Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Kizlar bu folik asit ilacmidir ilacsa adi nedir ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canm ilaç ama yan etkisi yok fayadası çok.Arkadaşlara önerende bendim.Folik asit çeşitleri oldukça fazla
Bu folic plus resimdeki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim inşallah dediğin gibi olur.heyecanlandim ve cok mutlu oldum.inşallah içinden gelen doğru çıkar.dile benden ne dilersen ozaman

Sogan kuru yardimci oluyomus bende bu ay basladim kizlar dua edinde bende hamiss kaliyim cok istiyorum :)

canım bildiğim kadarıyla soğan küründen sonra da incir kürü yapman gerekiyomuş oda yumurtalıkları çalıştırıyo onu yapmayı düşünüyorum bende bu ay haziran bizim ayımız olur inşallahhh

canım folik asit bildiğin vitamin hamilelikten önce mutlaka kullanılması gerekiyo rahimmi hamileliğe hazırlıyo yumurtalıkları çalıştırıyo hamile kalıncada bebeğin beyin gelişimini sağlıyo folik asit eksikliğinde spina bfida denen beyin hasarı oluşuyo bebeklerde. beyin gelişimi bebeklerin ilk 4haftası için çok önemli bizde hamile kaldığımızda 4.haftaya kadar bilmediğimiz için allah korusun bebek folik asitsiz kalabilir bu yüzden hemen başla ama eczanelerin verdiğini alma resmini atıyorum bunu al folic plus istiyorum de fiyatı 20 lira sigorta karşılamıyo ama içinde tüm vitaminler mevcut :)

Eki Görüntüle 1101437

ay canım çok yoğunuminş hamiş kalırız ne diyeyim kie sen de doktora gideydin ya bugün adetin 3.günüymüş.kaç yıllık evlisin?

ya canım beni çok umutlandırdın ama ben pkolularla ilgili hiç bir bilgi göremedim nette nasıl ne şekilde bilgi edineyim

Canım benim inşallah dediğin gibi olur.heyecanlandim ve cok mutlu oldum.inşallah içinden gelen doğru çıkar.dile benden ne dilersen ozaman

yine burdan konuştuğumuz bi arkadaşa içimden bi senin hamile olduğunu söylüyo dedim adet zamanı bi geldi ki hamile bende şaşa kaldım haha

ay canım çok yoğunuminş hamiş kalırız ne diyeyim kie sen de doktora gideydin ya bugün adetin 3.günüymüş.kaç yıllık evlisin?

ben 3aylık evliyim hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladım hehe bugün adetimin birinci günü gidicem inşallah 3. gününe

ben 3aylık evliyim hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladım hehe bugün adetimin birinci günü gidicem inşallah 3. gününe
hm yenisin.valla iyi yapyon şimdiden araaştır üzerinnde dur.biz hata yaptık beklemekle

Hamile kalmak icin bol bol incir yiyin ve hamile kalmaya niyet edip zemzem icin.

Incir yemek yumurtanin catlamasi icin onemliymis. Ben bu ay denedim adetin ilk gununden itibaren 3-4 tane yedim. bakalim...

Arkadaşlar benim 13yildir bebegim olmuyor tefriciye okyorum yardim edermisiniz

Sebepsiz 2 tüp denedim olmadi artik tedaviyi biraktim param ve gücüm kalmadı

önce hormon sonuçlarını al bakalım kız bu kez adım adım git

yine burdan konuştuğumuz bi arkadaşa içimden bi senin hamile olduğunu söylüyo dedim adet zamanı bi geldi ki hamile bende şaşa kaldım haha

Hadi inşallah.bu ay zaten yasak olacak hamilelik ozaman ben haziran sonunda güzel haber vericem Allah un izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…