- 10 Ekim 2012
- 277
- 132
- 133
merhaba canım.. sende bi sorun yoksa eşinde sperm testi versin..
daaha cok yenı denıyoruz canım 1 seneyi geçerse olmazsa onu da denemek gerekir tabi:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım.. sende bi sorun yoksa eşinde sperm testi versin..
canım annem kendi için okuyordu bende ona yardım ettim beraber okuduk hastalık atlattı annem bi doktor korkuttu bizi tekrar başlamış diye başka bi doktora gidene kadar da 40 gün ayetel kürsi okuduk öyle gittik yeniden tahlil yapıldı ve temiz çıktı allahıma çok şükür ama sen temiz bi kalple niyet ederek 40 gün oku kesin olacak gözüyle bakma ayetel kürsi hürmetine allahtan istiyosun sadece verip vermemek rabbimin bileceği şey eğer olmaz sa da zaten okuduğun ayetel kürsiler mutlaka yerine ulaşır başından başka kötülükleri def eder inşallah
Yumurtlama gunlerini takip edebilirsin bircok arkadasinda burda soyledigi gibi.
Akinti 14. Gun siralari yogunluk kazaniyosa sayet ozaman buyuk ihtimalle yumurta catlamistir, atesinizi olcerekde anlasilabilir. İliski sonrasi hemen kalkmamaktada yarar var . Ben bunlardan faydalandim, ama rabbimin takdiri henuz yicek ekmegi yokmus 6. Haftasi dusukle hamileligim sonlandi. Bunun yani sira folik asitine her anne adayi baslasin, cnku vicutun alt yapiyi hazirlamasinda cok buyuk etkisi var.
İnsallah yardimci olabilmisimdir
kısır kilo mu aldırıyo hiç bilmiyom valla benim kilo almam çok yavaş olduğu için ne daha cabuk kilo yapar bilmiyom ki![]()
bebişim daha titiz olmak mümkün değil boşveriyosun işleri aman çocuk ağlamasın da diyosun :)![]()
canım 25 yaşından sonra kilo alıp veremiyolar diyosun ben zor alyorum alınca hemen veriyorum bak iki gündür diyete başladım 1 kilom gitti bile 59 kilo oldumevet bir ayda verdim 8 kiloyu ama çok sağlıksız ben isteyerek vermedim yediklerime azcık dikkat edince hemen gidiyo kilolar
![]()
çok doğru diyorsun önemli olan Allah ın rızasını alabilmek sayılar günler teferruat.. Dediğin gibi olmadı başka belaları alır RAbbim geçmişler olsun annene Allah şifa versin her daim uzun ömürler yaşatsın hepinize
Bekledgim gun gelmişti ama hala yumurtlarm buyumemiş cuma tekrar gdcegm yne beklemdym rabbim hayrlsıyla hepimze birer evlat nasip etsin;(
Yumurtlama gunlerini takip edebilirsin bircok arkadasinda burda soyledigi gibi.
Akinti 14. Gun siralari yogunluk kazaniyosa sayet ozaman buyuk ihtimalle yumurta catlamistir, atesinizi olcerekde anlasilabilir. İliski sonrasi hemen kalkmamaktada yarar var . Ben bunlardan faydalandim, ama rabbimin takdiri henuz yicek ekmegi yokmus 6. Haftasi dusukle hamileligim sonlandi. Bunun yani sira folik asitine her anne adayi baslasin, cnku vicutun alt yapiyi hazirlamasinda cok buyuk etkisi var.
İnsallah yardimci olabilmisimdir
aaa bulgur işleri ve hamur işleri kilo yapar canım :)
aman çocuk ağlaya dursun su işleri bitirim de bakarım demeyelim debabası yapar işleri artık
![]()
evet senin ki sağlıklı kilo verme olmuyor o zaman.sen sağlık sorunu yüzünden kilo alamıyorsun bende pko yüzünden hemen veremiyorum :) ama 2 günde 500 gr verdim büyük başarı![]()
İnsallah canim cumlemize..canım öncelikle çoook geçmiş olsun ve rabbim bir daha ki gebeliğinde yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah diyorum (amin). akıntıyı takip etmeyi bilmiyodum adetten sonraki 14. gün mü yumurta çatlayınca akıntı yoğunlaşıyo acaba :26::26:
İnsallah canim cumlemize..
en son adetimin birinci gununden itibaren 14 gun saydim ve o gunde akintim diger gunlere nazaran birazdaha yogundu. Doktorum yumurta catladigi zaman yogunlasir demisti. Boylelikle ogum iliskiye girdim ben ve sirtima yastik koyup 20 dakika ayaklarim havada kaldim..
Sende dene canim takdir allahin
Selam arkadaşlar size bi konu hakkında danışmak istiyorum...yumurtlama günü ilişki oldu yarımsaat falan kalkmadım sonra wcye girdim bişey yoktu bıkaç saat sonra tekrar wc ye girince akıntıyla karışık kanamam oldu..budurumda olan yada bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim..
sabah kalk su iç yatana kadar elinden suyu düşürme ama bi defada içme yudum yudum iç sonra ekmek az tüket hamur işleri falan yemeklerin sadece tanelerini al tabağına suyundan yağından alma kızartma vs yeme dışarı yemeklerinden kesinlikle yeme kola vs içme en önemlisi yemeklerden 1saat önce ve bir saat sonra kesinlikle sıvı tüketme bak nasıl veriyosunbu arada bu benim reflü diyetim zayıflama diyeti değil yanlış anlaşılmasın
![]()
haha benim öyle demem mümkün değil komşu çocuğu ağlayınca ağlayacak oluyorum dayanamıyorum :)))![]()