• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

bende hamile kalmak istiyorum ama her yumurtlama döneminde hemsireyim hastanede oluyorum bazen nasip değil diyorum ama yinede çok istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hamile kalmak istiyorum ama her yumurtlama döneminde hemsireyim hastanede oluyorum bazen nasip değil diyorum ama yinede çok istiyorum
Canm merhaba her günündedemi hastanedesin yaw.hem hemşiresin sen tatlm ama ben yumurtalama dönemim dışnda kaldm hamile! Olabiliyor yani sen bence yinede dene bizler buralara çok yorm yaptık istersn oku belki denemek istersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım eşim de asker mesela bizim genelde cumartesi ben nobetsem pazar o nobet bide her ay pc den bakıp sadece yumurtlamanin olduğu güne dikkat ediyordum bu ay da o tarihlere göre çalışıyorum ama yinede ovulasyon testi yapıyorum

canım eşim de asker mesela bizim genelde cumartesi ben nobetsem pazar o nobet bide her ay pc den bakıp sadece yumurtlamanin olduğu güne dikkat ediyordum bu ay da o tarihlere göre çalışıyorum ama yinede ovulasyon testi yapıyorum

Olsn canm sen denemeye devam et çnki allah bilior ben tamamen yumurtlama dönemi dışında kaldm hamile dediğim gibi sayfaları oku deneyebilceklerini yap tammı

ahh ahh içim icimi yiyo anlatamam 4 ay bitti 5 aya geldik inss bu ay nasiptir...

Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum :28::28::28:

merhaba nusece bende 1 yıllık evliyim bende çok istiyoum ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum.doktorum 12,14 ve 16.günlerine dikkat et dedi ve ilişki sonrası ayaklarını duvara dayaman lazımmış

bulunca banada söyle o çözümcüğü bende arama çalışmalarına başlarım :34: bu arada ben bugün folicasit aldım ama folik plus bulamadım nedense o ithal dediler bulunmuyo dediler başka verdiler bu ondan daha iyi ondan 3tane içeceğine bundan 1tane içiyosun yeterli oluyo dediler aldım bende napim :44:

Kizlar bu folik asiti bende kullandim ama braktim tekrar basliyim mi faydasi olur mu

merhaba nusece bende 1 yıllık evliyim bende çok istiyoum ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum.doktorum 12,14 ve 16.günlerine dikkat et dedi ve ilişki sonrası ayaklarını duvara dayaman lazımmış

Kzlar iliskiden sonra tuvalete gitmeyin bide ertesi gun asiri hareketten kacinin

Kizlar bu folik asiti bende kullandim ama braktim tekrar basliyim mi faydasi olur mu

Başla derim faydası olmuyormuş diyenlerde kusura bakmasın fayda görmüş 4 kadınız ve ayrıca prof doç tarafından önerilmiş bişeydir her doktor söylemez çnki sorumluluk almak istemezler buladar net

canım 4 aydır düşünüyorum 9 aylık evdeyim

Normalde evliliklerde 1 sene dolunca vücut alışıo hamilelikler ozman oluyo erken olanlar istisna ama tıpta 1 senedir

Normalde evliliklerde 1 sene dolunca vücut alışıo hamilelikler ozman oluyo erken olanlar istisna ama tıpta 1 senedir

bı saglıkcı oldum ıcın herseyın en ınce ayrıntısına kadar bılıorum ama gönule tıp care etmıoo...:50:

Back