Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Walla gece birde geldi ama yinede degerlendirdik bu firsati kaciramam :))))

ahaha kız gelir gelmez adam bi dinleneydi iyiydi yorgun olmaması gerekiyomuş sanırım spermlerin daha sağlıklı olması için :)

Kızlarrrrr şimdi haberleri izledim hamileler ve hamile olmayı düşünenler günde bir kase bulgur pilavı yesin diyo folik asit ihtiyacını karşılıyomuş amerikada hamilelere ve hamile kalmaya çalışanlara folik asit yerine bulgur veriliyomuş bu bilgiyi göz ardı etmeyip her gün yemeye çalışalım

canım yanlış anlamadım sonuçta sende bilinçli birisin :) ben zaten çok istiyorum annelik duygusunu tatmak evimde bebek olmasını istiyorum ama acele etmem sabırsız olmam eşimin psikolojik baskısından diyorum

burcun ne bakim senin acaba yengeç mi :) bu arada kilon kaç canım rejim felan yapıyor musun ?

Burcum koç tatlım kilom 60 boyum 1.65 rejim yapıyorum da şöyle yapıyorum bende reflü var yediklerime dikkat etmeyince yani dışardan çok yemek yediğimde kola vs çok tüketince reflü azıyo ve diyet yapmak zorunda kalıyorum şu an diyetteyim inşallah sakinleyince normal hayatıma devam edicem :)

adet döneminde de devam edilecek o vakit.. ben günde okuyorum ayetel kürsü ama 133 etmiyordur şimdi hedef koyayım okurum ama şimdi regliyim bitsin başlarım sana da haber veriririm gelişmelerden çok teşekkür ederim Allah razı olsun seninde dileklerin hayırlarla önüne gelsin. çok mutlu oldum şimdi

canım allah senden de razı olsun tüm iyi dileklerin seni de bulsun inşallah ama 40 gün okunacağı için adet tarihine de denk geliyo eğer adetliyken için rahat etmezse okumak istemezsen bilen birine de okutabilirsin sana yardım edebilirler adetin bitince yine sen devam edersin bizde yardımlaşarak okumuştuk :)

nasıl peki gerçekleşti mi dileğin? tam 40 günde mi bitirdin?

nasıl peki gerçekleşti mi dileğin? tam 40 günde mi bitirdin?

canım annem kendi için okuyordu bende ona yardım ettim beraber okuduk hastalık atlattı annem bi doktor korkuttu bizi tekrar başlamış diye başka bi doktora gidene kadar da 40 gün ayetel kürsi okuduk öyle gittik yeniden tahlil yapıldı ve temiz çıktı allahıma çok şükür ama sen temiz bi kalple niyet ederek 40 gün oku kesin olacak gözüyle bakma ayetel kürsi hürmetine allahtan istiyosun sadece verip vermemek rabbimin bileceği şey eğer olmaz sa da zaten okuduğun ayetel kürsiler mutlaka yerine ulaşır başından başka kötülükleri def eder inşallah

bulgur pilavıylavda pek aram yok ama ilaç içemediğim için napcan yine mecburrr :) yalnız bulgurun dış kabuğu soyulmaması gerekmez mi marketlerdeki bulgurların olcagını pek sanmam

canım yanlış anlamadım sonuçta sende bilinçli birisin :) ben zaten çok istiyorum annelik duygusunu tatmak evimde bebek olmasını istiyorum ama acele etmem sabırsız olmam eşimin psikolojik baskısından diyorum

bugün o kadar çok yoruldum ki temizlik yemek bulaşık sonra aklıma bide üstüne bebek olsa napcaktım dedim

yengeç burçları anaç olurda ondan sordum :) koç burcuda ne çok sinirli öyle yaa :) kilon süpermiş yaa benim 5 kilo vermem lazım

canım adetının ılk gun ıhtıbarıyle hesaplıcan 10 uncu gun baslıcan calısmaya 1 gun arayla bıdakı adettıne kadar artık :) tutuyo ben 2ıncıye hamıleyım 2sıde oyle tutu bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…