Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

kuzum bi gün ara ver ki spermler kendini toparlasın hayır bişey değil adam bıkacak

valla yok ole yagma bn ona azdrıcı hap aldım cayına katıom yemekten sonra yarım saate etkı edıo ohhh missss :)))))
pazar pzt sıye kadar bole ıdare etsın azcık napalım cocuk demesını bılıo

valla yok ole yagma bn ona azdrıcı hap aldım cayına katıom yemekten sonra yarım saate etkı edıo ohhh missss :)))))

hadi canım şaka yapıyosun ciddi olamazsınnnnn

Onu kullanmadım. Doktorum önümüzdeki ay başka bi tedaviye geçeceğiz dedi. Inşallah hayıt etkisini gösterir.

belki söylediğim ilacı kullandıracaktır.insallah işe yarar hayıt ..hayıt tohumunun hapı vardı ondan da haberin var mı canım

sen nerden bunun tedavisini gördün kız inansak mı benim neden haberim yok

O zmanlar siddet vardi hatta hat safhadaydi cok sukur artik yok ... Nelerine katlandim smdi gitmeye sebep yok o zmna gore o zmn ben bebek ypayim dun regl bitti sagolasn nusece icim braz rhatladi kuzummm bebisini saglikla kucagna al ins. Bu arada hang sehirdesn merk ettm bide burcun neee cok oldm dmi :)

Anammmm yeni nesiliz arkadasim kirmizi tehlikeyiz ii yapiyon bendemi alsam ewden cikamasin hehe :)

Tabiki haber veririm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki söylediğim ilacı kullandıracaktır.insallah işe yarar hayıt ..hayıt tohumunun hapı vardı ondan da haberin var mı canım

Var haberim canım. Şimdilik usenmeyip hevesle hazırlıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar en son 23 nisanda hasta oldum ve simdi yumurtlama tarihimde hafif hafif pembe seklinde kananamam oldu acaba bu nedir; (((16 gunum hasta olma olasgim aslinda erken degil mi?

10 aydir denemeler sonucunda. Bu ay hamile oldugumu ogrendim..bu ay diger aylardan farklı olarak.hamileligi kilo vermeye konsantre oldugum icin dusunme firsatim olmadi.kilo olarak 9 kilo verdim.ozel besin takviye leri kullladim.ayrica esim seker hastasi oda ayni urunleri kulllandi.bu ay hamile oldugumu ogrendim.umarim isteyen herkese alllah nasip etsin..

sen nerden bunun tedavisini gördün kız inansak mı benim neden haberim yok

baya oldu bunun tedavisini göreli yumurtalıklar azcık tembeldi ozamanlar haha inan kız valla doğru ama dediğim gibi bu çok önemli bişey değil

canım benimmm estf. niye çok olasın burda birbirimize destek için bulunuyoruz :)) inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalır hayırlı evlatlar alırız kucağımıza amin ben istanbuldayım canım sen nerdesin ? burcum da koç bu arada sanırım adet tarihlerimizin arasında pek fazla gün yok benim son adet tarihim 5 mayıs 2gün oldu biteli desene bu ay beraber hareket edicez

Anammmm yeni nesiliz arkadasim kirmizi tehlikeyiz ii yapiyon bendemi alsam ewden cikamasin hehe :)

bende aynı şeyi düşündüm alayım mı dedim ama yakalanırsak varya yanarız anamdan emdiğim süt burnumdan gelir başı ağrısa kesin ondan oldu der

gayet cıddıyım cnm tepem atınca basıom hapı

hahaha işte bu fikre bayıldımmmm kız bende yapım dicem ama yakalanırsam yanarım valla he eee anlamıyomu bişey bana noluyo demiyomu ay hala guluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…