Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

afedersiniz yazmayı unutmuşum, hamilelik için. Ne zamandır istiyoruz ama ne yapmam lazım bilemedim.düzensiz erken gelen adetim kafamı karıştırdı. Folik asitte kullanıyorum 2 aydır ondan mı böyle oldu bilemedim.

1 defaya mahsus mu adetin erken oldu yoksa hep mi öyle:44: folik asitin yaptığını sanmam çünkü anne olmak isteyen herkes kullanıyor ama siz yine de bir doktora görünün...birde testi adetliyken mi yapmalıyım demişsin adet gördüysen zaten hamile değilsindir ki...adetin düzenli bir adetse 1 hafa geçtikten sonra test yapabilirsin

canım tam anlayamadım günün geçince mi test yaptın adet olup bitince mi

Adetim düzenli normalde fakat 12 gün erken adet oldum,az az.normal adetim gb de değildi. Bende adetim bitince acaba bişey.var mıdır diye test yaptım aslında meraklanıp heves ettim biliyorum ama..testte de silikti bir çizgi o zaman önemsemedim.Nisanın 3 ya da 4 ü adet günüm, şu anda kasık ağrımda var, aklımda devamlı acaba sorusu sizce beklemek mi lazım yoksa test yapmalı mıyım?
Bu arada cevaplarını için teşekkür ederim

Adetim bitince test yaptım. Bu arada doktora gittim bir sorun yok dedi. Biraz Kilo vermemi söyledi birde folik asit verdi.Bir ayda 5 kg gitti ama vermeye devam ediyorum. yumurtlama günlerine de dikkat ediyorum ama kafaya takıyorum sanırım.insanın çevresinde herkes hamile olunca kendini eksik gb hissediyor. :-(

kızlar test ne zaman yapılmalı kac gün gecmiş olmalı

canım gebelik testinden bahsediyosun galiba idrar testi için bir hafta geçmesi daha sağlıklı sonuç verir kan testi için geçmesi gerekmiyo gidip yaptırdıgında çıkar zaten hemen

tatlım 12 gün önce adet normal değil düzenli adeti olan biri için yerleşme kanaması olabilir sen bence ya bi test daha yap yada kan tahlili yap silik çizgi her zaman pozitif sayılır inşallah hamilesindir

Ayy çok mutlu oldum ya,inş cümlemiz hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…