meraba arkadaşlar.bende korunmayı bıraktım(yasmin doğum kontrol hapı) bırakalı da uzun bi süre oldu.adet düzenim hala oturmadı çok sıkılıyorum bazı ay adet görüyorum bazenn görmüyorum.anlamadım bu işi.yardımcı olabilecek varsa çokkk sevinirim...
öncelikle verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı size çoook teşekkür ederimregl tarihlerim düzenlidir 28 günde bir olurum.kafein ve kırmızı etle aram çok yoktur fakat tuzu baya kullanıyorum hamileliğe engel sanırım azaltmam gerekiyo birde bende mantar oluyo geçen ay doktora gittiğimde korunmadığımı söyledim fakat bana folik asit vermedi onuda burdan arkadaşlardan öğrendim zaten
aaa birde ben soğan kürü yapmadım ama yumurtlama döneminde öğlende akşamda bol bol soğanlı salata yedim idrar yolları iltihabı olmamak için..çok faydalı yemeye çalış bol bol sumaklayıp veya salataya katıp...
Sogan kuru yaparken korunmak gerekıyor sanırım dımı?Allah korusun hamılelık olursa dusuge sebep olabılır cunku,ıltıhap sokturucu cunku bı yerde oda
yok canım bebeğe etkisi yok diye biliyorum ben
oyy tatlım benim paylaş ve rahatla yeterki ben çekerim nazını merak etme o güzel bebeğin için herşey
oyy tatlım benim paylaş ve rahatla yeterki ben çekerim nazını merak etme o güzel bebeğin için herşey
iyide bebeğim ben hiç başlamadım ki folik aside benim aptal doktora geçen ay dedim korunmuyorum diye vermedi hiç bişey folik sitle ilgili bilgim de yoktu burda öğrndim dediğim gibi eğer bu ay olmz ki inş olur gidip yolarım o doktoru
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
hahaha bak bi sürü önerimiz oldu canım oku hepsini inan çok yararlı bilgiler aldım burdaki arkadaşlardan sabretmeyi umut etmeyi öğrendim
hap kullanmadan önce günü gününe olmasa da 1 2 gün gecikmeyle kesin oluyodum.ama hapı bıraktıktan sonra 1 ay olmayıp 2.aya olduğum oluyo hiç gecikmezdi önceden bu kadar.dr.a gittip bi sorun görünmedi ama tekrar gitcem bu gidişle.teşekkür ederim cvp yazdığın içinmerhabalar..hap kullanmadan once adet tarıhlerınız duzenlımıydı?eger duzenlı ve hap kullanıp bıraktıktan sonra 2-3 ayda duzene gırmedıyse adet tarıhlerınız bazen bazı ınsanlarda hap bırakımı kıstlere sebep olabılıyor korkulacak kıstler olmuyor bunlar.Mutlaka doktora gıdın derım ben ıhmal etmeyın.
canım hoş geldin aramıza benim kuzenim de böyleydi 1ay adet olurdu 3ay olmazdı bi defasında 6ay adet olmadığını bile veriyorum ilk çocuğu sorunsuz oldu ama ikinci çocuğu uzun süre olmadı tedavi gördü sadece ilaç tedavisi gördü ve ikinci bebeğide oldu yani diyeceğim oki sen doktora gidip peşine düşüyosan aynı zamanda rabbimden istiyosan sana en hayırlı zamanda verecektir inşallah sakın sıkma canını
Kızlar reglime 4 gün kaldı idrar testi yapsam doğru sonuç alabilirmiyim çok merakk ediyorum
Şuan sonç idrarda alırsın ama çok silik çizgi olur ben de reglime 2 gün kala yaptğmda çok silik çizgi vardı:)ama sana bişi dicem "gratis" varsa evinn yakınlarnda gratiste gebelik testi satılıo eczanedekilerden daha farklı sağlam aonç verio yalnş hatrlamıyorsam 10-12 tl arası bişi hakketten çok süper bi test ondan al yap ben eczaneden aldm bi çizgi çıkmadı burdan aldm 2 çizgi çıktıallah gönlüne göre versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amim Allah seninde gönlüne göre wersin inş.Çok teşekkürler yarın bulabilirsem hemen alıp yapcam:) iki çizgi görmek istiyorum yaaa beklemek çooook zor
Görürsün umudunu asla kaybetme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızzz bu gün çalışmaların son günüydü womanloga göre ama bende durmak yok yola devam bi kaç gün daha deneyim şansımı inşallah olur :))
yeter kız yeter adamın iliğini kuruttunolmazsa gelecek ay denersin bu kadar çok üstüne düşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?