Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

bulgur pilavıylavda pek aram yok ama ilaç içemediğim için napcan yine mecburrr :) yalnız bulgurun dış kabuğu soyulmaması gerekmez mi marketlerdeki bulgurların olcagını pek sanmam

canım bulgur bulgurdur yani soyulmamışı bulamayız ki amerikalılar herkese soyulmamış bulgur bulup veremez ya normal bulguru veriyolardır sen yinede her gün bi kase ye kısır olarak pilav olarak hiç fark etmez folik asit sonuçta ye bol bol artık ne yapcan mecbuuuurrr :)))

bugün o kadar çok yoruldum ki temizlik yemek bulaşık sonra aklıma bide üstüne bebek olsa napcaktım dedim :D

canım onun kolay bi yolu var abimin eşide öğretmen oda çok titiz biri bunları düşünürdü şimdi haftada bir temizlik yapıyo merak etme çocuk olunca pis pintinin biri oluyosun haha :DDD:52::52::52:

yengeç burçları anaç olurda ondan sordum :) koç burcuda ne çok sinirli öyle yaa :) kilon süpermiş yaa benim 5 kilo vermem lazım

reflü olunca ister istemez veriyo insan bide benim bünyem kilo yapmıyo hemen veriyorum bu kiloda kalmak için yemek yiyorum yatıyorum 45 kilodan bu kiloya çıkana kadar neler çektim biliyomusun en son 68 kilo oldum reflü çıktı 1ay diyet yaptım gitti 8 kilo bi daha alamadım :D :52::52:

canım adetının ılk gun ıhtıbarıyle hesaplıcan 10 uncu gun baslıcan calısmaya 1 gun arayla bıdakı adettıne kadar artık :) tutuyo ben 2ıncıye hamıleyım 2sıde oyle tutu bol şans

ayyy hayırlı olsun inşallah allah bizede nasip etsin böyle tutanları okuyunca motivasyonum çok yükseliyo :) peki tek anlamadığım şey neden bir gün ara verip diğer gün ilişki olmalı her gün olsa daha yükselmez mi şansımız nolur bunuda billl :))) :52::52::52:

ayyy hayırlı olsun inşallah allah bizede nasip etsin böyle tutanları okuyunca motivasyonum çok yükseliyo :) peki tek anlamadığım şey neden bir gün ara verip diğer gün ilişki olmalı her gün olsa daha yükselmez mi şansımız nolur bunuda billl :))) :52::52::52:

Bir gun bekleyip ara vermek spermin kalitesini ve sayisini dusurmemek icin gun asiri deneyin derler canim.gerci ben yumurtlama tarihimde oncesi yumurtlama gunu ve sonrasi yani 3 gun ardarda denedim cok sukur gebeyim.yeterki rabbim nasip etsin

canım bulgur bulgurdur yani soyulmamışı bulamayız ki amerikalılar herkese soyulmamış bulgur bulup veremez ya normal bulguru veriyolardır sen yinede her gün bi kase ye kısır olarak pilav olarak hiç fark etmez folik asit sonuçta ye bol bol artık ne yapcan mecbuuuurrr :)))

neden bulunmasın canım :) biz kendi bulgurumuzu kendimiz yapıyoruz:56: yalnız kısır olarak hem de her gün yersek kilo alır başını gider :52:

canım onun kolay bi yolu var abimin eşide öğretmen oda çok titiz biri bunları düşünürdü şimdi haftada bir temizlik yapıyo merak etme çocuk olunca pis pintinin biri oluyosun haha :DDD:52::52::52:

ya daha kötüsü olursa ya daha titiz olursammm:52: aman sağlıklı hayırlı bir bebeğim olsun da daha az zamanda daha çok işler başarırız :52:

reflü olunca ister istemez veriyo insan bide benim bünyem kilo yapmıyo hemen veriyorum bu kiloda kalmak için yemek yiyorum yatıyorum 45 kilodan bu kiloya çıkana kadar neler çektim biliyomusun en son 68 kilo oldum reflü çıktı 1ay diyet yaptım gitti 8 kilo bi daha alamadım :D :52::52:

senin yasından da kaynaklı olabilir canım kadınlar 25 yastan sonra kilo alıp aldığı kiloyu verememeye başlıyor ...sen simdi o 8 kg mı 1 ayda mı verdinnn:24: bende 68 kiloyum 63 olmam lazım gündü 2 bardak ancak su içiyordum şimdi zorla su içmeye basladım:52:

merhaba kızlar

bizde artık bebek istiyoruz. 2 3 kere yumurtlama dönemi hesaplayarak denedık ama olmadı.doktora gitsemmi bilemedim geçen ay gitmiştim ultrasonda kist fln olmadıgını herşeyin normal oldugunu soyledıler.ama bu ay umutluydum regl olunca bıraz umutsuzluga düştüm açıkçası :( sizdende fikir alabilirim gerçekten denedıkten sonra hastalancammı dıye beklemek sonra hastalanmak cok kotuymuş :(

Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallahh....

merhaba canım.. sende bi sorun yoksa eşinde sperm testi versin..

Mrb arkadaşlar ben 25 yaşındayım,
1 yıldır evlat sahibi olmak istiyorumm.. bugün normalde adet günüm bekliyorum.. hakkımızda hayırlısı
herkese Allahtan dileğinin kabul olmasını diliyorum
sevgiler

Mrb arkadaşlar ben 25 yaşındayım,
1 yıldır evlat sahibi olmak istiyorumm.. bugün normalde adet günüm bekliyorum.. hakkımızda hayırlısı
herkese Allahtan dileğinin kabul olmasını diliyorum
sevgiler
Rabbim hayırlısyla hepmze nasip etsin ins.

Bir gun bekleyip ara vermek spermin kalitesini ve sayisini dusurmemek icin gun asiri deneyin derler canim.gerci ben yumurtlama tarihimde oncesi yumurtlama gunu ve sonrasi yani 3 gun ardarda denedim cok sukur gebeyim.yeterki rabbim nasip etsin

tamam şimdi daha iyi anladım gün aşırı olmasının neden olduğunu allah bana da nasip etsin inşallah dua et sende olur mu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neden bulunmasın canım :) biz kendi bulgurumuzu kendimiz yapıyoruz:56: yalnız kısır olarak hem de her gün yersek kilo alır başını gider :52:

kısır kilo mu aldırıyo hiç bilmiyom valla benim kilo almam çok yavaş olduğu için ne daha cabuk kilo yapar bilmiyom ki :D:52:

ya daha kötüsü olursa ya daha titiz olursammm:52: aman sağlıklı hayırlı bir bebeğim olsun da daha az zamanda daha çok işler başarırız :52:

bebişim daha titiz olmak mümkün değil boşveriyosun işleri aman çocuk ağlamasın da diyosun :) :9::9::9:

senin yasından da kaynaklı olabilir canım kadınlar 25 yastan sonra kilo alıp aldığı kiloyu verememeye başlıyor ...sen simdi o 8 kg mı 1 ayda mı verdinnn:24: bende 68 kiloyum 63 olmam lazım gündü 2 bardak ancak su içiyordum şimdi zorla su içmeye basladım:52:

canım 25 yaşından sonra kilo alıp veremiyolar diyosun ben zor alyorum alınca hemen veriyorum bak iki gündür diyete başladım 1 kilom gitti bile 59 kilo oldum :D evet bir ayda verdim 8 kiloyu ama çok sağlıksız ben isteyerek vermedim yediklerime azcık dikkat edince hemen gidiyo kilolar :52::52::52:

Back