evet ya daha bayağı mesaj yazman gerekiyor o zaman ..sen evlenip hemen hamile kalmak istiyorsun yani canım ama yasında küçükmüş daha..benim yasta kemale erdi erecek pko diyen doktor 30 olmadan bebek yap demişti..30 yasından sonra yumurta rezervleri azalıyor değil mi ? boyun benden uzun ve kilon benden az işte bu olmadınasıl kilo alçaksın biliyor musun düzensiz beslenceksin kek poğaça tüketeceksin bol bol
şaka bir yana sağlıklı sekilde kilo alman lazım ki aldığın kilolar yağa dönüşmesin..
canım benim aşırı derece de kansızlığımda var hemoglobin değerim 9 ferritin 1,7 doktor 6 kutu kan surubu verdi 2 kutusu bitti şimdi..kansızlığa da bağlıyorum ben kilomu .birde kansızlıkta kilo vermek biraz zaman alıyor.sağlıklı insanlara göre 2 katı efor sarfetmemiz lazım
canımmmm kansızlıkta hamileliği önler mutlaka iç o ilaçları ve hemen tekrar tahlil yaptır. ve idrar yolu enfeksyonları falan sende veya esinde varsa onlarda engeller bunlara dikkat etmelisin. bol bol kırmızı et ve mercimek ye canım domates suyu havuc suyu ıc. pekmez iç bunlar hamilelik içinde önemli besinler. ve ayrıca yumurtanı hergün mutlaka sütünüde tüket. canım boyum cokta uzun değil senden hemen hemen ayni sayılırz. inanki düzensin besleniyordum okulumdan dolayı sonra nikahlandım evlilik te alırsın dediler yine olmadı belki düğüne alırım inşallah sağlıklı bir şekilde ama benim annemde böyle bana hamile kaldında 41 kiloymus kadın. canım 30 yas asla gec değil yumurta rezervleri 35 ten sonra azlamaya baslıyor bazı kadında 37 ye kadar cıkıyor ama yapma 46 yasında ikiz hamile olup doğum yapan biliyorum. artık herseyin ilacı var tatlım yeterki istek olsun. anne olmak hamile kalmak artık eskiye göre cok kolay. cok haplarmız var :)