bak uzak durmazsan erken yaslanırsın heee söyliyimmesela beni daha üniversite öğrencileri gibi gören var yasıma duyan inanmıyor
inşallah canım Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda bebiş nasip eder inşallah :)
kızlarrrrrrr son 9 günnnnnn :)))))
iç balım iç yararını da gör inşallah bebiş olsun :)))
bebem ben çok stresliyim ama yaşımı göstermem hep küçük sanırlar beni çünkü çok hiperaktif ve gülmeyi seven biriyim yaşlanmıyom :)))
inşallah inşallah olursa hemen yazarım burayasende durumlar nasıl bakalım
aminnn canım inşallah
ayyy heyecan sardı benide hadi bakalım hayırlısı olsun belirti falan varmı yerleşme kanaması vs
yaz yaz her hareketini bekliyorum :) bende durumlar orta şekerli yumurtlama günlerimdeyim bebek çalışmasındayız pazartesi de çatlama günüm ama bi sorunum var sürekli mantar oluyorum ilaç kullandım geçen hafta ama tam geçmedi ilişkide ağrı oluyo sonrasında yanma şişme oluyo çok zorluyo beni ilişkiden soğutuyo resmen hiç geçmiyo bu mantar eşimden ayrı kalınca geçiyo bir araya gelince başlıyo
canım sen tedavi mi görüyosun ilaç kullanıyomusun yumurtaların büyümesi için ben bunları bilmiyorum anlat bi bakım neler olduğunu
yaz yaz her hareketini bekliyorum :) bende durumlar orta şekerli yumurtlama günlerimdeyim bebek çalışmasındayız pazartesi de çatlama günüm ama bi sorunum var sürekli mantar oluyorum ilaç kullandım geçen hafta ama tam geçmedi ilişkide ağrı oluyo sonrasında yanma şişme oluyo çok zorluyo beni ilişkiden soğutuyo resmen hiç geçmiyo bu mantar eşimden ayrı kalınca geçiyo bir araya gelince başlıyo
aman aman bebekler olmadan yaşlanmak yok zaten ama bebek olduktan sonrasını bilemiyorum tabi
Amin insallah cumlemize nasip eder rabbim hamile kalmayi bende 13 sene oldu hamile kalmayi bekliyorum diyorum rabbim nasip edecek insallah bir gun
selammmm ben geldim :))) bebekler olduktan bizi ancak sanayi paklar şekerim kaportaya boya cila yıllık bakım hepsi gerekirD
merhaba, geçmiş olsun. ben de bebek denemelerinde sürekli mantar oluyorum. Fitil krem vs kullanınca geçti ama yeniden başladı. Forumda okudum 1 lt ılık suya 1 şeker kaşığı karbonatı karıştırıp o su ile vajinanın dışını ( normal taharet alır gibi) çok hafif dudak içlerini yıkayın geçer demişlerdi denedim gerçektende işe yaradı. Sabah yaptım akşama geçti.4 gün oldu tekrarlamadı. Dene istersen canım yalnız vajinanın içine değil iç dudakları yıka sadece.
Umarım faydasını görürüsün , kaşınmak kızarmak şişmek vs çok rahatsız edici.
Not: mantar sürekli olmanın nedeni vajinanın hep ıslak olması. Duştan sonra pamuklu yumuşak havlu ile kendini kurula. Çok ıslak gezme. Mantar nemde çogalır
Kanama falan yok henuz ama sanki regl olmusum gibi hissediyorum ara ara kasik bel ağrısı devam ediyor heyecan yapmıyorum artık ben :)
aaa onun tedavi edilmesi lazım canım yoksa hamile kalmanı zorlaştırır enfoksiyon...benim de 1 ay önce basıma geldi mantardan gittim kadın pko da var dedi üstüne...neyse 4 tane mantar ilacı yazdı 1 hafta kullandım geçti gitti şükür...zaten bu mantar genelde eslerden bulaşıyo benimde basıma evlendikten sonra geldi hatta mantar olabileceğim aklıma gelmezdisenin ki de esinden kaynaklıysa esininde tedavi görmesi lazım yoksa sende geçse de sonra tekrar nükseder....dediğin gibi ıyyy cinsellik gözümde sıfırlanmıştı benim de
Evet ilc kullandim serphone yumrtalrm cuma buyudu bugun catlatma ignesi yapldı[/
canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruz bizlere de haber ver dualarımız seninle
kuzummmm heyecan yapma zaten en büyük düşmanı heyecan stres sıkıntı sen şunu düşün eğer rabbim nasip etmişse olacaktır etmemişse zaten olmaz rahat bekle bebek varsa onuda strese sokarsın ayy inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?