- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
Herkese selam kızlar malesef regl oldum bu ay bebişim olmadı üzüldümama her zaman dediğim bişey var rabbim benden daha iyi bilir kullarına her zaman en hayırlısını verir belkide bizde bu şekilde sınanıyoruz isyan edecekmiyiz neden herkesin olurken bizim olmuyo diyecekmiyiz yoksa allahtan hep hayırlısını dileyip dua mı edicez diye düşünüyorum herkes böyle düşünmekten ve dua etmekten vazgeçmesin :13::13::13:
haaa bide bu arada düşündüğüm başka bişey daha var demekki bu ay adammı çok başıboş bıraktım adamları başıboş bırakmayalım her fırsatı değerlendirelim bol bol fındık keçiboynuzu yedirelim mümkünse yyiyelim sonrada yan gelip kafa rahat bi şekilde yatalım no stres no panik
seni haydar dümene götürem ben ozaman
bende aynen öyle düşündüm bal böcem bol keseden atıyom işte dedim
Valla içcen kuzum ister böl ister parçala artık😃biliom durmucanı işte istio ona şuan toz pembe görünüyor herşey gel nusece 1 gün kızımla kal bakalm neolcak bide panikataklıson çıldrcak habri yok😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese selam kızlar malesef regl oldum bu ay bebişim olmadı üzüldümama her zaman dediğim bişey var rabbim benden daha iyi bilir kullarına her zaman en hayırlısını verir belkide bizde bu şekilde sınanıyoruz isyan edecekmiyiz neden herkesin olurken bizim olmuyo diyecekmiyiz yoksa allahtan hep hayırlısını dileyip dua mı edicez diye düşünüyorum herkes böyle düşünmekten ve dua etmekten vazgeçmesin :13::13::13:
Saçmalama be kuzu sende keçiboynuzu yedircekmiş sanki öyle bebek olcakk ayyy sen benim arkadaşmsın ilkel ol ltfn💋💋kıromangon seni😜😜😜haaa bide bu arada düşündüğüm başka bişey daha var demekki bu ay adammı çok başıboş bıraktım adamları başıboş bırakmayalım her fırsatı değerlendirelim bol bol fındık keçiboynuzu yedirelim mümkünse yyiyelim sonrada yan gelip kafa rahat bi şekilde yatalım no stres no panik
içicem içicem daha başlayamadım yarın baslarım inşallahbende 1 gün gel benim yerime sınıfa bak desem olmadık hastalık çıkarır eminim
Valla hiç almayım canm minnaklarla uğraşmam sabır yok bende😃benim minnak bana yetio ömrümü yedii yeterrr😋😋😋
Yalnız nusece ve ayse forumu dağıttık he yeppppp kikiki konuyu talan ettik kk yetkilelri atcek hepimizi vallah uuuu yeaaa😃😃
Belli belli kuzum😘😘bol keseden atma bişeyi kırkkere söylersen olurmuş
Görcem seni valla ben kız benim minik kızımda büyür ozmana ohh ben paşa sen ezik kalcan😁😁😁😃😃😃hahahhaa
nerden biliyon kazara bi bebek daha olmayacağını kikiki
kız benim kendi kendime söyledikleri mi sen bana söylüyorsun şimdibende aktarcıyı geçtim diyordum arkadaşa az önce...hayıtı bebek için içenler varmış...ben adetim az geliyor diye içiyorum dün kasam ve bu sabah içtim...ama sanırım kendi kendime evham yapıyorum belkide az değil miktarı
canım hayırlısı olsun dedıgın gıbı rabbım herseyın en hayırlısını bılır daha vaktı değilmiş demmekki.
sende adamı bası bos bıraktıysan biz napalım kız anammmsen kafana çok takıyorsun bence biraz kafanı rahatlat birde bitkisel yöntemler denemeye calıs..özelden mesaj atıcam sana bir konu hakkında
haydar dümenle ne işim var benim kızım yaa offadama pis deneylerini yapmak için denek mi lazımmış seni mi aradı sende ayseyi mi gönderim dedin yoksammm
aman 1 tanesini doğurabilirsek iyidir bu zaman dabebeği olmayan o kadar cok kadın var ki...eskiden kimselerin böyle dertleri yoktu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?