Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

merhabalar..hap kullanmadan once adet tarıhlerınız duzenlımıydı?eger duzenlı ve hap kullanıp bıraktıktan sonra 2-3 ayda duzene gırmedıyse adet tarıhlerınız bazen bazı ınsanlarda hap bırakımı kıstlere sebep olabılıyor korkulacak kıstler olmuyor bunlar.Mutlaka doktora gıdın derım ben ıhmal etmeyın.

rica ederım ogrendıgım ne var sa buradan paylasmaya calısıyorum elımden geldıgınce.Mantar durumunuza doktora gıderek hemen cozumlemelısınız bence ,fıtıl verıyorlar bıldıgım kadarı ıle ve kısa surede gecıyor bu rahatsızlık ıcınızde temızlenıyor.Doktorunuz neden folık asıt vermedı acaba cunku hamılelık dusunmeye baslanıldıgında ıcmeye baslanıyor hatta korunömayı bırakmadan 3 ay oncesınden baslanıyormus

canım konuyu baştan okumadım...bebek düşünmeye başladığın andan itibaren folik asit kullan ben folik-1 kullandım..vitamin zaten...fazlası atılıyor idrarla..bebek olmasa da kullan bir zararı yok yani..çünkü bebeğin esas beyin gelişimi ilk 1.5 ay içinde oluyo yani sen hamileliğini öğrenene kadar beyni baya gelişiyor folik asitte buna destek oluyor..
ben bir de ovulasyon testi kullandım...kullanmasam yumurtlamayı kaçırıcaktım çünkü...doktor bana adetin ilk gününü 1. günü say 10-12-14-16. günlerde ilişki olsun dedi..ama benim yumurtlamam 18. günde oldu 19. günde hamile kaldım...ovu. testiyle öğrendim bunu da..29 günde bir adet oluyodum düzenliydi..
onun dışında beslenmeni düzene koymaya çalış abur cubur yeme ve bol su iç..meyve tüket özellikle bu mevsimde portakal kivi ayva...aklına takılan bir şey olursa sormaktan çekinme..

aaa birde ben soğan kürü yapmadım ama yumurtlama döneminde öğlende akşamda bol bol soğanlı salata yedim idrar yolları iltihabı olmamak için..çok faydalı yemeye çalış bol bol sumaklayıp veya salataya katıp...

Sogan kuru yaparken korunmak gerekıyor sanırım dımı?Allah korusun hamılelık olursa dusuge sebep olabılır cunku,ıltıhap sokturucu cunku bı yerde oda

Sogan kuru yaparken korunmak gerekıyor sanırım dımı?Allah korusun hamılelık olursa dusuge sebep olabılır cunku,ıltıhap sokturucu cunku bı yerde oda

yok canım bebeğe etkisi yok diye biliyorum ben

oyy tatlım benim paylaş ve rahatla yeterki ben çekerim nazını merak etme o güzel bebeğin için herşey

Canim kan testi yaptırdım dun akşam sonuc negatif cikti ((((( sen nasılsın bakalım

oyy tatlım benim paylaş ve rahatla yeterki ben çekerim nazını merak etme o güzel bebeğin için herşey

Tatlım bunu zaten dr recete yazmıyor zaten devlet karşılamıyor eczaneden kendin aliyosun bazi dr lar soylemiyormus enteresan biliyorum ama sen aksatma git eczane ye soyle verir onlar kuzum

canım ılk olarak en onemlısı yumurtlama tarıhı takıbı.ben evlendıgımden berı hap kullanıyordum cok sukur bıraktıgım ay hamıle kaldım. stres yapma ve mutlaka yumurtlama tarıhını cıkar ılısıkıden sonra yarım saat kalkma ıns hamıle kalırsın Allah yardımcın olsun....

hahaha bak bi sürü önerimiz oldu canım oku hepsini inan çok yararlı bilgiler aldım burdaki arkadaşlardan sabretmeyi umut etmeyi öğrendim

inşallah rabbım muradını versın canım hep brlıkte hepımıze ınsallah. senın bı sorunun var mı tedavı goruyormusun yoksa dogal yolla gebelık ıcın mı arastırıyorsun ?

hap kullanmadan önce günü gününe olmasa da 1 2 gün gecikmeyle kesin oluyodum.ama hapı bıraktıktan sonra 1 ay olmayıp 2.aya olduğum oluyo hiç gecikmezdi önceden bu kadar.dr.a gittip bi sorun görünmedi ama tekrar gitcem bu gidişle.teşekkür ederim cvp yazdığın için

teşekkür ederim hoşbuldum :)) inşallah allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah

Kızlar reglime 4 gün kaldı idrar testi yapsam doğru sonuç alabilirmiyim çok merakk ediyorum

Canm zaten normalde söylemiyorlar vermiyorlar çnki eğer olmağnda başına üşüşme diyesir belki.Bunu bana tavsiye eden doktor doçent ti ve gerçekten çok etkili oldu.Doktoruna sorp kızdğnda belki saçma da diebilir sana.senn gibi isteyen bir arkadaşımada sölemiştim oda şuan 5 aylık hamile dene derim zararı olmayan birşey o hatta hamile kaldğnda 3-4 ay kullanıcaaksn bebeğin ve kendin için dene hiç zaman kaybetmeden:)zaten normalde insan vücudunn alması gereken vitamınler var o ilaçta ve yumurtalıkları çok iyi çalıştırıyor.kuzum inşallah olur sağlıkla kucağına alırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar reglime 4 gün kaldı idrar testi yapsam doğru sonuç alabilirmiyim çok merakk ediyorum

Şuan sonç idrarda alırsın ama çok silik çizgi olur ben de reglime 2 gün kala yaptğmda çok silik çizgi vardı:)ama sana bişi dicem "gratis" varsa evinn yakınlarnda gratiste gebelik testi satılıo eczanedekilerden daha farklı sağlam aonç verio yalnş hatrlamıyorsam 10-12 tl arası bişi hakketten çok süper bi test ondan al yap ben eczaneden aldm bi çizgi çıkmadı burdan aldm 2 çizgi çıktı allah gönlüne göre versin

Amim Allah seninde gönlüne göre wersin inş.Çok teşekkürler yarın bulabilirsem hemen alıp yapcam:) iki çizgi görmek istiyorum yaaa beklemek çooook zor

Amim Allah seninde gönlüne göre wersin inş.Çok teşekkürler yarın bulabilirsem hemen alıp yapcam:) iki çizgi görmek istiyorum yaaa beklemek çooook zor

Görürsün umudunu asla kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…