ay bizim bi arkadaş hsg çekmişti ertesi ay kendiliğinden hamile kalmıştı hsg çekildikten sonra hamilelik olasılığı artıyomuş içimden bi ses bi dahaki ay kendiliğinden hamile kalacaksın diyo hadi bakalım hayırlısıyla inşallahhhh
Sogan kuru yardimci oluyomus bende bu ay basladim kizlar dua edinde bende hamiss kaliyim cok istiyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bu folik asit ilacmidir ilacsa adi nedir ?
ay canım çok yoğunumaslında hemen başlayabilirsin de bir saat içinde bitiyo okununca ama tabiki yinede sen daha iyi biliyosun :) benim bi sorunum var mı bilmiyorum bi kaç defa denedik olmadı geçen ay ovulasyon testiyle yumurtlama zamanını yakaladım yine olmadı bugün adet oldum 3. günü gidip hormon testi yapmayı düşünüyorum oaman anlıcam bakalım sorun var mı yok mu
ya canım beni çok umutlandırdın ama ben pkolularla ilgili hiç bir bilgi göremedim netteBu yontem daha yeni uygulanmaya baslandı her doktor hastasına soylemeyebilir bnm ark kayseride pko tedavsi gordu olmadı denizlideki bi doktora gitti o doktoru onerdi pkolu hamile kalinir ama çok uzun yıllar ugrasırsn dmş oda oldu yanlş bldgn bşy var bu yontmden sonra kistlerden tamamen kurtuluosun bidaha tekrarlamaz ole olsaydı ark tekrarlr hamile kalamazdı hemn ve operasyndn snra adeti duzenlndi pko vrkn 55 gunde adet olurkn 28 gnde olmaya bşldı ve ardndn hamile kaldı doktorunla detaylı konuşursun
Canım benim inşallah dediğin gibi olur.heyecanlandim ve cok mutlu oldum.inşallah içinden gelen doğru çıkar.dile benden ne dilersen ozaman
ay canım çok yoğunuminş hamiş kalırız ne diyeyim ki e sen de doktora gideydin ya bugün adetin 3.günüymüş.kaç yıllık evlisin?
hm yenisin.valla iyi yapyon şimdiden araaştır üzerinnde dur.biz hata yaptık beklemekleben 3aylık evliyimhiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladım hehe bugün adetimin birinci günü gidicem inşallah 3. gününe
hm yenisin.valla iyi yapyon şimdiden araaştır üzerinnde dur.biz hata yaptık beklemekle
yaşıtızcanım mecbur yani yaşım 27 bekleyip te napcam demi
Hamile kalmak icin bol bol incir yiyin ve hamile kalmaya niyet edip zemzem icin.
canım mecbur yani yaşım 27 bekleyip te napcam demi
Arkadaşlar benim 13yildir bebegim olmuyor tefriciye okyorum yardim edermisiniz
canım bildiğim kadarıyla soğan küründen sonra da incir kürü yapman gerekiyomuş oda yumurtalıkları çalıştırıyo onu yapmayı düşünüyorum bende bu ay haziran bizim ayımız olur inşallahhh
yine burdan konuştuğumuz bi arkadaşa içimden bi senin hamile olduğunu söylüyo dedim adet zamanı bi geldi ki hamile bende şaşa kaldım haha
yaşıtızaaah aaah ne olacak sonumuz:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?