Bak valla özellikle ltfn 29 mayısta😄😄evleneme yıl dönümümmm yepppp💋💋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızım sen kimseye emanet etmezsin ki kuzuyu
annen de panik atak varmıymıs :44: hem annen kaç yasında doğurmuş ilk çocuğunu söle bakimbenim annemde 22 yasında evlenmiş 24 de doğum yapmış
sağol canım almiyim yeterince yemek tarifi biliyorum sen benden bir eyler öğren asıl
Sana ederim anneme bile etmem sana ederim aşkoşum bülbülüm hadi masal duru 29 mayısta sende ama 41.bin kez ararm 3g filan artk katlancan😃😃😃
ayy aşkommm bak bu laf beni çok mutlu etti teşekkür ederim şekerparemmmbebeğim okadar huzursuz olup bin defa ararsan ne anlarsın o başbaşa kalmaktan bizde gelelim daha iyi haha
Canımsın gelin hep beraber kutlaşakkk😃😃
benim annemde aynen o yaşlarda evlenip doğurmuş ayrıca annemde de panik atak var beşiğe bi ip bağlarmış tuvalete bile o iple gidermiş dışarı çıkınca onunla çıkarmış sesimizi duyar duymaz sallamak için bizi küçükken hiç gezmeye götürmezdi rahatsız etmesinler bizi oralarda diye ha bide sürekli gelip uyurken nefesimizi kontrol edermiş yaşıyolar mı diyeişte bu yüzden erkenden çöktü hastalıklara karşı dirençsiz
öğrensem mi bilmiyorum cesaretim yok
yok bebeğim bu sizin özel gününüz ve başbaşa olmanız gerekiyor mucxxxx
ben daha bugün gittim dra korunmayı bırakacaz diye.'Adetin 12 ve 18. günleri arasında ilişkiye girin' dedi ve folik asit önerdi.
Kızlar bana yardımcı olun bıturşu tutduramadık
Neden tutturamadın canım?Nezamandan beridir istiyorsunuz?
6 aydan berıdır istiyom bilmem ollmadı
Tamm aşkım seviom seni oluruz başbaşa ayşemm hoşgeldin aşkoş ama ben yatıorm arada ses ver yada whatsapsa bir hbr yolla💋💋💋
nerde hareker orda bereketama burda hareket yok nerdesinizzz
Valla cancağızım biz hep buradayızda sen kayıplardasın😃😃
bende hep buralardayım ama burayla ilgili bildirim gelmeyince bakamadım hiçbu ara iş güçte yoğun sen napıyosun bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?