• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Başla derim faydası olmuyormuş diyenlerde kusura bakmasın fayda görmüş 4 kadınız ve ayrıca prof doç tarafından önerilmiş bişeydir her doktor söylemez çnki sorumluluk almak istemezler buladar net

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hhm tamam cok tesekkur ederm alicam hemen :)

tamam ben sana mesaj yollayayım sen bana cevap yazarsın.sen yeni üye olunca mesaj atamayabilirisn

Tamam canm adetinden belli bi sure gectikten sonra kullanysn 1ay bosa gitmesin ben 28gunde bi olyorum adetimden 12.gun kulkanmaya basladm galiba yakaladm ama nasip tabi :-) RABBİM insallah bu ay nasip eder hepimizeee

Bende aklıma geldikçe içerdim.hatta uyanır uyanmaz su içenlere çok sasırırdım...şimdi zorla su içe içe bende uyanır uyanmaz su içer oldum:1:
biliyor musun gebelik için bile su içmen lazım :1:

kızzz beni kandırıyon mu yoksa öyleyse her gün 3lt içerim :52::52::52:

hayatımda ilk defa kadın doğumcuya gittim onu da doktorluğumdan men ettim :1: ya seytanın aklına gelmez su varya sen neymişsin öyle:1:
senin bir avantajında istanbulda olman burda ki kadın doğumcuların basını kaşıyacak vakti yokki telefona baksın:1:

iyide bebeğim ordaki doktorları aramak zorunda değilsin sende istanbuldaki özel hastaneleri ara cep telefonunda nerde olduğun görünmüyo merak etme hehe :52::52::52:

Inşallah kalırsın tez zamanda ben daha hasta olmadım.çok doğru söylüyorsun umutların kırılması iyi olmaz. Ben de kullanacağım bugün yarın alırım

Ayhh insallah canm ya hep beraber olalim :-) nisanin ilk bebisleri olsun iiiiiiinnnsaaallahhhh amin..

Hemen kullanyim mi belli bi gunu var mi sence bilyo musun

canım ben alır almaz kullandım aldığımda öğlendi öğlen yemek yedim kullandım ama soraki günler sabah kahvaltısından sonra kullanmaya devam ettim doğrusu o çünkü

Hemen başlayabilirsin ama folic hangisini alağına bağlı dozu canm

Bi arkaadasa tavsiye etmissin ya canm ordan gordum aa bu benim ilacimdan dedim ordan tekrar kullanmak aklma geldi sari kutulu ondan aliuim diyorum

Hemen başlayabilirsin ama folic hangisini alağına bağlı dozu canm

bnde kullanıcm arkadaslar okudum da bn gecen ay kullandım o ucuz olandan hangısı daha ıı arkadaslar bıde klomende kullandım bn bu ay olur dımı kullanabılırmıyım

Bi arkaadasa tavsiye etmissin ya canm ordan gordum aa bu benim ilacimdan dedim ordan tekrar kullanmak aklma geldi sari kutulu ondan aliuim diyorum

Sarı değil canm kutusu pembe yukarda resmi var sayfada bi bak canm

bnde kullanıcm arkadaslar okudum da bn gecen ay kullandım o ucuz olandan hangısı daha ıı arkadaslar bıde klomende kullandım bn bu ay olur dımı kullanabılırmıyım

Folic plus pembe kutu 400 mcg olan

Arkadaşlar sayfalara bakın ben ekledim bu sayfaya onu folic plus o

Bende bu ay öyle yaptım canım ama bak sayfaları oku ben burdaki arkadaşlardan çok şeyler öğrendim mesela sadece doktorun verdiği günlere takılı kalma öncesinde sonrasında da gir ilişkiye burdaki arkadaşlardan yumurtlama günü dışında hamile kalan da var çünkü Rabbim sana da annelik duygusunu yaşatsin amin

teşekkür ederim canım allah sanada nasip etsin inş.

Hh gordum canm ama ben 5mg an kullandm digeerinden kullanym bari bide onu deneyim

Özellikle bunu kullanın içeriği çok farklı aslında nuseceye verdiğim sırdı ama olsun anam doğurun hepiniz üreyelim;) çoğalın

Tamam canm adetinden belli bi sure gectikten sonra kullanysn 1ay bosa gitmesin ben 28gunde bi olyorum adetimden 12.gun kulkanmaya basladm galiba yakaladm ama nasip tabi :-) RABBİM insallah bu ay nasip eder hepimizeee

inşallah hakkında hayırlısı olur canım.haberini burdan alırız artık:46:

Back