öğlen oldum canım...tam zamanındadaha benim bebek çalışmalarına 2,5 -3 ay var
sen 1 hafta zorla su içmeye basla bak her sey nasıl yoluna gircek canım..benim 1,5 lt lik su şişem var ölçülü olsun diye ondan içiyorum hep...birde benim soğan kürü bitti ya canım soğan suyu çekiyor kız o aklıma geldikçe de su içiyorum
tüh bende heyecanlanmıştım
amanınnn soğan suyuda can çektirirmi böğğğ
elbette alıyosun kuzum ilk başta da bnden
bebiş aşırı kansızlığım var ondan çalışmalara baslayamadk birde nodülüm patolojiye gitmişti onunda sonucunu alamadık ondan başlamadı çalışmalar.ya simdi adet olunca içtiğim kan şurupları boşa gitti gibi geliyor.adet bitimine denk geliyor kan tahlil günüm ya değeri artmış gözükmezse2 gündür fındık kuru üzümde yiyorum ama
doğru su bile içmeyen birine soğan suyu böğğğ gelirama bi denesen ne kadar lezzetli olduğunu anlarsın
inşallah hakkında hayırlısı olur canım.haberini burdan alırız artık
Özellikle bunu kullanın içeriği çok farklı aslında nuseceye verdiğim sırdı ama olsun anam doğurun hepiniz üreyelimçoğalın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sagolayhhh evett herkez hamile olsun pitir pitir saglikli bebisler doguralm hi hihh
Cok sagolayhhh evett herkez hamile olsun pitir pitir saglikli bebisler doguralm hi hihh
Kız bana etme dua ben unumu eledim eleğimi duvara astım siz doğurn anamdoğurunda dünya kaç bucak görün:)
Ben 5 tanede sonra unumu eleyip elegimi duvara asmayi düşünüyorum hehe 😆
bu ay 5 ayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydınelllaa böcemYuhhhhh manyak:):):)1-2 doğur bakalm 5 liyebilcenmi aa kafayı yemiş bebek aşkına futbol takımı kurcak allah sana birden 5'iz versin emi:)
Günaydın benim bal bebeğim 😗 haha eşim fenerbahçe ye oyuncu lazım diyor ben ne deyim seve seve tamam dedim kikiki👍
bence bekle acele etme adetin duzensiz mi??
Canım sen ne zaman kurtaj oldun bir de kurtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını nerden öğrendin? Ben de Kasım'da kurtaj oldum Dr um 2 ay dinlen dedi sonra başladık ama henüz bir gelişme yok. Dr lar yani 3 farklı doktora muayene oldum diyebilirim bütün tetkiklerim cok iyi rahmim de toparlanmış görünüyor yumurtaliklarda da sıkıntı yok ama ovulasyonu mı ayarlayamiyorum bilmiyorum 😔 inşallah bu ay döllenme olmuştur da artık huzurla geçer günlerimiz inşallah sen de en yakın zamanda hamiş olursun canım..
bu ay olmazsa denerim bi daha ki ay kusmazsam tabi çünkü ben bitkilerden oluşan şeyleri asla içemiyorum siyah çay dışındane yeşil çay ne nanelimon ağzıma aldığım an kusarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?