meslek değiştirmesi için baskı yapıyorum.yavas yavaş işe yaramaya başladı ama en az 3 yıl var meslek değiştirmesi için.evde yalnız kaldıkça bebeği daha çok istiyorum ben.sende de mi öyle
o zaman bu kadar tanımak yeter canımtam kafa dengesin ama varya..tabi mideyle ilgili konulara çok girmezsen
Nusece nerdesin senn 😁😁😁whatsapına bie bakmıon bakimm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
balım ne şurubuydu o yahu unuttum ben :44:
inşallah işe yarar dicem ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun dicemben bebeği her an istiyorum çünkü henüz çalışmıyorum biliyosun yeni evlendim kalabalık bi aileden gelip yanlız kalınca sudan çıkmış balığa döndüm bu kadar sabırsızlıkla bebek istemem bu yüzden aslında çünkü kendimi yanlız hissediyorum evde başka bi nefes arıyorum
sen ve masalduru da çok kafasınız da işte keşke yanımda olsaydınız midenizi genişletirdim ben sizin ne tarfilerim var anlatsam burası uçar susim en iyisi hehe
senin adet günleri ve migrenlerin için içtiğin surup canımmmmmiyi misin sen bakim daha toplayamadın mı kendini
amin canım hepimiz hakkın da hayırlısı neyse o olsunbizim aile kalabalık değildi ama benim yas kapıya dayandı ondan birde evet evde yalnız kalmak çok kötü ...
yan yana olamasak ta bak burda karşılaştık işteya bence de sus ben yiyecek konusun da titizim kaldıramayabilirim heh heh
söylediğin iyi oldu bende oraya geleyim azda ordan bilgiler alayım ozaman inşallah kısa sürede hamileyimmmmm diye bağırırız :))
He valla uyudum kızımı uyutunca hemen yattm 😊zombi gibi oldum zaten yaw😣😣ayşemmmm ben geldim masalduruda uyumuştur herhal bebem nirdesinnnnn
yavru ne yaş kapıya dayanmış kadınların anne olmaya en müsait oldukları yaş 18-35 olarak gösteriliyo
tamam tamam kıl çorbalarımdan bahsetmicem sana
He valla uyudum kızımı uyutunca hemen yattm 😊zombi gibi oldum zaten yaw😣😣
benim de zombiden farkım kalmadı.bugün 4 saat kadar ancak uyudum...üstüne birde gidip okulda çocuklarla spor yaptıköyle yorgunum ki aksam erkenden uyurum heralde ama dizide var nasıl olcaksa
Evlekdikten sonra aldıgın kilo cok fazla canım Yanlış anlama lütfen ama 17 ayda 20 kg bir hastalık belirtisi olabilir. Pco-Pcos gibi. Hamile kalmayı engelleyen ama tedavide edilebilen bir hastalık (alternatif tıp çare oluyor malesef).Bence gec kalmadan en azından adetının 3. günü bir hormon tahlili yaptır derim.
öncelikle Allah sabır versin canım..uzmanlar 1 yıl boyunca korunmamanıza rağmen bebeğiniz olmuyorsa doktora başvurun diyor...yorumundan anladığıma göre kesin olmamakla birlikte polikistik overin ya da yumurtalıklarla ilgili başka bir sorunun olabilir.düzensiz adet ve kilo buna işaret ediyor.bence zaman kaybetmeden doktora git.esinin gitmesine gerek yok önce bayanın bir sorunu var mı yok mu ona bakıyorlar.
canım öncelikle allah yüzünü güldürsün rabbim sana da evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Adet düzensizliği için doktora gittinmi bilmiyorum ama burdaki arkadaşlar soğan küründen bahsettiler sende dene istersen çok faydasını görmüşler bu arada ben ayetel kürsi vermiştim 40 gün boyunca her gün 133 tane abdest alıpp niyet ederek oku rabbim onun hürmetine sevindirir seni inşallah
He valla uyudum kızımı uyutunca hemen yattm 😊zombi gibi oldum zaten yaw😣😣
tamam canım sana şimdiden iyi gecelermuhteşem ..... var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?