ya canım bu anestezisiz kürtajı ben anlamıyorum. dr larmı sadist sen düşünemedin mi o an nasıl yaparlar o şekilde ya. bende kürtaj oldum ama tamamen uyuttular yani . devlette mi olmuştun?
Bitanesn sen gercektn iyiki katlmsm dyrum her saat knusack bri yoktu yanımda fırsatm oldukca gryrm hep olmsada szlerle knusmak iyi gelyo keske hep brleri olsa knusck
aaa beddua olduysa beddua sahibine geri dönermiş ben üçüze bakamam yaaa
zaten anne baba çocuklarıyla arkadaş gibi olmamalı ki canım anne babalık yapsın yeter :) bizde bebek karaını ben verince sorun olmuyor
ya öyle deme hayatımda ilk defa bir düşüncemin içinde olumsuzluk ve bu kadar çok inanıyorum:) olcak tabi Allahında izniyle:)
oy bebeğim benim olcak allahın izniyle sen yeterki içini ferah tut ve bol bol dua et rabbim duyar sesini inşallah böyle olursn yakında:)))
maşallah diyorum sizeeeedoktor pko var 30 dan önce bebek yap demese ben daha düşünmüyordum ya anormallik bende mi
Ben bi gun ara vererek denedim oldu bide hemen kalkmadim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canim ben de anlayamiyorum. Anestezi yasagi mi var nedir devlet hastanelerinde anlam veremedim. Yalvardim yeter istemiyorum kalsin icimde diye ama olmadi. Cumartesi gecesi oldugu icin ozele gitme durumum yoktu. Pazar sabahi kurtuldum ordan. Allah kimseyi dusurmesin cok kotuydu. Bebege mi yanayim cektiklerime mi
Canım çok geçmiş olsunüzüldüm allah yaşatmasın bi daha sağlıklı bebekler kucağına alman dileğiyle...
Kuzu bende aynı dertten muzdarbimbizim adam da evde ama okadar yorgun düştü ki uyuya kaldı napim şimdi hadi kalk bebek istiyorum diyemem ya hehehe
bakarsın bakarsın allahım versin inşallahhhhh
kararı bN bırakıyo allah razı olsun da o yaptığı hesaplarla psikolojik baskı uyguluyo çin işkencesi hehe
Canım çook teşekkür ederim bu bölümü bilmiyodum ben
Canım çook teşekkür ederim bu bölümü bilmiyodum ben
oy bebeğim benim olcak allahın izniyle sen yeterki içini ferah tut ve bol bol dua et rabbim duyar sesini inşallah böyle olursn yakında:)))
amin aminnn :) bu arada canım hormon testleri yaptırcam sonuçlarım normal çıkarsa ona göre ayarlarız yok bir sorun çıkarsa ona göre çalışmalara erken baslıcaz artıkdualarımı ediyorm dün akşam başladım okumaya , Nihat hatipoğlunun programından hayırlı evlat duası diye bir dua yazmıştım onu okuyorm
Evet canim ben de anlayamiyorum. Anestezi yasagi mi var nedir devlet hastanelerinde anlam veremedim. Yalvardim yeter istemiyorum kalsin icimde diye ama olmadi. Cumartesi gecesi oldugu icin ozele gitme durumum yoktu. Pazar sabahi kurtuldum ordan. Allah kimseyi dusurmesin cok kotuydu. Bebege mi yanayim cektiklerime mi
hayır bitanem anormallik benimki sen normal ilerliyosun hayatımı yaşayım öyle yaparım diyosun yada işlerimi yoluna koyim vs herkes böyle düşünür ama herkes delilik yapıp evlendikten bir ay sonra bebek istemez
off of of ya niye böyle yapıyolar bilemiyorum.çok duydum burda senin gibi kürtaj olan arkadaş.ya ben sonrasında bile 2 saat aagladım agrıdan siz nasıl dayandınız canım yaa
Ben de anlam veremedim canim
Anestezi yapmiyorlar, kurtaja da son care olarak bakiyorlar sanirim. Dogum yapmis kadar oldum resmen. Suni sanci ile ölmüş bebek mi dusurulur? Sabaha kadar agri cektirdiler, dusmeyince de anestezisiz kurtaj.
Umurlarinda degil ki, kendi esleri kizlari olsa oyle mi yaparlar? Amaan amann
çok üzüldüm canım. keşke hafta içini bekleseymişin diycem ama kanaman falan mı başlamıştı?sende benimle yakın zamanlarda olmuştun galiba ben 24 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?