Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Özellikle bunu kullanın içeriği çok farklı aslında nuseceye verdiğim sırdı ama olsun anam doğurun hepiniz üreyelim çoğalın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yavrum onca insanın okuduğu bir yere vermişsin koca fotoğrafı bide utanmadan sır diyosun sus bari haha

iyide bebeğim ordaki doktorları aramak zorunda değilsin sende istanbuldaki özel hastaneleri ara cep telefonunda nerde olduğun görünmüyo merak etme hehe

ya görünürse hemşire kuzenim vardı ona sordum canım gitmemi söyledi.pazartesi hastane yolu gözüktü bir aksilik olmazsa

yavrum onca insanın okuduğu bir yere vermişsin koca fotoğrafı bide utanmadan sır diyosun sus bari haha

Sonra sırrlıktan çıktıya bende verdim napım anam muahh datlum

ya görünürse hemşire kuzenim vardı ona sordum canım gitmemi söyledi.pazartesi hastane yolu gözüktü bir aksilik olmazsa

özel hastaneye gidiyosan yarın da açık ama sen bilirsin tabi ki inşallah güzel haberlerle dönersin balım

Sonra sırrlıktan çıktıya bende verdim napım anam muahh datlum

balım boşver sırrı iki kişinin bildiği sır değildir en azından dua alıyosun dahada alırsın inşallah mucxxx en salyalısından

özel hastaneye gidiyosan yarın da açık ama sen bilirsin tabi ki inşallah güzel haberlerle dönersin balım

özel hastaneye gidiyorum canım ama yarın daha 1,5 gün olmuş olcak erken zamanı ...hayırlısı bakalım sonuç ne olcak ...kötü çıkarsa da problem yok ikinci soğan kürüne geçeriz nolcak

ee hani elinde su yok hala neden içmiyorsunnn

kız valla içtim bi bardak bi bardak daha aldım yanıma koydum içerim diye bugun zaten sadece bir bardak su içmiştim oda sabah folik asidi yutarken

kız valla içtim bi bardak bi bardak daha aldım yanıma koydum içerim diye bugun zaten sadece bir bardak su içmiştim oda sabah folik asidi yutarken

kız sen bu kadar az suyla nasıl yasıyorsun aaa...kabız olmuyor musun ayrıca bağırsakların kurur maşallah.asırı susuzluktan beyin küçülmesi bile olduğunu duydum ...benim hastalığım geldiği için canım tatlı çekti irmik helvası yaptım üstüne 1 lt su içmişimdir

özel hastaneye gidiyorum canım ama yarın daha 1,5 gün olmuş olcak erken zamanı ...hayırlısı bakalım sonuç ne olcak ...kötü çıkarsa da problem yok ikinci soğan kürüne geçeriz nolcak

kuzum senin bugün adet günündü olmadın demi hala

hay maşallah ne bilim annemde öyle benim hiç su içmez bu yüzden alışkanlık değil sanırım kabız oluyom sabah dedim ya sana olursan bende yöntem çok diye baş ağrılarım oluyo bundan sora çok daha fazla içmeye çalışıcam inşallah

balım boşver sırrı iki kişinin bildiği sır değildir en azından dua alıyosun dahada alırsın inşallah mucxxx en salyalısından

Amin inşallah alıyormdur allah razı olsn desinler yeter:) sanada <3

Canım sen ne zaman kurtaj oldun bir de kurtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını nerden öğrendin? Ben de Kasım'da kurtaj oldum Dr um 2 ay dinlen dedi sonra başladık ama henüz bir gelişme yok. Dr lar yani 3 farklı doktora muayene oldum diyebilirim bütün tetkiklerim cok iyi rahmim de toparlanmış görünüyor yumurtaliklarda da sıkıntı yok ama ovulasyonu mı ayarlayamiyorum bilmiyorum &#128532; inşallah bu ay döllenme olmuştur da artık huzurla geçer günlerimiz inşallah sen de en yakın zamanda hamiş olursun canım..

sen 1 hafta zorla su içmeye basla bak her sey nasıl yoluna gircek canım..benim 1,5 lt lik su şişem var ölçülü olsun diye ondan içiyorum hep...birde benim soğan kürü bitti ya canım soğan suyu çekiyor kız o aklıma geldikçe de su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…