Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

kızım sen kimseye emanet etmezsin ki kuzuyu

Sana ederim anneme bile etmem sana ederim aşkoşum bülbülüm hadi masal duru 29 mayısta sende ama 41.bin kez ararm 3g filan artk katlancan😃😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annen de panik atak varmıymıs :44: hem annen kaç yasında doğurmuş ilk çocuğunu söle bakim benim annemde 22 yasında evlenmiş 24 de doğum yapmış

benim annemde aynen o yaşlarda evlenip doğurmuş ayrıca annemde de panik atak var beşiğe bi ip bağlarmış tuvalete bile o iple gidermiş dışarı çıkınca onunla çıkarmış sesimizi duyar duymaz sallamak için bizi küçükken hiç gezmeye götürmezdi rahatsız etmesinler bizi oralarda diye ha bide sürekli gelip uyurken nefesimizi kontrol edermiş yaşıyolar mı diye işte bu yüzden erkenden çöktü hastalıklara karşı dirençsiz

ayy aşkommm bak bu laf beni çok mutlu etti teşekkür ederim şekerparemmm bebeğim okadar huzursuz olup bin defa ararsan ne anlarsın o başbaşa kalmaktan bizde gelelim daha iyi haha

ayy aşkommm bak bu laf beni çok mutlu etti teşekkür ederim şekerparemmm bebeğim okadar huzursuz olup bin defa ararsan ne anlarsın o başbaşa kalmaktan bizde gelelim daha iyi haha

Canımsın gelin hep beraber kutlaşakkk😃😃

hadi ya ben annen de panik atak yoktur diye söylemiştim onda da mı var demek fedakârmış annen...eee annen de olan her sey sende de var canım..sende yeğeninin nefesini dinliyordun bak unutmadım 1 çocuk doğurursam yatıp kalkıp sükredicem 5 tanesinde gözüm yok benim

yok bebeğim bu sizin özel gününüz ve başbaşa olmanız gerekiyor mucxxxx

Tamm aşkım seviom seni oluruz başbaşa ayşemm hoşgeldin aşkoş ama ben yatıorm arada ses ver yada whatsapsa bir hbr yolla💋💋💋

bunun gununu saatini allah bilir canim bu kadar dert etmeyin kendinize alti ay zaten hangi doktora gidersen git normal karsiliyorlar alti ay boyunca hamile kalamazsaniz bi.kontrole gidersiniz. hevesli istekli olmak cok dogal ama kendinizi sartlandirmayin.
iliskiden sonra bir sure ayaklarini kaldirarak uzanabilirsin. cokta sicak olmasin oldugun ortam. hemen kalkip dus alma gerisi kismet :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 aydan berıdır istiyom bilmem ollmadı

hemen kalkma,ayaklarını kaldır yarım saat falan canım,inşallah Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip edecektir canım,çok uzun süre olmamış canını sıkma.

nerde hareker orda bereket ama burda hareket yok nerdesinizzz

Valla cancağızım biz hep buradayızda sen kayıplardasın😃😃

bende hep buralardayım ama burayla ilgili bildirim gelmeyince bakamadım hiç bu ara iş güçte yoğun sen napıyosun bakalım canım

bende hep buralardayım ama burayla ilgili bildirim gelmeyince bakamadım hiç bu ara iş güçte yoğun sen napıyosun bakalım canım

Valla ne olsn kuzu kZımla uğrşama hayat ancak ondan ibaret😃😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…