Özellikle bunu kullanın içeriği çok farklı aslında nuseceye verdiğim sırdı ama olsun anam doğurun hepiniz üreyelimçoğalın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızzz beni kandırıyon mu yoksa öyleyse her gün 3lt içerim
iyide bebeğim ordaki doktorları aramak zorunda değilsin sende istanbuldaki özel hastaneleri ara cep telefonunda nerde olduğun görünmüyo merak etme hehe
yavrum onca insanın okuduğu bir yere vermişsin koca fotoğrafı bide utanmadan sır diyosun sus bari haha
bana inanmıyorsan araştır canım
aşk olsun bebem ya sana inanmamazlık yaparmıyım ben mucx
ya görünürsehemşire kuzenim vardı ona sordum canım gitmemi söyledi.pazartesi hastane yolu gözüktü bir aksilik olmazsa
Sonra sırrlıktan çıktıya bende verdim napım anammuahh datlum
özel hastaneye gidiyosan yarın da açık ama sen bilirsin tabi ki inşallah güzel haberlerle dönersin balım
ee hani elinde su yok hala neden içmiyorsunnn
ayyy amin inşallahhh sende dualarını eksik etme bizden hamile duası kabulolurmuş
kız valla içtim bi bardak bi bardak daha aldım yanıma koydum içerim diye bugun zaten sadece bir bardak su içmiştim oda sabah folik asidi yutarken
özel hastaneye gidiyorum canım ama yarın daha 1,5 gün olmuş olcak erken zamanı ...hayırlısı bakalım sonuç ne olcak ...kötü çıkarsa da problem yok ikinci soğan kürüne geçeriz nolcak
tabiiki ederim Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Sanada ve isteyen herkese hayırlısıyla güzel evlatlar nasip etsin.
kız sen bu kadar az suyla nasıl yasıyorsun aaa...kabız olmuyor musun ayrıca bağırsakların kurur maşallah.asırı susuzluktan beyin küçülmesi bile olduğunu duydum ...benim hastalığım geldiği için canım tatlı çekti irmik helvası yaptım üstüne 1 lt su içmişimdir
balım boşver sırrı iki kişinin bildiği sır değildir en azından dua alıyosun dahada alırsın inşallah mucxxx en salyalısından
Cok gecmis olsun. Cok zor..
Ben korunmaya hic gecmedim canim. Nasipse olur diyorum. Zaten istenildiginde zor hamile kaliniyor bir de sureci uzatmanin ne alemi var diye dusundum. Rahim hazirsa hamile kalinirmis. Bir de kurtajdan sonra daha kolay olurmus ya gebelik. Gerci Allah'in isi, nasipse kalirim insallah. Biraz da cok heveslenmistim hevesim yarim kaldi kurtajla. Beklemeyi goze alamadim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kuzum senin bugün adet günündü olmadın demi hala
hay maşallah ne bilim annemde öyle benim hiç su içmez bu yüzden alışkanlık değil sanırım kabız oluyom sabah dedim ya sana olursan bende yöntem çok diye baş ağrılarım oluyo bundan sora çok daha fazla içmeye çalışıcam inşallah
Amin inşallah alıyormdur allah razı olsn desinler yeter:) sanada <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?