• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Ayse canim internetten getrdrdim istersen adini verebilirim arastrdim tavsiye edilen bi marka :-)

Yeni yazıyorum hatunlar, bu ay korunmayı bıraktık adet olmadım ama hamile de değilim cumartesi kan testi yaptırdım bi daha yaptıysam mı

Canm hayal kirikligi yasaman icin birazdaha sabret bekle derim ben cok fazla yasadm ruyalarimda bile :-) hamileymisim gibu uyaniyordum bi bakyordum :'-( hayal kirikligi ama alistim :-) insallah bu ay ovulasyon testi kullandm umutluyum

Kizlarrrr gun gectikce etraftan bebek yok mu kac ay oldu evleneli sunu denedin mi oraya gittn mi bir suru kocakari lafi neyse gecen gittigimiz yerde 3tane hamile benle ayni sene icinde kz vardi neyse biriyle yakinim muhabbetimiz var kiz elimden su ic hamilelik sana bulassin dedi gidene kadar kac bardak su ictim siz dusunun :-) ama ne demisler fala inanma falsz kalma hahahhytt :-))

Kuzularim canlarim telefondan giriyorum bekleyemedim adet günüme 5 gün var hiç belirti yok yoksa bu ayda mi tutmadı adamı boşuna eziyete verdim 😆

Bebem biliyorum da bekleyemedim okadar hani belirti oluyormuş bende yok hicbirsey 😊

Benim kuzenim hamile oldugunu adetinin 1. Gununde fark etti canim kisiden kisiye degisyor yani insallah hamilesindir ama cok umitlenme dusenmemye cals biliyorum zor ama olmadgnda cok daha uzuleceksn

Rabbim çaresi dert vermez üZülme canm benm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım üzülmüyorum bir seyi ne kadar çok kafaya takarsan o kadar kötüye gidiyor.sadece hastalıklarımın dermanını arıyorum çare bulmadan da sürekli bebek yok mu diyenlerin lafına bakıp bebek yapmayı düşünmüyorum:32:

yok canım üzülmüyorum bir seyi ne kadar çok kafaya takarsan o kadar kötüye gidiyor.sadece hastalıklarımın dermanını arıyorum çare bulmadan da sürekli bebek yok mu diyenlerin lafına bakıp bebek yapmayı düşünmüyorum:32:

Aynn öyle cnm hersey düzelir asln gibide bebeğin olur

Ya süpersim beraber yaplm müsait oldgnda düzenleyelim bilgileri

bebem ya ben daha önceden yapmıştım ama kaldırmışlar artık adminlerle görüşün diyorlar hehe :52::52::52:

Ben bu ay ovulasyon testi kullaniyorum bide bu ay mi hamileyim midem mi bulanyo yok karnim mi agryo diye takintilarmdan kurtulmak icin el isiyle ugrasyrm baya terapi oldu tavsiye ederim kizlar

bende stresimi burda kızlarla konusarak atıyorum :51:

Yeni yazıyorum hatunlar, bu ay korunmayı bıraktık adet olmadım ama hamile de değilim cumartesi kan testi yaptırdım bi daha yaptıysam mı

hoş geldin hatun :)) kan testini adet günlerinde yaptırdıysan eğer mutlaka doğru sonuç verir tekrar yaptırmana gerek yok ki

bebem ya ben daha önceden yapmıştım ama kaldırmışlar artık adminlerle görüşün diyorlar hehe :52::52::52:

Admini eklemeden msj atılmıo ekliom yine atılmıyo delircem kuzum ama mesleğimi filan düzelttim şifremide sadce doğum teihim skntı neyse bulcam bi çözümcük ;)

Back