Kizlaaaar telefondan giriyorum o yuzden tek tek yazamıyorum ama aksami bekleyemedim soylemek icin.hamileyiiiiim :)) sabah test yaptim bu kez birkaç saniye icinde 2. Cizgi belirdi. Ilk gebeliğim boş gebelikti 2 ay önce kürtaj oldum.Allahim çok bekletmedi ama yine ayni şeyleri yasarsam diye çok korkuyorum
kız uçma 5iz doğurup da bakmayı bi tarafa bırak onları nasıl taşıyıp doğurayım nasıl çıksın onlar benden
sezeryan olursun canım korkmahadi bakalım bu ay seni takipteyim çalışmalar sonuç vermiş mi bakalım
rabbım yüzünü güldürmüş nehirdeniz saglıklı sıhatlı bebegını kucagına almayı nasıp etsin insallah. bizede nasıp edsin en kısa zamanda hamile kalmayı
slm kızlar bnmde 4ay olmadı son ay eşime keçibonuzu pekmezi aldım sabah aksam içti,2günde bi sabahları ilişki oldu bakın sabah olması cok önmli yani işe gtmedn önce çünkü spermler daha çok ve daha harektli olurmuş sabh.ve o ay hamile kaldım,kuzenmnde olmuodu onada anlattm bugn hamile oldgu haberini aldım,sizinlede paylasyım dedim
Peceteye dokuyom siliyorum icine girmiyo pek dıştan neresi varsa siliyom gunde 3-5 defa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın ,Allah em kısa zamanda nasip etsin size bebişinizi inş.İlk y olmadı dıye korkup stres yapmayın hemen stres yaparak en gel olursunuz belkı yumurtlama gununu ayarlayamamışsınızdır .Regl tarıhlerınız duzenlımı? ve sıze doktorumun bana soyledıklerını aktarayım bebek dusunuldugunde cıkolata,kafeın,kırmızı et ,tuz bunları cok tuketmemem gerektıgını ve sıgara kesınlıkle kullanmamam gerektıgını soyledı.Folık asit ıcmeye başladınız mı?
hahahah :) Sabah sabah güldürdün beni canikomm :) Çok doğru söylüyorsun herşey rabbim'in ol demesinde. Bizi de böyle imtihan ediyordur belkide..
dün akşam eve gittim hiç halim yok, nasıl kasıklarım ağrıyor on dk sonra regl olacağım gibi. Gittim hafif sıcak bir duş aldım koltuğa yattım Allahtan uyumuşum.. Sabah korkarak tuvalete gittim regl oldum sandım olmamışım çok şükür :) Gerçi bat 31 mart ama ben stressden bi hallerdeyim..
sirke ile kendini silenler hep geçtiğini söylemiş. Doğal şeyler var ne güzel fitile falan gerek yok :)
Kizlaaaar telefondan giriyorum o yuzden tek tek yazamıyorum ama aksami bekleyemedim soylemek icin.hamileyiiiiim :)) sabah test yaptim bu kez birkaç saniye icinde 2. Cizgi belirdi. Ilk gebeliğim boş gebelikti 2 ay önce kürtaj oldum.Allahim çok bekletmedi ama yine ayni şeyleri yasarsam diye çok korkuyorum
İnş canım ya hepimize nasip olur. Heyecanı benim yerime sen yapıyorsun ne güzel bana da stres kalmıyo yaşasın :) saka biyana da hersey paylaştıkça güzel kimseyle paylaşmıyorum size geçiyor nazım işte öpüyorum tatlım
hamile kalmak için birinci kural !
sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır !
Mrb arkadaslar.Biz de 11 aydir deniyoruz 2. bebis icin.Galiba zamani gelmedi daha.Nisan ayinda cok istiyorum hamile kalmayi Rabbim insallah isteyen herkese versin.
Canım bende 1 sene hep hamile kalmak istedim testler de eşimde ve bende sıkıntı yoktu ama bi doktor yumurtalıklarn çatlamıo aşı yapalm dedi.Eşim asla dedi böyle bişeye izin vermem yumurtalıklarnla oynatma dedi.iyikide beni engellemiş başka bi doktor sadece bana tek tavsiyee verdi folic asit A Plus iç dedi kahvaltıdan sonra ve aksatma dedi denedim hakikaten 1 ay sonra hamile kaldm kızım suan 3 aylık denemeni isterim ama folic asit a plus al özel bu ilaç 10 tl filan 60 adet var içinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada canım ben ocak ayinda dr gittim genel bi kontrol icin bebek istiyoruz dedim folik asit 1 verdi hergun bitane iciyorum bebeğin gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi baska sorunlardan dolayi daha buay baslayabildik calismalara en az 3ay oncesinde baslaman gerekiyor 10 tl civarinda 90 adet var icinde ki hamile kaldigin andan itibaren de devam etmen gerekiyor dr un verdigi sekilde canim aksatma bence içmeye devam et
allah razı olsunn.tmm cnm allah senınde gönlündeki muradını versin insallah
sezeryan olursun canım korkmahadi bakalım bu ay seni takipteyim çalışmalar sonuç vermiş mi bakalım
kızzz bu gün çalışmaların son günüydü womanloga göre ama bende durmak yok yola devam bi kaç gün daha deneyim şansımı inşallah olur :))
mrb arkadşlar ben foruma yeni katıldım ama uzun süredir izleyip yazılanları okuyordum.ben 2.5 yıllık evliyim.evlenmeden önce myom vardı bende.doktor bekarken almayalım dedi ve takip etti mymun büüyklüğünü..evlendikten sonra da 1 sene takibe aldık büyüyor mu die ya da hamile kalabili miym diye ama ne yazııkki olmadı.9 ay önce myom ameliyatı oldum çok şükür çok güxel geçti.3 ay oldu korunmayı bırakalı doktor doğum kontrol hapı verdi ameliyatan sonra.sonra kontrole gittiğimde kistim olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.doktor d.kontrol hapı verdi 1 ay kullan die.ben de soğan küür ve incir kürü uyguladım.bu ay kontrole gittiğimde kistim yoktu sanırm soğan kürü fayda etti hatta doktorum bir yumurtan var dedi bende bunu değerlendirmek için çatlatma iğnesi yaptırdım.adetime 1 hafta kaldı.hamile kalmayı çok istiyorum ilk kez her şey normal.ama hamile kalamazsam diye çok korkum var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?