bence incir kuru yapin acaip yumurta yapyior
Olur tatlm benm üzülme dua et
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ozelden nasil msj atilacak bilmiyorum canm yaa yeni katildim da
ishal yapar tabiki ama fındıkla ve ölçülü yersen sorun yok çünkü fındık da kabız yaptıgı için birbirini dengeler
bebem değiştirmedim çünkü henüz doktora gitmedim adet zamanımı bekliyorum bakıcam noldu diye
folik asit hamileliği kolaylaştırmıyormuş.sadece gebe olursan kemik gelişimi için veriliyor.
kızlar 11 yaşında oğlumdan sonra 7 sene önce zorunlu kürtaj oldum sonrada hiç hamile kalmadım.Geçen sene ağustos ayında dr.a gittim durumumu anlattım.Doktor benden tahliller istedi sonucunda bende insulin direnci olduğunu söyledi Glifor ilacını verdi 3 ayda hamile kalırsın dedi dediği gibi 3-4 ay sonra hamile kaldım hemde ikizlere
Allah senı ne yapmasın çatlak. Sabah sabah dairede gülme krizine soktun beni
merhaba nusece bende 1 yıllık evliyim bende çok istiyoum ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum.doktorum 12,14 ve 16.günlerine dikkat et dedi ve ilişki sonrası ayaklarını duvara dayaman lazımmış
canım bende bunu kullanıyorum bi yan etkisini görmedimm:44: bu ay bakalım ne olcakkk :18:
Artistim benim kim tutar seniCanim yan etkisi yokmuş zaten ama plus olanın içeriği daha zengin onun daha çok yararını görürsün senin kullandığın ilaç devlet tarafından karşılandığı için ondan prim alindigi için onu veriyorlar bunları bana öğreten masal duru aydın a da çok Muck :)
günde 2 2,5 lt su içiyorum sıkıntı yok canım .ikisi de kolay kolay basıma gelmez eğer bişey olursa sana başvururum artık
Canm hayal kirikligi yasaman icin birazdaha sabret bekle derim ben cok fazla yasadm ruyalarimda bilehamileymisim gibu uyaniyordum bi bakyordum :'-( hayal kirikligi ama alistim insallah bu ay ovulasyon testi kullandm umutluyum
ee senin ki gecikti mi o zaman...benim yarın olması lazım bugün soğan küründe son gün ...3gün sonra da doktora gidicem insallah
ama doktora gıttım herhangı bı sıkıntı yok dedı gerek var mı kı yapmaya
Haha gül balım gül gülmek iyidir de sen yine de unutma dediğimi sonra adamı ara ki bulasin :)))
kac aydir olmuyor ki cocuk?? bence sikinti yoksa acele etme bekle
iyiymiş canım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?