kola içmyorum ekmekte sadece sabahları yiyorm...su içmeye yeni başladım bide bugün soğan kürüne başladım....bide tekrar kansızlığımı ölçtürdüm hemoglobin değerim 9 çıktı kan şurubuna da başladım :) kansızlıkta kilo yapıyor
çocuk gürültüsünden o kadar bıktım ki artık...okulda gürültü apartmana gel apartman çocuklarının gürültüsü üst katta ev sahibinin oğlunun sürekli ağlamaları...bu sabah 6,30 civarı yine ağlıyorduartık ben kendi çocuğumun sesini duymak istiyorum yiterrrr
canım ilişkiden sonra spermler hemen içinden çıkmıyo zaten sende yarım saat beklemişsin ikinci gidişinde çıkan odur muhtemelen ama kanama hakkında çok bilgim yok zorlanmıştır belki
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
oyy soğan kürüne mi başladın hadi hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun nasıl içeceksenama ne yapsın mecburrr
sen öyle deyince sanki ben okadar gürültü içindeymişim gibi rahatsız oldum valla allah yardımcın olsun sağlığından endişe etmekteyim :)))
Cnm merhaba bende ikinci çocugu istiyorum ve bu ay ovulasyon testi siparişi vercem ovulasyon testi yumurtlayacagn gunun tespiti için kullaniliyor yani hamile kalmak için en uygun gunu belirliyor bence al bi dene umarım yardımcı olmuşumdur cnm
cevabın için çok teşekkür ederim canım..yumurtlama günü olduğu için kanama oyüzdenmi oldu acaba diye şüphelendim...yumurtlama günlerinde bazen olurmuş kanama..zaten ne leke nede adet kanaması gibi kırmızı ama böyle ip gibi ince bi kanamaydı...
Cnm merhaba bende ikinci çocugu istiyorum ve bu ay ovulasyon testi siparişi vercem ovulasyon testi yumurtlayacagn gunun tespiti için kullaniliyor yani hamile kalmak için en uygun gunu belirliyor bence al bi dene umarım yardımcı olmuşumdur cnm
mis misss :) kola içeceğime soğan suyu içerim daha iyidenemek istedim bende sonuçta yararı var zararı yok
bebek düşündüğünde stresten uzak durman lazımya bu çalışırken mümkün olmuyor...çocukların gürültüsü inatçılığı birbirini sürekli şikayet etmeleri
eskisine göre takmamaya çalışıyorum ama amann çocuktur yapar deyip geçiyorum
elbette ki yardımcı oldun canım teşekkür ederim ilk sorum birinci çocuğuda böylle mi yaptın ikinci sorum her eczanede bulunmuyor mu ki sipariş verdin bunları istiyorum :)))
Tabikide hayatım :) birincisi birinci çocugu bu şekilde yapmadım istedigim anda ilk ve tek korunmasız ilişkide oldu canim ikinciside her eczanede bulunmuyor o yuzden sipariş vermeyi dusunuyorum tatlim umarım yardmci olmuşumdur
öğğğğğ kola yerine soğan suyu içilir mi bene çektin be ayşem mucxxx :)))
aha stresten uzak durmak ve ben he mümkün değil :)
Tabikide hayatım :) birincisi birinci çocugu bu şekilde yapmadım istedigim anda ilk ve tek korunmasız ilişkide oldu canim ikinciside her eczanede bulunmuyor o yuzden sipariş vermeyi dusunuyorum tatlim umarım yardmci olmuşumdur
canım rica ederim dediğin gibidir muhtemelen yumurtlama günün olduğu içindir hem belkide yumurtlama gününden önce ilişki olmuştur oda yerleşme kanamasıdır :) kim bilir inşallah hamile kalırsın bu ay :)
1,5 yıl önce felan colayı bıraktım canım ondan ya :) soğan suyu bu faydalarını okuyunca daha çok içesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?