Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım hayırlısı olsun dedıgın gıbı rabbım herseyın en hayırlısını bılır daha vaktı değilmiş demmekki.

sende adamı bası bos bıraktıysan biz napalım kız anammm sen kafana çok takıyorsun bence biraz kafanı rahatlat birde bitkisel yöntemler denemeye calıs..özelden mesaj atıcam sana bir konu hakkında

seni haydar dümene götürem ben ozaman

haydar dümenle ne işim var benim kızım yaa off adama pis deneylerini yapmak için denek mi lazımmış seni mi aradı sende ayseyi mi gönderim dedin yoksammm

bende aynen öyle düşündüm bal böcem bol keseden atıyom işte dedim

aman 1 tanesini doğurabilirsek iyidir bu zaman da bebeği olmayan o kadar cok kadın var ki...eskiden kimselerin böyle dertleri yoktu yaa

içicem içicem daha başlayamadım yarın baslarım inşallah bende 1 gün gel benim yerime sınıfa bak desem olmadık hastalık çıkarır eminim

biz burda birbirimize destek verdikçe bugün olmasa da en kısa zamanda hamile kalırsın canım..böyle düşünmen çok güzel hep motive et kendini bu sekilde

Saçmalama be kuzu sende keçiboynuzu yedircekmiş sanki öyle bebek olcakk ayyy sen benim arkadaşmsın ilkel ol ltfn💋💋kıromangon seni😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

içicem içicem daha başlayamadım yarın baslarım inşallah bende 1 gün gel benim yerime sınıfa bak desem olmadık hastalık çıkarır eminim

Valla hiç almayım canm minnaklarla uğraşmam sabır yok bende😃benim minnak bana yetio ömrümü yedii yeterrr😋😋😋

Yalnız nusece ve ayse forumu dağıttık he yeppppp kikiki konuyu talan ettik kk yetkilelri atcek hepimizi vallah uuuu yeaaa😃😃

Valla hiç almayım canm minnaklarla uğraşmam sabır yok bende😃benim minnak bana yetio ömrümü yedii yeterrr😋😋😋

öğretmen olmasam belki şimdiye kadar çoktan bebek yapmıştım zaten canavar simdi ki çocuklar yaa

Yalnız nusece ve ayse forumu dağıttık he yeppppp kikiki konuyu talan ettik kk yetkilelri atcek hepimizi vallah uuuu yeaaa😃😃

konu konuyu açıyor napalım canım bişey olmaz anlayışlıdır onlar

Bence bizim çenemiz düşük😋😋😋

Belli belli kuzum😘😘bol keseden atma bişeyi kırkkere söylersen olurmuş

artık seslenirim masalduruuuuu koş nolur kurtar beni yicek bu çocuklar diye haha

nerden biliyon kazara bi bebek daha olmayacağını kikiki

mesela günde kaç tane ped değiştiriyosun adetin kaç gün sürüyo

canım hayırlısı olsun dedıgın gıbı rabbım herseyın en hayırlısını bılır daha vaktı değilmiş demmekki.

amin bitanem bende öyle düşünüyorum işte rabbimin merhameti bizimkinden daha çok

sende adamı bası bos bıraktıysan biz napalım kız anammm sen kafana çok takıyorsun bence biraz kafanı rahatlat birde bitkisel yöntemler denemeye calıs..özelden mesaj atıcam sana bir konu hakkında

kız valla boş geçirdiğim zamanda oldu herif yoğun çalışıyo ben napim yahu

haydar dümenle ne işim var benim kızım yaa off adama pis deneylerini yapmak için denek mi lazımmış seni mi aradı sende ayseyi mi gönderim dedin yoksammm

kızım oflama bi dur dinle adama denek lazım değil ki eğlence lazım ilişkiye giremeyenleri gözünün önünde ilişkiye girmelerini istiyo nerde hata yaptıklarını bulmak için anam koptum yine haha

aman 1 tanesini doğurabilirsek iyidir bu zaman da bebeği olmayan o kadar cok kadın var ki...eskiden kimselerin böyle dertleri yoktu yaa

evet canım aynen katılıyorum ve bunun nedenini de yediğimiz hormonlu şeylere bağlıyorum kendi fikrim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…