Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende dün test yaptım negatif görünce çok üzüldüm ağladım ama dediğin gibi dedim ki rabbim kullarına en hayırlısını verir hayırlı bi zamanda bizede hayırlı sağlıklı evlatlar verecektir inşallah bu akşam dua edin bol bol rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı amin
Amin canım ümitsizliğe düşmek yok. Bir de anladim ki bence idrar testleri doğru yani adet günü bence hamileysek en azından silik çıkar
Ben acaba erken mi yaptım diyip durdum tamamen tek cizgiydi.bundan sonra adetten bir gün önce bakıp en azından daha fazla üzülmemiş engelleyeceğini.inşallah mayista güzel haberler veririz birbirimize
Ay amin canım inşallah baklava sözü devam ediyor :)))
merhabalar
kizlar geçmişi okuyamadim ama allahin izni ile nisan annesi oldum . bebek istediğimize karar verince ilk ay olmadi ikinci ay yumurtlama testi kullandim ve hamile kaldim
Umarim sizlerde en kisa zamanda bu duyguyu tadarsiniz
Cm bnde yumurtlma testiyle hamile kalanlrdnm adetin basından kaçinci gun pozitifi yakaladın
Adet dongum 32gundu normalde 16 olur DİE düşünürken 12 hafif çizgi 13.gün net çizgiyi yakalamistim
baklava sözü ne canım.ben birşey mi kaçırdım:)
Hamile kalmak icin bol bol incir yiyin ve hamile kalmaya niyet edip zemzem icin.
merhabalar
kizlar geçmişi okuyamadim ama allahin izni ile nisan annesi oldum . bebek istediğimize karar verince ilk ay olmadi ikinci ay yumurtlama testi kullandim ve hamile kaldim
Umarim sizlerde en kisa zamanda bu duyguyu tadarsiniz
mrb herkese... bende 6 aydır bebek isteyip hamiş kalamayanlardanım3 yıllık evliyim bebek istiyoruz. 11. ayda kimyasal gebelik geçirdim. halen hamile kalamadım. bi ay ovulasyon testi getirttim. nedense ben çift cizgiyi net bi şekilde hiç göremedim... adetlerim düzenli artık doktora gitmeyi düşünüyorum. bakalım doktor ne der. bu ayda tam gününde adet oldum hatta.... herkese rabbim en hayırlısını versin. varsa deneyip tutan bi yol bizleerlede paylaşın lütfen
canım hiç hormonlarına ve eşinin sperm sayısına baktırmadınız mı
yok hiç baktırmadık.. artık yolu yok gidicez doktora ve ben ne yol izleyeceğimi hiç bilemiyorum
ben de uzun zamandır uğraşıyorumpkoluyum.yok mu önerileriniz (((
pkolu olduğunun kesinleşmesi için hormonlarına falan baktırman lazım canım baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?