Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

meslek değiştirmesi için baskı yapıyorum.yavas yavaş işe yaramaya başladı ama en az 3 yıl var meslek değiştirmesi için.evde yalnız kaldıkça bebeği daha çok istiyorum ben.sende de mi öyle

inşallah işe yarar dicem ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun dicem ben bebeği her an istiyorum çünkü henüz çalışmıyorum biliyosun yeni evlendim kalabalık bi aileden gelip yanlız kalınca sudan çıkmış balığa döndüm bu kadar sabırsızlıkla bebek istemem bu yüzden aslında çünkü kendimi yanlız hissediyorum evde başka bi nefes arıyorum

o zaman bu kadar tanımak yeter canım tam kafa dengesin ama varya..tabi mideyle ilgili konulara çok girmezsen

sen ve masalduru da çok kafasınız da işte keşke yanımda olsaydınız midenizi genişletirdim ben sizin ne tarfilerim var anlatsam burası uçar susim en iyisi hehe

Nusece nerdesin senn 😁😁😁whatsapına bie bakmıon bakimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebem whatsapa bakacak kadar bile zamanım olmadı benim yine panikatağım tuttu doktora gittim hastalık hastasıyım ya reflüm var ya o geçmedi kesin başka bişi var diye apartopar gittim doktora

amin canım hepimiz hakkın da hayırlısı neyse o olsun bizim aile kalabalık değildi ama benim yas kapıya dayandı ondan birde evet evde yalnız kalmak çok kötü ...

sen ve masalduru da çok kafasınız da işte keşke yanımda olsaydınız midenizi genişletirdim ben sizin ne tarfilerim var anlatsam burası uçar susim en iyisi hehe

yan yana olamasak ta bak burda karşılaştık işte ya bence de sus ben yiyecek konusun da titizim kaldıramayabilirim heh heh

amin canım hepimiz hakkın da hayırlısı neyse o olsun bizim aile kalabalık değildi ama benim yas kapıya dayandı ondan birde evet evde yalnız kalmak çok kötü ...

yavru ne yaş kapıya dayanmış kadınların anne olmaya en müsait oldukları yaş 18-35 olarak gösteriliyo

ayşemmmm ben geldim masalduruda uyumuştur herhal bebem nirdesinnnnn
He valla uyudum kızımı uyutunca hemen yattm 😊zombi gibi oldum zaten yaw😣😣

yavru ne yaş kapıya dayanmış kadınların anne olmaya en müsait oldukları yaş 18-35 olarak gösteriliyo

kız ben o 35 e daha yakınım işte 30 dan sonra yumurtalık rezervi de azalıyor hamile kalma sansın azalıyor en iyisi elinizde fırsat varken 30 olmadan kaç çocuk istiyorsanız yapın

He valla uyudum kızımı uyutunca hemen yattm 😊zombi gibi oldum zaten yaw😣😣

benim de zombiden farkım kalmadı.bugün 4 saat kadar ancak uyudum...üstüne birde gidip okulda çocuklarla spor yaptık öyle yorgunum ki aksam erkenden uyurum heralde ama dizide var nasıl olcaksa

benim de zombiden farkım kalmadı.bugün 4 saat kadar ancak uyudum...üstüne birde gidip okulda çocuklarla spor yaptık öyle yorgunum ki aksam erkenden uyurum heralde ama dizide var nasıl olcaksa

Ben valal artk hangi diziler oynuyor unuttm valla canm ya😃

hayır neden yanlış anlayayım. önemseyip cevap yazmışsınız yardımcı olmak istediniz. çok saolun inceliğiniz için. evlenmeden önce doktor kontrolü ile zayıflamıştım . sonra yoğun bi iş hayatına başladım öğün listemi uygulayamadım düzensiz bi beslenme oldu. verdiğim kiloları geri aldım malesef. bünye de müsait olunca.

fikirlerinizi söylediğiniz için tavsiyelerinize teşekkür ederim. bu konularda bilgim yok fazla ihmal ediyorum sanırım. sevgilerle..

aminnn aminn aminn. "Hoştur bana senden gelen, Ya taze gül, yahut diken.. Kahrında hoş lutfun da hoş." lakin insan hayırlısıyla istiyor elbette. soğan kürüne yaklaşacağımı pek sanmıyorum ama ayetel kürsiyi şifa niyetine okurum. araya özel günler girince kim okucak 40 gün olmuyo ya hani . duan için çook teşekkür ederim. Allah razı olsun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…