumuş canım ya iyiki bişey olmamış sana
bende aynı şeyi düşündümalayım mı dedim ama yakalanırsak varya yanarız anamdan emdiğim süt burnumdan gelir başı ağrısa kesin ondan oldu der
canım benimmm estf. niye çok olasın burda birbirimize destek için bulunuyoruz :)) inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalır hayırlı evlatlar alırız kucağımıza aminben istanbuldayım canım sen nerdesin ? burcum da koç bu arada sanırım adet tarihlerimizin arasında pek fazla gün yok benim son adet tarihim 5 mayıs 2gün oldu biteli desene bu ay beraber hareket edicez
canım üzülme bende çok üzüldüm bu ay olmadı diye çünkü bende bu ay ovulasyon testi kullanmıştım zamanı da yakalamıştım ama olmadı allah kısmet etmezse ovulasyon zamanını yakalasan da faydasız ama allah kısmet ederse ovulasyon gününden bir hafta önce girmiş olduğun ilişkiden bile hamile kalırsın çünkü rabbim ol derse oluverir bunu unutmadan çıkalım yola üzülmeyelim hakkımızda hayırlısı böyleymiş deyip yeni denemelere koşalım
Adami dovcekti galiba bakti adam yasli indirdi cami cerceveyiyawrum eli de parcalandi sewiyo beni yaa allah korudu neyse
Birak anadan emdigimi sutu madem hap atiyon gel ben sana gostereyim der yataktan cikamayiz biludefa
Amannn kuzum bnm bee bende 5 mayis :)) istnbulun nerersindesin . calismalar ne zamandir var?
Evet canim onumuzdeki firsatlara bakalimHerseyin hayirlisi diyorum bende her zaman..Cok tesekkurler..Bu ay guzel haberler paylasiriz islh
he zaten kıskanç sen benden başka kimseye hasta olamazsın der durur
baya oldu bunun tedavisini göreli yumurtalıklar azcık tembeldi ozamanlar haha inan kız valla doğru ama dediğim gibi bu çok önemli bişey değil
avcılardayım canım çalımalar 3aydır var ama çok sabırsızım geçen adet oldum hamile değilim diye kıyameti kopardım hahaama neyseki çabuk toparlıyorum sen ne kadardır istiyon bebek
10 aydir denemeler sonucunda. Bu ay hamile oldugumu ogrendim..bu ay diger aylardan farklı olarak.hamileligi kilo vermeye konsantre oldugum icin dusunme firsatim olmadi.kilo olarak 9 kilo verdim.ozel besin takviye leri kullladim.ayrica esim seker hastasi oda ayni urunleri kulllandi.bu ay hamile oldugumu ogrendim.umarim isteyen herkese alllah nasip etsin..
valla yok ole yagma bn ona azdrıcı hap aldım cayına katıom yemekten sonra yarım saate etkı edıo ohhh missss :)))))
pazar pzt sıye kadar bole ıdare etsın azcık napalım cocuk demesını bılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?