ergenliğimden beri gittiğim her doktor pko dedieşim de tahlil verdi çok şükür bi sorun yok onda.rahim filmi de çektirdim o da temiz çktı.tek sorun pko gözkyo.ama zar zor buyutlp çatlatılan yumurtam nye tutmyo anlamyrm
gel ozaman bu yola beraber başlayalım birbirimize destek olmuş oluruz sende öğrenmiş olursun ne dersin[/QUOTE
tabikede evet derimbüyük bi mutlulukla ]
canım benimNeden biliyosun aslında çünkü daha dünyada yicek içeceği yok henüz kısmeti yok burda rabbim hayırlı bi zamanda verecek demekki ozaman daha gelmedi rabbim kullarına herşeyin en hayırlısını verir ya şu ana kadar olmaması senin için aslında en hayırlısı olanıymış birde diğer sayfalarda konuşmuştuk bulamazsın da kırk gün boyunca hergün 111 defa ayetel kürsi oku adet zamanına denk gelince de biri senin için bir hafta okuyabilir okumaya başlarken niyet etmeyi unutma senin için kim okuyacaksa oda mutlaka senin ne için okuduğunu bilsin rabbim kırk gün okuyanın dualarını kabul edermiş ayetel kürsi hürmetine
mrb herkese... bende 6 aydır bebek isteyip hamiş kalamayanlardanım3 yıllık evliyim bebek istiyoruz. 11. ayda kimyasal gebelik geçirdim. halen hamile kalamadım. bi ay ovulasyon testi getirttim. nedense ben çift cizgiyi net bi şekilde hiç göremedim... adetlerim düzenli artık doktora gitmeyi düşünüyorum. bakalım doktor ne der. bu ayda tam gününde adet oldum hatta.... herkese rabbim en hayırlısını versin. varsa deneyip tutan bi yol bizleerlede paylaşın lütfen
gel ozaman bu yola beraber başlayalım birbirimize destek olmuş oluruz sende öğrenmiş olursun ne dersin[/QUOTE
tabikede evet derimbüyük bi mutlulukla ]
tamam ben bu ay bazı şeyler denicem onları yazcam buraya sende takip edersin araştır istersen aklına yatan şeyleri sende yaz paylaş benimle ha bu arada ben bugün adet oldum 3. günü hormonlara baktırmaya gidicem bunu aklından çıkarma sende git yaptır hormonlara adetin 3. günü bakılıyo senin adet zamanın nezaman
ergenliğimden beri gittiğim her doktor pko dedieşim de tahlil verdi çok şükür bi sorun yok onda.rahim filmi de çektirdim o da temiz çktı.tek sorun pko gözkyo.ama zar zor buyutlp çatlatılan yumurtam nye tutmyo anlamyrm
canım benimçok tşk ederim.haziranın 15inden sonra başlarım ancak....dua arkadaşı olsak?haziranda.tabi istersen.
okul tatil olacak ya o yüzden:)dersler sınavlar çok yoğunumtabi ki canım seve seve hem dua arkadaşı olurum hem beraber yolumuza devam ederiz :) bu arada neden haziranın 15den sonra başlarsın
canım bu dediğin yöntem nedir ilk kez duydum:26:deyim yerindeyse halk dili tabiriyle anlatsan????????????????????*Cnm rahim filmi çektirene kadar laparoskopi yontemiyle tedavi olsaydın pko için ark pko vardı bu yontemden sonra uç ay içinde hamile kaldı pko lunun bebegi çok zor olur uzun zmn ister vurda okuyorum pkolu olup 5 10 yıl arası hamile kalabilmişleri o kadar beklemek yerine bn olsam ark gbi bu yontemle kurtulurdum kistlerimden
canım bu dediğin yöntem nedir ilk kez duydum:26:deyim yerindeyse halk dili tabiriyle anlatsan????????????????????*
canım ilk kez duyuyorum bunu:26:bu dediğin yöntem her pkoluya uygulanıyor mu?böyle bir şey gerekse doktorum söylemez miydi????e olsam da bu kisler tekrar olşur ki.çünkü biz pkolular yapımız böyleLaparoskopi kuçuk bi operasyon yarım saatlik iki uç yerden karninin deliolar toplu igne ucu kadar lazerle kistleri temizliolar pkodan kirlenen rahmide temizliolar suanda senn rahminde oledir nettende arastırabilirsin ark iki sene çocu olmafı pkodan bu yontemdn snra uç ay bile deil iki ayda hamile kaldi suanda iki aylk olck araastr ve yaptr çok surunursun
tamam ben bu ay bazı şeyler denicem onları yazcam buraya sende takip edersin araştır istersen aklına yatan şeyleri sende yaz paylaş benimle ha bu arada ben bugün adet oldum 3. günü hormonlara baktırmaya gidicem bunu aklından çıkarma sende git yaptır hormonlara adetin 3. günü bakılıyo senin adet zamanın nezaman
adet dönemim bugün 5. Gün..... tabi tecrübelerinizi paylaşırsanız bende her türlü yolu denemeye varım..
Yumurtan çatlamiyor olabilir klomen çatlatma denedinmi ben ovulasyon testiyle hamile kaldım adet uzunlgm 26 28 arası 12. Gun yumurtladım 11. Gunundn olan ilişkiyle hamile kaldım daha oncede gebe kalmişin buyuk ihtimal gene olur canini sikma incir kurunun iyi gelecegni dusunyrm
okul tatil olacak ya o yüzden:)dersler sınavlar çok yoğunumöğretmenim ben.ay çok tşk edri,m.senin sorunun ne peki?
canım ilk kez duyuyorum bunu:26:bu dediğin yöntem her pkoluya uygulanıyor mu?böyle bir şey gerekse doktorum söylemez miydi????e olsam da bu kisler tekrar olşur ki.çünkü biz pkolular yapımız böyle
adet dönemim bugün 5. Gün..... tabi tecrübelerinizi paylaşırsanız bende her türlü yolu denemeye varım..
aaa bugün 5. günmüydü keşke bugun yapsaydın 5. günde oluyodu ama sabah yapılması gerekiyomuş
bu ay hamile olursam baklava dağıtcaktım burda ama malesef bir gün gecikmeyle adet oldum gitti baklavalar
Olsun canım. İnşallah bir dahaki aya hamile kalirsin.ben de bu ay hsg cektircem o yüzden bu ay hamilelik dusunmeyecegim.inşallah en kısa surede hayirlisiyla hamile kaliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi dilekleriniz için teşk. ediyorum... klomen flan kullanmadım henüz doktorada gitmedim hani 6 ay kısa bi zaman diye düşünüyorum çünkü 3.5 yıldır korunuyoruz. Adetlerim düzenli 28- 30 gün sürer arası hep. Bu incir kürünü yapmayı istiyorum aslında ne zaman başlıcam ne yapıcam bide kürü uygularken korunucammı bunlar hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?