• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

konuyla pek ilgisi yok ama bende 90 doğumlu gözüküyorum suan:1: bugün maile bi sürü mesaj atmışlar site bir ara bakımdaydı ya o zaman bilgiler değimiş.bilgileriniz yanlışsa bize mesaj atın düzeltelim demişler.sen bi daha mesaj at istersen ama ben 90 doğumlu olmaktan memnunum:1:

allah seni napmasın senden de bunu beklerdim zaten hehehe :52::52::52:

ahh bebişim ben genel kültürümü yine konusturcam da olmıcak simdi:1: senin kum dediğin beyaz toprak bizde her yıl pekmez yapıyoruz üzüm bağlarımız var...ben uzun süre pekmezde içtim ama nafile araştırmalarıma göre doktorlar pekmez yerine kuru üzüm öneriyorlar pekmez üzümün işlenmiş hali olduğu için önermiyorlar.yarın bitiyor kan ilacım 1 hafta kuru üzüm fındık yicem sonra tekrar kan değerime bakılcak...yükselmemişse akdeniz anemi testi yapılcak

allahım sana şifa karnına da bebek versin inşallah bebişim sen ozaman kuru üzümede devam et sonuçta zararı yok ama çok yeme de ishal olma bari :D :52::52::52:

güzellik ben seni genel kültürümle boğmadan yatayım artık:1: sohbete bi daha nete girdiğin de devam ederiz kendine iyi bak öptümmm:54:

sen girdiğinde yaz bebem ben her an yakalayıp sohbete boğarım seni :52: hadi iyi geceler kuzum allaha emanet ol öptüm :54::54::54:

tamam canım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur sağlıkçıyım dedin içim rahatladı valla :D bende 87liyim istersen bilgilerini düzenlemene yardımcı olayım ne dersin :52:
Ya süpersim beraber yaplm müsait oldgnda düzenleyelim bilgileri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mantar sorunum için fitil ve hap vermişti çok şükür geçti şimdilik ama folik asit neden vermedi henüz anlamış değilim :50:

siz de eczaneden alıp folık asıtı baslayabılırsınız,yada doktorunuzu degıstırın veya aynı doktorunuza sorun,belkı unutmustur belkı atlamıstır :S

Kızlar tekrar söylüyorm hiçbir doktor hamile kalmak için folik asit vermezzzz

Ben bu ay ovulasyon testi kullaniyorum bide bu ay mi hamileyim midem mi bulanyo yok karnim mi agryo diye takintilarmdan kurtulmak icin el isiyle ugrasyrm baya terapi oldu tavsiye ederim kizlar

Yeni yazıyorum hatunlar, bu ay korunmayı bıraktık adet olmadım ama hamile de değilim cumartesi kan testi yaptırdım bi daha yaptıysam mı

allahım sana şifa karnına da bebek versin inşallah bebişim sen ozaman kuru üzümede devam et sonuçta zararı yok ama çok yeme de ishal olma bari :D :52::52::52:

hadi kız fazlası ishal mı yapıyor ilk defa senden duydum:1: 1 su bardağı kadar kuru üzüm fındık karışımı yicem canım oda ölçüyle:34:

Ne sorunun var cnm?

neyim yok ki:1: bel fıtığım var .guatr dan dolayı nodüllerim var biyopsi yapıldı patoloji sonucuna alamadık daha belki de operasyon gerekcek. ileri boyutta kansızlığım var birde en son polikistik over var dedi doktor..bunlar benim bildiğim rahatsızlıklarım :1:

Ben bu ay ovulasyon testi kullaniyorum bide bu ay mi hamileyim midem mi bulanyo yok karnim mi agryo diye takintilarmdan kurtulmak icin el isiyle ugrasyrm baya terapi oldu tavsiye ederim kizlar

ovulasyon testi her eczane de satılıyor mu acaba? siz kolaylıkla bulabildiniz mi :44: hobi şart no stres:34:

ooo senin abla bizimkinden beter çıkmış da neyseki senin gibi bilgili ve araştırmacı bi doktorun varmış yani sen kikiki zeka küpüm benim bende senin yolundan ilerleyim de az bilgi sahibi olum bari :32::32::32:

sen doktorunu değiştirdin mi bakim bu ay senden hayırlı haber bekliyorum :34: ablanı örnek al tabiki canım beni takip et:52:

esselamualykum hanım kardeşlerim. yaşım 23. 17 ay oldu evleneli ve ikimizde ne hap kullandık ne de korunduk bu zamana kadar. ve bebiş olmuyo. üzülmüyo değilim. eşim hiç takmıyo hayırlısı deyip duruyo. etrafımızdaki bebekleri çooook seviyo . dışarda görünce baksana ne tatlı filan diyo. ben de hıı diyorum. biliyo önceden ne kadar çok sevdiğimide. acaba bi problem mi var doktora gitsekmi diyorum yanaşmıyo acele etme diyo. aileme kesinlikle bu konuyu açmam daha doğrusu kimseylee konuşmam. soramıyolarda bebe var mı diye. bi kere laf açılmıştı lafla karışık soracak gibi olmuşlardı . olunca 9 aya belli olur diyorum. üstelemediler de. adet günlerim çok düzensiz o yüzden de her ay acabayla yaşıyorum. karnımda acayip şişlik oluyo adet günlerimden önce. gecikiyo ya belki diyorum ama sonuç hüsran... bi de evlendikten sonra 20 den fazla kilo aldım etrafımdakilerden densizlik edip bebe var mı diyolar. ama nasıl üzülüyorum içten belli etmiyorum. kün feyekün. Allah ol der o da oluverir. olursa Allahtan olmazsa da Allahtan. kalpte asilik isyan yok ama belirsizlik de beni tüketiyo. burada o kadar çok yazı okudum ki kaç gündür yorumları okuyorum. daha da panikledim tedavi süreci uzun sürüyomuş vs... bana bi yolllll:17:

Evlekdikten sonra aldıgın kilo cok fazla canım Yanlış anlama lütfen ama 17 ayda 20 kg bir hastalık belirtisi olabilir. Pco-Pcos gibi. Hamile kalmayı engelleyen ama tedavide edilebilen bir hastalık (alternatif tıp çare oluyor malesef).Bence gec kalmadan en azından adetının 3. günü bir hormon tahlili yaptır derim.

kıızlar bu arada soğan suyu ne harika şeymiş yahuu. ne adet olduğumu anladım nede bittiğini. Ay harika bir adet süreci yaşadım normalde de 3 gün süren adetin 5 gün sürdü. velhasıl bu ay denemelere baslıyoz takvime göre ayın 6 sında start vericem:9::9::9:
nisan 6 sında insallah Rabbin emirleri ile böyle olurum:49:

Son düzenleme:
neyim yok ki:1: bel fıtığım var .guatr dan dolayı nodüllerim var biyopsi yapıldı patoloji sonucuna alamadık daha belki de operasyon gerekcek. ileri boyutta kansızlığım var birde en son polikistik over var dedi doktor..bunlar benim bildiğim rahatsızlıklarım :1:
Rabbim çaresi dert vermez üZülme canm benm

Back