• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

ishal yapar tabiki ama fındıkla ve ölçülü yersen sorun yok çünkü fındık da kabız yaptıgı için birbirini dengeler :34:

günde 2 2,5 lt su içiyorum sıkıntı yok canım .ikisi de kolay kolay basıma gelmez eğer bişey olursa sana başvururum artık :1:

bebem değiştirmedim çünkü henüz doktora gitmedim adet zamanımı bekliyorum bakıcam noldu diye :16:

ee senin ki gecikti mi o zaman...benim yarın olması lazım bugün soğan küründe son gün ...3gün sonra da doktora gidicem insallah

kızlar 11 yaşında oğlumdan sonra 7 sene önce zorunlu kürtaj oldum sonrada hiç hamile kalmadım.Geçen sene ağustos ayında dr.a gittim durumumu anlattım.Doktor benden tahliller istedi sonucunda bende insulin direnci olduğunu söyledi Glifor ilacını verdi 3 ayda hamile kalırsın dedi dediği gibi 3-4 ay sonra hamile kaldım hemde ikizlere:1::52:

folik asit hamileliği kolaylaştırmıyormuş.sadece gebe olursan kemik gelişimi için veriliyor.

hayır zaten kolaylaştırması için değil,bebişimin kemik gelişimi içindi amma ve lakin bebek düşüncesini birkaç ay erteledik.

kızlar 11 yaşında oğlumdan sonra 7 sene önce zorunlu kürtaj oldum sonrada hiç hamile kalmadım.Geçen sene ağustos ayında dr.a gittim durumumu anlattım.Doktor benden tahliller istedi sonucunda bende insulin direnci olduğunu söyledi Glifor ilacını verdi 3 ayda hamile kalırsın dedi dediği gibi 3-4 ay sonra hamile kaldım hemde ikizlere:1::52:

iyiymiş canım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin. :emir_bebek: :nazar:

merhaba nusece bende 1 yıllık evliyim bende çok istiyoum ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum.doktorum 12,14 ve 16.günlerine dikkat et dedi ve ilişki sonrası ayaklarını duvara dayaman lazımmış

Bende bu ay öyle yaptım canım ama bak sayfaları oku ben burdaki arkadaşlardan çok şeyler öğrendim mesela sadece doktorun verdiği günlere takılı kalma öncesinde sonrasında da gir ilişkiye burdaki arkadaşlardan yumurtlama günü dışında hamile kalan da var çünkü Rabbim sana da annelik duygusunu yaşatsin amin

canım bende bunu kullanıyorum bi yan etkisini görmedimm:44: bu ay bakalım ne olcakkk :18:

Canim yan etkisi yokmuş zaten ama plus olanın içeriği daha zengin onun daha çok yararını görürsün senin kullandığın ilaç devlet tarafından karşılandığı için ondan prim alindigi için onu veriyorlar bunları bana öğreten masal duru aydın a da çok Muck :)

Canim yan etkisi yokmuş zaten ama plus olanın içeriği daha zengin onun daha çok yararını görürsün senin kullandığın ilaç devlet tarafından karşılandığı için ondan prim alindigi için onu veriyorlar bunları bana öğreten masal duru aydın a da çok Muck :)
Artistim benim kim tutar seni;) sanada mucxx

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günde 2 2,5 lt su içiyorum sıkıntı yok canım .ikisi de kolay kolay basıma gelmez eğer bişey olursa sana başvururum artık :1:

Başvur çünkü çok yöntem var bende günde 2bardak su ancak içtiğim için lazım oluyor bana :)

Canm hayal kirikligi yasaman icin birazdaha sabret bekle derim ben cok fazla yasadm ruyalarimda bile :-) hamileymisim gibu uyaniyordum bi bakyordum :'-( hayal kirikligi ama alistim :-) insallah bu ay ovulasyon testi kullandm umutluyum

Inşallah kalırsın tez zamanda ben daha hasta olmadım.çok doğru söylüyorsun umutların kırılması iyi olmaz. Ben de kullanacağım bugün yarın alırım

ee senin ki gecikti mi o zaman...benim yarın olması lazım bugün soğan küründe son gün ...3gün sonra da doktora gidicem insallah

Benim gecikmedi adet günüm7nisan ama varya tek bir belirti yok haha bir dahaki ay yine adamın basının belası olacam galiba oda ne çekti be yazık :D

Haha gül balım gül gülmek iyidir de sen yine de unutma dediğimi sonra adamı ara ki bulasin :)))

koca zaten isyanlarda kalmadan önce ayrı dert, kalırsın ayrı dert, doğurursun ayrı dert, Hepsi de bana patlar zaten diye isyeaaaan etti evde:ssz: Haklısın galiba hatuncum:23:

Back