içicem içicem daha başlayamadım yarın baslarım inşallahbende 1 gün gel benim yerime sınıfa bak desem olmadık hastalık çıkarır eminim
biz burda birbirimize destek verdikçe bugün olmasa da en kısa zamanda hamile kalırsın canım..böyle düşünmen çok güzel hep motive et kendini bu sekilde
Saçmalama be kuzu sende keçiboynuzu yedircekmiş sanki öyle bebek olcakk ayyy sen benim arkadaşmsın ilkel ol ltfn💋💋kıromangon seni😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yalnız nusece ve ayse forumu dağıttık he yeppppp kikiki konuyu talan ettik kk yetkilelri atcek hepimizi vallah uuuu yeaaa😃😃
Bence bizim çenemiz düşük😋😋😋
Sen agzını hayra aç gerisini bilon😘
mesela günde kaç tane ped değiştiriyosun adetin kaç gün sürüyo
kız valla boş geçirdiğim zamanda oldu herif yoğun çalışıyo ben napim yahu
günde en az 2 en fazla 3 defa değiştiriyorum. ortalama 4 en fazla 5 gün sürüyor
kız biz kocalarımızın yüzünü göremiyoruz resmen ya ben ondan strese girdim ..sana mesaj atacaktım bak onuda unutmusumm off
kızım oflama bi dur dinle adama denek lazım değil ki eğlence lazım ilişkiye giremeyenleri gözünün önünde ilişkiye girmelerini istiyo nerde hata yaptıklarını bulmak için anam koptum yine haha
evet canım aynen katılıyorum ve bunun nedenini de yediğimiz hormonlu şeylere bağlıyorum kendi fikrim yani
panikatağım tuttu ben gidiyom derim
canım inanmazsın ama sizlerin desteğiyle bu ay bu kadar rahatım geçen ay ilk ayım olmasına ragmen daha çok üzülmüştüm olmadığına sürekli diyorum ya gerçekten burda sizlerle sabretmeyi beklemeyi öğrendim çünkü gerçekten destek oluyosunuz bana hepinizi çooook seviyorum
iyi de benim öyle bir sorunum yok kiiiya konu benim ilaç içememem di haydar dümene nerden girdik hey Allahım yaa hani ilaç içiriyorsa gidim bak ama bastan söyle
bende katılıyorum sana canım birde artık bayanlar kariyer peşinde koşuyor iş olmadan es düşünmüyor ona da bağlıyorum benbirde her sey srtese bağlı artık günümüzde, eskiden stresin S sinin lafını etmezlerdi ya
bak işte sınıfa gelmeden bahaneler başladıkız kendi bebişini de panik atağım tuttu ben gidiyorum deyip babasına bırakıp kaçma da
yavrum benim gibi olsan napardın ben günde sadece 2ped değiştiriyorum 3e çok nadir çıkar ilk iki gün normal olur normal dediğim yine 2ped değiştirecek kadar 3.gün bitmek üzeredir 4. gün sadece hafif lekeler olur ve biter
he balım ya aynen öyle mesela şu saatte hangi kadın kocasıyla sarılmış uyumuyor da nette takılıyor tabiki biz
heya oraya niye geldim bilmiyom yani hapı yutturuyo adam da hangi hap oldugunu bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?