Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Bgn calismaya basliycaktim iki uc saat once araba sag bacagima capti ustunde. Gecti sag kolumda fena uff kaldim yine

canım çok geçmiş olsun araba mı çarptı doğrumu anladım ay hastaneye falan gittinmi :44:

Kizlar en son 23 nisanda hasta oldum ve simdi yumurtlama tarihimde hafif hafif pembe seklinde kananamam oldu acaba bu nedir; (((16 gunum hasta olma olasgim aslinda erken degil mi?

canım biraz daha geçmiş olsa yerleşme kanamasıdır dicem ama sanırım ona bile erken korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum ama içinin rahat etmesi için istersen bi doktora görün hem yumurtlama gününmü yumurtladınmı onları ve illişki günlerini de öğrenmiş olursun bizede haber ver sonra

çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede göstersin o günleri AMİN besin takviyeleri derken nelerdi bunlar söyleyebilirmisin acaba etkisi olduğunu düşünüyorum onların

kızlar bende yapmak istiyorumda elimde kalır diye korkuyorum herif.ayrıca nerden bulucaz o hapı

işte bende ondan korkuyorum bizimki biraz pimpirikli yakalansam varya ayağı taşa deyse sen bana onu verdin başım döndü taşa çarptım der o derece yani :18: dur bakalım bende bilmiyorum nerden bulucaz gelsin bizimkide desin nerden aldığını anam eczaneye ne dicez azdırıcı hap mı ver haha

Gittim incinme war esim afamin arabayi parcaladi resmen cok korktm ya saol

eşindemi yanındaydı nasıl parçaladı arabayı ay allah korumuş canım ya iyiki bişey olmamış sana

bende aynı şeyi düşündüm alayım mı dedim ama yakalanırsak varya yanarız anamdan emdiğim süt burnumdan gelir başı ağrısa kesin ondan oldu der

Birak anadan emdigimi sutu madem hap atiyon gel ben sana gostereyim der yataktan cikamayiz biludefa

Amannn kuzum bnm bee bende 5 mayis :)) istnbulun nerersindesin . calismalar ne zamandir var?

Evet canim onumuzdeki firsatlara bakalim Herseyin hayirlisi diyorum bende her zaman..Cok tesekkurler..Bu ay guzel haberler paylasiriz islh

Amannn kuzum bnm bee bende 5 mayis :)) istnbulun nerersindesin . calismalar ne zamandir var?

avcılardayım canım çalımalar 3aydır var ama çok sabırsızım geçen adet oldum hamile değilim diye kıyameti kopardım haha ama neyseki çabuk toparlıyorum sen ne kadardır istiyon bebek

Evet canim onumuzdeki firsatlara bakalim Herseyin hayirlisi diyorum bende her zaman..Cok tesekkurler..Bu ay guzel haberler paylasiriz islh

ayyy inşallah bu ay içimde olacakmış gibi hisler var olur inşallah

he zaten kıskanç sen benden başka kimseye hasta olamazsın der durur

sağar duymaz uydurur dicem de oda değil yanlış okumuşsun yavrucum benim eşim duymasın dedim ama maşallah senin ki bizimkinden de mi kıskanç

baya oldu bunun tedavisini göreli yumurtalıklar azcık tembeldi ozamanlar haha inan kız valla doğru ama dediğim gibi bu çok önemli bişey değil

vayy demek aylarca bu gerçeği sakladın benden bak sana boşuna hormon testi yaptır demiyorum ben ya tekrarladıysa nolcak.benim adetlerim düzenli olmasına rağmen 2 ay polikistik överim olduğunu sanarak dolaştım inşallah bu ay hamile kalırsın da gerek kalmaz ama

avcılardayım canım çalımalar 3aydır var ama çok sabırsızım geçen adet oldum hamile değilim diye kıyameti kopardım haha ama neyseki çabuk toparlıyorum sen ne kadardır istiyon bebek

inşallah fazla uzamadan hamile kalırsın hem senin hem de çevrende ki insanların akıl sağlığı için sart

gözünüz aydın canım Allah sağlıklı bir sekil de bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin basına insallah

valla yok ole yagma bn ona azdrıcı hap aldım cayına katıom yemekten sonra yarım saate etkı edıo ohhh missss :)))))
pazar pzt sıye kadar bole ıdare etsın azcık napalım cocuk demesını bılıo

neeeeeeeeeeeee bak o hapın yan etkisi olmasın adamı kalpten götürmezsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…