Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

ayse4968 canm bak bu umarm doğru almşssndr😃💋💋💋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nusece datlum💋💋💋💋💋

canım yine adet oldum..ona üzüldüm.bu ay serophoneye başladım.inşşallah artık hüsrana uğramam/uğramayız

serophone dediğiniz ne acaba:44: umarım gelecek ay olur üzülmeyin...ne zamandır bebek istiyorsunuz bu arada

ayse4968 canm bak bu umarm doğru almşssndr😃💋💋💋Eki Görüntüle 1054341

bu arada bu ilaç ne kadar büyük öyle gözüm korktu oysa eczacı küçük demişti ben hiç ilaç içemiyorum antibiyotik içeceğimde de sulandırılandan içiyorum şimdi bu ilacı parçalara bölüp içsem bir yan etkisi olur mu acaba biliyor musun canım?

evet bundan canım teşekkürler kullanım klavuzunda günde 3 defa diyor ama sen günde 1 defa mı kullanılcak demiştin:44:

Hamile olmadığın için canm günde birkez kullancaksn kahvaltıdan sonra ok.💋hamile oldğunda ki inşş günde 3 kez

Yok olmaz canm 4 parçya böl ama peşpeşe iç yani zaman açma böl iç yut tekrar aynısını yap

Yada direkt genzine doğru at su iç tüm tıtsan daha ii

Hamile olmadığın için canm günde birkez kullancaksn kahvaltıdan sonra ok.💋hamile oldğunda ki inşş günde 3 kez

inşallah kullanabilirim pek umudum kalmadı ilacın büyüklüğünü görünce hamile kalınca 9ay 10 gün desek günde 3 kezden hamileyken bile 840 ilaç yapıyor napcam benn

Yok olmaz canm 4 parçya böl ama peşpeşe iç yani zaman açma böl iç yut tekrar aynısını yap

parçalara böldükten sonra hepsini aynı anda içebiliyorum sorun olmuyor ama çok zor olcak benim için

Yada direkt genzine doğru at su iç tüm tıtsan daha ii

çok denedim canım onuda ama olmuyor kaç defa ölümden döndüm ilaçla cebelleşirken 5-6 yaslarımda bile çok hasta olduğumda ilaç kullanamaz iğnenin önüne yatardım hemen

inşallah kullanabilirim pek umudum kalmadı ilacın büyüklüğünü görünce hamile kalınca 9ay 10 gün desek günde 3 kezden hamileyken bile 840 ilaç yapıyor napcam benn

Canm hamile iken sadece ilk 3 ay kullanıosn 9 ay değil 😃ama başka ilaçlar kullancaksn kan ilacı başka vitaminler vericek doktor bebeğiiçin içiceksin

off biraz içim rahatladı sagol yaa kan surubu kullanıyorum zaten suan ...ilaç içemediğimi söyleyince doktor surup verdi hatta bugün eczacıya folik asidin sulandırılıp içileni var mı diye bile sordum

off biraz içim rahatladı sagol yaa kan surubu kullanıyorum zaten suan ...ilaç içemediğimi söyleyince doktor surup verdi hatta bugün eczacıya folik asidin sulandırılıp içileni var mı diye bile sordum

😃alemsin he

😃alemsin he

ahh ahh sorma büyük dert benim için ..çeken anlar forumda bunu araştırıyordum ne kadar çok insan varmış ilaç yutamayan keşke tedavisi de olsaydı resmen işkence off

ahh ahh sorma büyük dert benim için ..çeken anlar forumda bunu araştırıyordum ne kadar çok insan varmış ilaç yutamayan keşke tedavisi de olsaydı resmen işkence off
Susuz içerim valla ilacı ben bana garip gelio içemeyenler😃yatıom hadi yaww grşrz kızlar yarın muah herkese

Susuz içerim valla ilacı ben bana garip gelio içemeyenler😃yatıom hadi yaww grşrz kızlar yarın muah herkese

yat bence de yat bide susuz içiyormuş yaa iyi geceler canım grs

yahu 5 çocuk isteyen benim eşim değil ben rahat durmuyom şindi yalan söyleyemem ama iki tanede çok az be gel bunu 3e bağlayalım ne dersin

hadi yaa ne kadar değişikmiş.1 kere dene bakalım belki bir ilk olurda içersin

ben türümün son örneğiyim biliyon mu tıpkı senin gibi hehe denerim bebem seni mi kırcam ummmaaah en salyalısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…