- 1 Eylül 2011
- 102
- 11
- 46
Ben de anlam veremedim canim
Anestezi yapmiyorlar, kurtaja da son care olarak bakiyorlar sanirim. Dogum yapmis kadar oldum resmen. Suni sanci ile ölmüş bebek mi dusurulur? Sabaha kadar agri cektirdiler, dusmeyince de anestezisiz kurtaj.
Umurlarinda degil ki, kendi esleri kizlari olsa oyle mi yaparlar? Amaan amann
çok üzüldüm canım. keşke hafta içini bekleseymişin diycem ama kanaman falan mı başlamıştı?sende benimle yakın zamanlarda olmuştun galiba ben 24 ocak
22 subatti benim canim. Kanamam falan yoktu. Ozele kontrole gittim cumartesi gunu. Sali gunu alabilecegini soyledi. Esim korktu beklemek istemedi zehirleme falan olur diye. Tecrubemiz de yok ki nerden bilelim. Cok sukur gecti gitti vardir bir hayir diyorum. En azindan normal dogum istiyodum. Allah nasip eder de o gunleri gorursem normal dogum yapmam. Dogumhanede beklettiler beni bi de, dusmesi icin. 5 dogum gordum. Yalvaran mi ararsin Allah'a, aglayan mi inleyen mi. Oyle bir muamele ediyolar ki gormek lazim. Kimseyi de almiyolar yanlarina. Cok kotuydu cok
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
22 subatti benim canim. Kanamam falan yoktu. Ozele kontrole gittim cumartesi gunu. Sali gunu alabilecegini soyledi. Esim korktu beklemek istemedi zehirleme falan olur diye. Tecrubemiz de yok ki nerden bilelim. Cok sukur gecti gitti vardir bir hayir diyorum. En azindan normal dogum istiyodum. Allah nasip eder de o gunleri gorursem normal dogum yapmam. Dogumhanede beklettiler beni bi de, dusmesi icin. 5 dogum gordum. Yalvaran mi ararsin Allah'a, aglayan mi inleyen mi. Oyle bir muamele ediyolar ki gormek lazim. Kimseyi de almiyolar yanlarina. Cok kotuydu cok
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım ama devlet orası.özelde öyle değil korkma.en iyisi normal doğumdur yine. canım benim sana ne yaşatmışlar öyle suni sanci vermek ne yaa düşsün diye ilk kez duydum onuda
Cok sagol canimm
Amin insallah hep beraber minislerimizi aliriz kucagimiza)
Walla gece birde geldi ama yinede degerlendirdik bu firsati kaciramam :))))
hadi bakalım kim kaç çocuk doğurcak merakla bekliyoruz
canım bu arada yanlış anlama anne baba çocuklarıyla arkadaş olmamalı derkken anne baba tutumlarıyla ilgili de bir sürü yazı okuduğum için ondan öyle dedimbaskıları bir kenara bırak bebek için önce anne hazır hissetmeli kendini sora hamilelik sürecinde psikolojik sorunlar yasama
amin aminnn :) bu arada canım hormon testleri yaptırcam sonuçlarım normal çıkarsa ona göre ayarlarız yok bir sorun çıkarsa ona göre çalışmalara erken baslıcaz artıkdualarımı ediyorm dün akşam başladım okumaya , Nihat hatipoğlunun programından hayırlı evlat duası diye bir dua yazmıştım onu okuyorm
allah kabul etsin canım tahliller çok güzel çıkar inşallah bu arada nihat hatipoğlunun verdiği duayı yazarmısın bende okuyayım
burcun ne bakim senin acaba yengeç mi :) bu arada kilon kaç canım rejim felan yapıyor musun ?
Canımmmm sordum öğrendim 40 gün boyunca 133 taneymiş her gün 133 tane ayetel kürsi oku niyetini et okumaya başlayınca rabbim geri çeirmezmiş böyle edilen duayı ama 40 gün boyunca hiç aksatmadan okuyacaksın bir gün bile aksatma gün içinde yavaş yavaş oku allahım seni de ayetel kürsi hürmetine sevindiriri inşallah aminnnn
Sadece sevgi verin.... olumsuz dusunceleri yok edin takip etmeyin o kendini belli edecektir
adet döneminde de devam edilecek o vakit.. ben günde okuyorum ayetel kürsü ama 133 etmiyordur şimdi hedef koyayım okurum ama şimdi regliyim bitsin başlarım sana da haber veriririm gelişmelerden çok teşekkür ederim Allah razı olsun seninde dileklerin hayırlarla önüne gelsin. çok mutlu oldum şimdi
canım allah senden de razı olsun tüm iyi dileklerin seni de bulsun inşallah ama 40 gün okunacağı için adet tarihine de denk geliyo eğer adetliyken için rahat etmezse okumak istemezsen bilen birine de okutabilirsin sana yardım edebilirler adetin bitince yine sen devam edersin bizde yardımlaşarak okumuştuk :)
nasıl peki gerçekleşti mi dileğin? tam 40 günde mi bitirdin?
Kızlarrrrr şimdi haberleri izledim hamileler ve hamile olmayı düşünenler günde bir kase bulgur pilavı yesin diyo folik asit ihtiyacını karşılıyomuş amerikada hamilelere ve hamile kalmaya çalışanlara folik asit yerine bulgur veriliyomuş bu bilgiyi göz ardı etmeyip her gün yemeye çalışalım
canım yanlış anlamadım sonuçta sende bilinçli birisin :) ben zaten çok istiyorum annelik duygusunu tatmak evimde bebek olmasını istiyorum ama acele etmem sabırsız olmam eşimin psikolojik baskısından diyorum
allah kabul etsin canım tahliller çok güzel çıkar inşallah bu arada nihat hatipoğlunun verdiği duayı yazarmısın bende okuyayım
aminn....
Bismillahirrahmanhirrahim,
Rabbim bana senin tarafından çok temiz bir nesil (çocuk) nasip eyle. Muhakkak sen duayı hakkıyla işitensin...
Burcum koç tatlımkilom 60 boyum 1.65 rejim yapıyorum da şöyle yapıyorum bende reflü var yediklerime dikkat etmeyince yani dışardan çok yemek yediğimde kola vs çok tüketince reflü azıyo ve diyet yapmak zorunda kalıyorum şu an diyetteyim inşallah sakinleyince normal hayatıma devam edicem :)
selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?