- 2 Nisan 2014
- 187
- 79
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni yazıyorum hatunlar, bu ay korunmayı bıraktık adet olmadım ama hamile de değilim cumartesi kan testi yaptırdım bi daha yaptıysam mı
Yeni yazıyorum hatunlar, bu ay korunmayı bıraktık adet olmadım ama hamile de değilim cumartesi kan testi yaptırdım bi daha yaptıysam mı
ovulasyon testi her eczane de satılıyor mu acaba? siz kolaylıkla bulabildiniz mi :44: hobi şart no stres![]()
Kuzularim canlarim telefondan giriyorum bekleyemedim adet günüme 5 gün var hiç belirti yok yoksa bu ayda mi tutmadı adamı boşuna eziyete verdim 😆
Canim adetinden 10 yada 15 gun gectktn kesin sonuc albilirsin
Bebem biliyorum da bekleyemedim okadar hani belirti oluyormuş bende yok hicbirsey 😊
Rabbim çaresi dert vermez üZülme canm benm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben internetten aldim tavsiye edilen bi marka ve 1gunde geldi
canım özelden mesaj atar mısın hangi siteden ve hangi marka oldugunu
yok canım üzülmüyorum bir seyi ne kadar çok kafaya takarsan o kadar kötüye gidiyor.sadece hastalıklarımın dermanını arıyorum çare bulmadan da sürekli bebek yok mu diyenlerin lafına bakıp bebek yapmayı düşünmüyorum![]()
Ya süpersim beraber yaplm müsait oldgnda düzenleyelim bilgileri
Ya süpersim beraber yaplm müsait oldgnda düzenleyelim bilgileri
yine hüsran...![]()
Ben bu ay ovulasyon testi kullaniyorum bide bu ay mi hamileyim midem mi bulanyo yok karnim mi agryo diye takintilarmdan kurtulmak icin el isiyle ugrasyrm baya terapi oldu tavsiye ederim kizlar
bebem ya ben daha önceden yapmıştım ama kaldırmışlar artık adminlerle görüşün diyorlar hehe![]()