canım ilk defa olmuşsa ve regl zamanına denk gelmişse ya adet öncesi akıntıdır yada yerleşme kanamasıdır belkide hamilesindir inşallahhhh :))) bana da haber ver her ne olursa merak ederim
ama doktora gıttım herhangı bı sıkıntı yok dedı gerek var mı kı yapmaya
Hic olmadi ama benim gibi durumu olupta dusuk yapanlarda cok var ve ayni seyi yasamaktanda cok korkuyorum..tekrar spora ve diete basladim 93 ten 91 e indim 1 haftada umarim hersey yoluna girer..
onu yapmak bi tarafa dursun sora bana olan güvenini kaybedersin olmaz
canım bende senin giiyim yaa herseyi kullanıyorum ama olmuyor cook sitres yapıyorum galiba:2:
Bnde ıkı hftalk bebegımı kaybttım sabhtn brı aglyrm .s nasl hamle klcm tkrr:18:
Merhaba canm ben doktora gittim her hangi bir sorun yok dedi ben 2 -5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalamadım bi türlü bu ay sogan kürü yaptım bakalım nolucak kismet canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebeğinizi yenimi kaybettiniz geçmiş olsunyeni kaybettiyseniz bunu düşünmek için çok erken değil mi biraz kendinizi dinleseniz toparlansanız daha iyi olmaz mı
Ölede cnm ne bılıym anne olmayı cok ıstıyorum .s
üstüne incir kürünü yapmayı da ihmal etme canım.faydalı olur inşallah
Canm incir kuru yapmadim sadece sogan kuru yaptim
Incir kuru nasil oluyor canm
Bencede boş yere gidipte doktor fırçası yeme yaniadetlerin duzenliyse olur yha gununu denk getirmen lazım mesela ben 26 gunde adet oluorum 26 - 14 =12. Gun yumurtlama gunumu buldum ve ovulasyonlada ispatldm bu şekilde hesapla tmm bulursun
Evet canm folik asit çinko ve elevit denen bi ilaç kullanıorum hepsi vitamn
💕✨
Bugun dayanamayip test yaptim ama malesef yine yine yine negatif cok mutsuzum..ama yine cok az akintim oldu nedir bu anlamis deilim ama cok mutsuzum
Bnde ıkı hftalk bebegımı kaybttım sabhtn brı aglyrm .s nasl hamle klcm tkrr:18:
benim hamilelik denemeleri de en az 1 ay daha ertelendi her seyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?