Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

oyy soğan kürüne mi başladın hadi hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun nasıl içeceksen ama ne yapsın mecburrr

sen öyle deyince sanki ben okadar gürültü içindeymişim gibi rahatsız oldum valla allah yardımcın olsun sağlığından endişe etmekteyim :)))

bu arada bizim kızlar nerde ya hiç ses soluk çıkmıyo bebek çalışmalarına bi girdiler giriş o giriş çıkamadılar galiba :)))

canım ilişkiden sonra spermler hemen içinden çıkmıyo zaten sende yarım saat beklemişsin ikinci gidişinde çıkan odur muhtemelen ama kanama hakkında çok bilgim yok zorlanmıştır belki

cevabın için çok teşekkür ederim canım..yumurtlama günü olduğu için kanama oyüzdenmi oldu acaba diye şüphelendim...yumurtlama günlerinde bazen olurmuş kanama..zaten ne leke nede adet kanaması gibi kırmızı ama böyle ip gibi ince bi kanamaydı...

Cnm merhaba bende ikinci çocugu istiyorum ve bu ay ovulasyon testi siparişi vercem ovulasyon testi yumurtlayacagn gunun tespiti için kullaniliyor yani hamile kalmak için en uygun gunu belirliyor bence al bi dene umarım yardımcı olmuşumdur cnm

oyy soğan kürüne mi başladın hadi hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun nasıl içeceksen ama ne yapsın mecburrr

mis misss :) kola içeceğime soğan suyu içerim daha iyi denemek istedim bende sonuçta yararı var zararı yok

sen öyle deyince sanki ben okadar gürültü içindeymişim gibi rahatsız oldum valla allah yardımcın olsun sağlığından endişe etmekteyim :)))

bebek düşündüğünde stresten uzak durman lazımya bu çalışırken mümkün olmuyor...çocukların gürültüsü inatçılığı birbirini sürekli şikayet etmeleri
eskisine göre takmamaya çalışıyorum ama amann çocuktur yapar deyip geçiyorum

evet ovulasyon testi yumurtlamayı gösteriyor ama bu eczanelerde satılan bir sey nasıl sipariş vercen ki?

canım rica ederim dediğin gibidir muhtemelen yumurtlama günün olduğu içindir hem belkide yumurtlama gününden önce ilişki olmuştur oda yerleşme kanamasıdır :) kim bilir inşallah hamile kalırsın bu ay :)

elbette ki yardımcı oldun canım teşekkür ederim ilk sorum birinci çocuğuda böylle mi yaptın ikinci sorum her eczanede bulunmuyor mu ki sipariş verdin bunları istiyorum :)))

mis misss :) kola içeceğime soğan suyu içerim daha iyi denemek istedim bende sonuçta yararı var zararı yok

öğğğğğ kola yerine soğan suyu içilir mi be ne çektin be ayşem mucxxx :)))

aha stresten uzak durmak ve ben he mümkün değil :)

elbette ki yardımcı oldun canım teşekkür ederim ilk sorum birinci çocuğuda böylle mi yaptın ikinci sorum her eczanede bulunmuyor mu ki sipariş verdin bunları istiyorum :)))

Tabikide hayatım :) birincisi birinci çocugu bu şekilde yapmadım istedigim anda ilk ve tek korunmasız ilişkide oldu canim ikinciside her eczanede bulunmuyor o yuzden sipariş vermeyi dusunuyorum tatlim umarım yardmci olmuşumdur

çoook mersi şeker :))) verdiğiniz her bilgi bana yön vermekte yardımcı oldum mu da ne ki yol gösteriyosunuz hepinizi mucxxxx

öğğğğğ kola yerine soğan suyu içilir mi be ne çektin be ayşem mucxxx :)))

1,5 yıl önce felan colayı bıraktım canım ondan ya :) soğan suyu bu faydalarını okuyunca daha çok içesim geldi

aha stresten uzak durmak ve ben he mümkün değil :)

bak uzak durmazsan erken yaslanırsın heee söyliyim mesela beni daha üniversite öğrencileri gibi gören var yasıma duyan inanmıyor

ben çalışan bi bayan olunca istediğim anda bebek yapma sansım yok canım ya çok sasırdım ovulasyon testi nasıl eczanede olmaz bakalım bi kaç eczaneye sorayım sonra sana başvururum

inşallah canım Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda bebiş nasip eder inşallah :)

1,5 yıl önce felan colayı bıraktım canım ondan ya :) soğan suyu bu faydalarını okuyunca daha çok içesim geldi

iç balım iç yararını da gör inşallah bebiş olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…