Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

amanınnn soğan suyuda can çektirirmi böğğğ

tüh bende heyecanlanmıştım

bebiş aşırı kansızlığım var ondan çalışmalara baslayamadk birde nodülüm patolojiye gitmişti onunda sonucunu alamadık ondan başlamadı çalışmalar.ya simdi adet olunca içtiğim kan şurupları boşa gitti gibi geliyor.adet bitimine denk geliyor kan tahlil günüm ya değeri artmış gözükmezse 2 gündür fındık kuru üzümde yiyorum ama

canım onu söylersin zaten doktora adet oldum kan tahlili yaparken diye üzülme bebeğim

doğru su bile içmeyen birine soğan suyu böğğğ gelir ama bi denesen ne kadar lezzetli olduğunu anlarsın

bu ay olmazsa denerim bi daha ki ay kusmazsam tabi çünkü ben bitkilerden oluşan şeyleri asla içemiyorum siyah çay dışında ne yeşil çay ne nanelimon ağzıma aldığım an kusarım

Özellikle bunu kullanın içeriği çok farklı aslında nuseceye verdiğim sırdı ama olsun anam doğurun hepiniz üreyelim çoğalın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sagol ayhhh evett herkez hamile olsun pitir pitir saglikli bebisler doguralm hi hihh

Cok sagol ayhhh evett herkez hamile olsun pitir pitir saglikli bebisler doguralm hi hihh

Kız bana etme dua ben unumu eledim eleğimi duvara astım siz doğurn anam doğurunda dünya kaç bucak görün:)

Kız bana etme dua ben unumu eledim eleğimi duvara astım siz doğurn anam doğurunda dünya kaç bucak görün:)

Ben 5 tanede sonra unumu eleyip elegimi duvara asmayi düşünüyorum hehe 😆

Ben 5 tanede sonra unumu eleyip elegimi duvara asmayi düşünüyorum hehe 😆

Gunaydınelllaa böcemYuhhhhh manyak:):):)1-2 doğur bakalm 5 liyebilcenmi aa kafayı yemiş bebek aşkına futbol takımı kurcak allah sana birden 5'iz versin emi:)

Günaydın benim bal bebeğim 😗 haha eşim fenerbahçe ye oyuncu lazım diyor ben ne deyim seve seve tamam dedim kikiki👍

Günaydın benim bal bebeğim 😗 haha eşim fenerbahçe ye oyuncu lazım diyor ben ne deyim seve seve tamam dedim kikiki👍

Canm fenerbahçe oyuncusuzda götürür işi üzülme senbence aklını başına devişir tamm be 2 çock yap ama 5 nedir yavrum bebem aşkm utanır lan insan evet efendim eşim rahat durmuo ceketi atsa hamile kalıyorum:):):)ahahahahah

Canim ben 22 subatta kurtaj oldum. Bu ay da regl oldum. Korunmuyorum da bakalim nasibimizde ne var. Cok dusunmemek lazim. Sen de akisina birak hesap kitapla cok zor oluyo cunku

bu ay olmazsa denerim bi daha ki ay kusmazsam tabi çünkü ben bitkilerden oluşan şeyleri asla içemiyorum siyah çay dışında ne yeşil çay ne nanelimon ağzıma aldığım an kusarım

hadi yaa ne kadar değişikmiş.1 kere dene bakalım belki bir ilk olurda içersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…