Hoş geldin aramıza öncelikle ve duan içinde aminnn diyorum. Bebeğinin demekki daha zamanı gelmemiş rabbim en doğru zamanda gönderir inşallah onu sana![]()
Isallah canm amin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin aramıza öncelikle ve duan içinde aminnn diyorum. Bebeğinin demekki daha zamanı gelmemiş rabbim en doğru zamanda gönderir inşallah onu sana![]()
hosbuldum canm Tesekurler allahim herkesin dilegini kabul etsin
kızzz hayırlı olsun da adamın iliğinide kurutma sonra bi daha ki aya ikna edemiyon![]()
bende hamile kalmak istiyorum ama her yumurtlama döneminde hemsireyim hastanede oluyorum bazen nasip değil diyorum ama yinede çok istiyorum
Canm merhaba her günündedemi hastanedesin yaw.hem hemşiresin sen tatlm ama ben yumurtalama dönemim dışnda kaldm hamile! Olabiliyor yani sen bence yinede dene bizler buralara çok yorm yaptık istersn oku belki denemek istersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım eşim de asker mesela bizim genelde cumartesi ben nobetsem pazar o nobet bide her ay pc den bakıp sadece yumurtlamanin olduğu güne dikkat ediyordum bu ay da o tarihlere göre çalışıyorum ama yinede ovulasyon testi yapıyorum
ahh ahh içim icimi yiyo anlatamam 4 ay bitti 5 aya geldik inss bu ay nasiptir...
Nekadrlk evlisin canm
ben daha bugün gittim dra korunmayı bırakacaz diye.'Adetin 12 ve 18. günleri arasında ilişkiye girin' dedi ve folik asit önerdi.
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum![]()
bulunca banada söyle o çözümcüğü bende arama çalışmalarına başlarımbu arada ben bugün folicasit aldım ama folik plus bulamadım nedense o ithal dediler bulunmuyo dediler başka verdiler bu ondan daha iyi ondan 3tane içeceğine bundan 1tane içiyosun yeterli oluyo dediler aldım bende napim :44:
merhaba nusece bende 1 yıllık evliyim bende çok istiyoum ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum.doktorum 12,14 ve 16.günlerine dikkat et dedi ve ilişki sonrası ayaklarını duvara dayaman lazımmış
hiç aklıma gelmedi ki koca yerde nasıl bulunmaz anlamadım Eki Görüntüle 1050019 bu işte aldığım
Kizlar bu folik asiti bende kullandim ama braktim tekrar basliyim mi faydasi olur mu
Nekadrlk evlisin canm
Normalde evliliklerde 1 sene dolunca vücut alışıo hamilelikler ozman oluyo erken olanlar istisna ama tıpta 1 senedircanım 4 aydır düşünüyorum 9 aylık evdeyim
Normalde evliliklerde 1 sene dolunca vücut alışıo hamilelikler ozman oluyo erken olanlar istisna ama tıpta 1 senedir
bı saglıkcı oldum ıcın herseyın en ınce ayrıntısına kadar bılıorum ama gönule tıp care etmıoo...![]()