Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

kesnlkle katlyrum ve ben artık her gece rüya gryrum br bebegm oldgnu sevdgmi rüymda kokusunu bile hssedyrum ya ama uyandgmda yok koksu burnumda hala

sus kız ağlarım valla he hiç çocuk sahibi olamayacağını bilen insanlar var onları düşününce şükrediyo insan allahım hepimize annelik duygusunu hayırlısıyla tattırsın inşallahhh aminnn :122::122::122:

Bende cookk sabırsızım ama elden gelse keşke

öyle deme elimizden gelen rabbime dua edip istemek allahım demiş benden isteyin vereyim 40 gün boyunca her gün 140 ayetel kürsi okununca rabbim geri çevirmezmiş duayı bol bol okuyalım hep beraber

ah canım ya Allah mı gönderdi seni bana bi sorsana annene nedir ne değildir başıyım ben duaya ezbere biliyorum ayetel kürsüyü başlarım hemencecik :44:

Amin rabbim görüyr halmzi verici o hayrlsyla hepmze nasip etsin ama ck etkilenyrm ya bi insan ruyasnda bebek koksunu hsseder mi bn o kokuyu duydm uyandgmda da boslukta gbiydm rabbim en yakn zamanda nasip etsin bze

ben bir sürü belirti yaşadım ama hamile kalmadım :))) snin yaşadığın belirtileri yaşamadım okuduğum kadarıyla senin saydıkların hamilelik belirtisi ama yine de insan o fikre çok bağlanınca psikolojisi bozuluyo allah hayırlısını nasip etsin canım bizi tekrar haberdar et belirtilerden :)

ah canım ya Allah mı gönderdi seni bana bi sorsana annene nedir ne değildir başıyım ben duaya ezbere biliyorum ayetel kürsüyü başlarım hemencecik :44:

Canımmmm sordum öğrendim 40 gün boyunca 133 taneymiş her gün 133 tane ayetel kürsi oku niyetini et okumaya başlayınca rabbim geri çeirmezmiş böyle edilen duayı ama 40 gün boyunca hiç aksatmadan okuyacaksın bir gün bile aksatma gün içinde yavaş yavaş oku allahım seni de ayetel kürsi hürmetine sevindiriri inşallah aminnnn

ilgin için teşekkürler canımm belirtilerden de sonuçtan da haberdar ederim inşaallah. bir hafta sonra hamileyimmm yazarım inşaallah buraya... Allahımmmm nasıl istiyorumm yarabbimmmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.. içlerinde bana da inşaallahhh

Amin rabbim görüyr halmzi verici o hayrlsyla hepmze nasip etsin ama ck etkilenyrm ya bi insan ruyasnda bebek koksunu hsseder mi bn o kokuyu duydm uyandgmda da boslukta gbiydm rabbim en yakn zamanda nasip etsin bze

canımın içi işte buda senin sınavın önemli olan sabretmek dua etmek ve bu sınavı hayırlısıyla geçmek bak ayelek kürsiyi yazdım arkadaşa sende okumaya başla istersen bizim başka niyetlerimiz vardı çok okuduk insan kendini çok iyi hissediyo rabbim onun hürmetine sana o rüyanda ki kokusunu hissettiğin evladını sağlıkla versin kucağına aminnnn

ayyy sen öyle deyince ben heyecanlandım :))) aminnnn inşallah buraya hamileyim diye yazarsın da bi bebeğimiz için halay çekeriz gerisinide biz getiririz inşallah :)))

ayyy sen öyle deyince ben heyecanlandım :))) aminnnn inşallah buraya hamileyim diye yazarsın da bi bebeğimiz için halay çekeriz gerisinide biz getiririz inşallah :)))

ayyy ağzın bal yesin inşallah inşaallah canımmmmmm amiiin dua niyetineee

Rabbim buyuktr ins. Dualrmz kabul olur

Bsladm smdidn okumaya allah razı olsun bizmle paylstgn icn rabbim hayrlsyla sanda br evlat nasp etsn

Bsladm smdidn okumaya allah razı olsun bizmle paylstgn icn rabbim hayrlsyla sanda br evlat nasp etsn

amin canım isteyen tüm herkese nasip etsin bizlerede inşallah hayırlı olsun başladığına çok sevindim ama aksatma olur mu her gün 133 tane oku elinden geldiğince abdestli okumaya çalış daha güzel olur ama olmazsa da aksatma rabbim kabul etsin şimdiden mucx :)

Bitanesn sen gercektn iyiki katlmsm dyrum her saat knusack bri yoktu yanımda fırsatm oldukca gryrm hep olmsada szlerle knusmak iyi gelyo keske hep brleri olsa knusck

kendi çocuğun başka canım onun herşeyine seve seve katlanırsın eminim bende ikiz isterimde üçüze bakabilirmiyim bilmiyom seninki sanırım bedduaya daha yakın oldu hehe

aaa beddua olduysa beddua sahibine geri dönermiş ben üçüze bakamam yaaa

zaten anne baba çocuklarıyla arkadaş gibi olmamalı ki canım anne babalık yapsın yeter :) bizde bebek karaını ben verince sorun olmuyor

canısımmm ne dedin evlendikten sonra 5-6 ay sonra mı istiyo dedin wıyyy ben iki aylık evliyim desene anormallik var bizde

maşallah diyorum sizeeee doktor pko var 30 dan önce bebek yap demese ben daha düşünmüyordum ya anormallik bende mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…