kuzum bi gün ara ver ki spermler kendini toparlasınhayır bişey değil adam bıkacak
valla yok ole yagma bn ona azdrıcı hap aldım cayına katıom yemekten sonra yarım saate etkı edıo ohhh missss :)))))
pazar pzt sıye kadar bole ıdare etsın azcık napalım cocuk demesını bılıo
Onu kullanmadım. Doktorum önümüzdeki ay başka bi tedaviye geçeceğiz dedi. Inşallah hayıt etkisini gösterir.
ayşem sabah sabah kahkaha attırdın bana sana hastayım he biliyon mu
canım yumurtalıklar bazen ya büyümüyo yada çatlamıyo buda orda küçük küçük kistlerin olmasına neden oluyo yani o çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyo diğer aya kadar durabiliyo eğer çok küçüklerse diğer ay adetle atılabiliyo küçük değilse tek bir ilaçla yine adetle atılması sağlanıyo bunun da tedavisini gördüm iyi biliyorum
belki bebeğin olunca 180 derece döner belkide olduğu gibi devam eder bilemiyorum :) ama bildiğim tek bişey var önce kendine bi sor ben bu adamla bir ömür geçirecekmiyim alışıp dayanacakmıyım uyum sağlayıp gerçekten ömrümü onunla geçirecekmiyim de eğer cevap evetse bir an önce bebek yap :) ama cevap hayır yada belirsiz se önce kafanda bunu belirle çünkü bidefa dayanamayıp gitmişsin bebek olduktan sonrada böyle bişey olursa ortada kalan hep çocuklar oluyo üzülen kırılan mahfolan çocuklar oluyo bunları düşünüp emin adımlarla yoluna devam edeceğinden eminim
valla yok ole yagma bn ona azdrıcı hap aldım cayına katıom yemekten sonra yarım saate etkı edıo ohhh missss :)))))
pazar pzt sıye kadar bole ıdare etsın azcık napalım cocuk demesını bılıo
şifanın nereden geleceği hiç belli olmaz hayıta devam et belkide sana iyi gelecek olan odur bana da haber ver yumurtlaman oldumu diye ayrıca ovulasyon testleriylede yumurtladığın günü belirleyebilirsin her yolu denemek mubahtır :)
belki söylediğim ilacı kullandıracaktır.insallah işe yarar hayıt ..hayıt tohumunun hapı vardı ondan da haberin var mı canım
Var haberim canım. Şimdilik usenmeyip hevesle hazırlıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi canım şaka yapıyosun ciddi olamazsınnnnn
Anammmm yeni nesiliz arkadasim kirmizi tehlikeyiz ii yapiyon bendemi alsam ewden cikamasin hehe :)
aynn cnm bas hapı gtsın sen ugrasma o senle ugrassın
aman aman gül moralin yüksek olsun .ama eşim duymasın su bana hasta olduğunu
sen nerden bunun tedavisini gördün kız inansak mı benim neden haberim yok
O zmanlar siddet vardi hatta hat safhadaydi cok sukur artik yok ... Nelerine katlandim smdi gitmeye sebep yok o zmna gore o zmn ben bebek ypayim dun regl bitti sagolasn nusece icim braz rhatladi kuzummm bebisini saglikla kucagna al ins. Bu arada hang sehirdesn merk ettm bide burcun neee cok oldm dmi :)
Anammmm yeni nesiliz arkadasim kirmizi tehlikeyiz ii yapiyon bendemi alsam ewden cikamasin hehe :)
gayet cıddıyım cnm tepem atınca basıom hapı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?