noldu sanaaaa :44:
ayse4968 canm bak bu umarm doğru almşssndr😃💋💋💋Eki Görüntüle 1054341
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yine adet oldum..ona üzüldüm.bu ay serophoneye başladım.inşşallah artık hüsrana uğramam/uğramayız
ayse4968 canm bak bu umarm doğru almşssndr😃💋💋💋Eki Görüntüle 1054341
evet bundan canım teşekkürlerkullanım klavuzunda günde 3 defa diyor ama sen günde 1 defa mı kullanılcak demiştin:44:
bu arada bu ilaç ne kadar büyük öyle gözüm korktu oysa eczacı küçük demiştiben hiç ilaç içemiyorum antibiyotik içeceğimde de sulandırılandan içiyorum şimdi bu ilacı parçalara bölüp içsem bir yan etkisi olur mu acaba biliyor musun canım?
bu arada bu ilaç ne kadar büyük öyle gözüm korktu oysa eczacı küçük demiştiben hiç ilaç içemiyorum antibiyotik içeceğimde de sulandırılandan içiyorum şimdi bu ilacı parçalara bölüp içsem bir yan etkisi olur mu acaba biliyor musun canım?
Hamile olmadığın için canm günde birkez kullancaksn kahvaltıdan sonra ok.💋hamile oldğunda ki inşş günde 3 kez
Yok olmaz canm 4 parçya böl ama peşpeşe iç yani zaman açma böl iç yut tekrar aynısını yap
Yada direkt genzine doğru at su iç tüm tıtsan daha ii
inşallah kullanabilirim pek umudum kalmadı ilacın büyüklüğünü görüncehamile kalınca 9ay 10 gün desek günde 3 kezden hamileyken bile 840 ilaç yapıyor napcam benn
Canm hamile iken sadece ilk 3 ay kullanıosn 9 ay değil 😃ama başka ilaçlar kullancaksn kan ilacı başka vitaminler vericek doktor bebeğiiçin içiceksin
off biraz içim rahatladı sagol yaakan surubu kullanıyorum zaten suan ...ilaç içemediğimi söyleyince doktor surup verdi hatta bugün eczacıya folik asidin sulandırılıp içileni var mı diye bile sordum
😃alemsin he
Susuz içerim valla ilacı ben bana garip gelio içemeyenler😃yatıom hadi yaww grşrz kızlar yarın muah herkeseahh ahh sorma büyük dert benim için ..çeken anlarforumda bunu araştırıyordum ne kadar çok insan varmış ilaç yutamayan keşke tedavisi de olsaydı resmen işkence off
Susuz içerim valla ilacı ben bana garip gelio içemeyenler😃yatıom hadi yaww grşrz kızlar yarın muah herkese
Canm fenerbahçe oyuncusuzda götürür işi üzülme senbence aklını başına devişir tamm be 2 çock yap ama 5 nedir yavrum bebem aşkm utanır lan insan evet efendim eşim rahat durmuo ceketi atsa hamile kalıyorum:):):)ahahahahah
hadi yaa ne kadar değişikmiş.1 kere dene bakalım belki bir ilk olurda içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?