Kızlar haklı mıyım ?

Haklısın, ailemiz bile olsa kim haklı ise onun yanında olmak lazım.

Hadsiz bir eşiniz var.. herkes kendi evliliğine baksın çok sinir bozucu bir durum... Onu bunu dolduracağına " eşimi nasıl mutlu ederim " diye düşünsün bence! Hatasını anlayana kadar konuşmayın...
Nasıl döndürmem lazım bu yanlıştan bilmiyorum. Ailesine çekmiş arabayla gidiyoruz herkese bi kulap takıyo anası kılıklı. Diyorum hayatım bunu bu adamın yüzüne söyler misin oda kavga çıkar diyo olamaz yüzüne söyleyemeyeceğin seyi konuşma diyorum ama yok yani herşeye karışıyor. Ama şimdi onu burada konuştursak ben suçlu çıkarım öyle de bi huyu var.

Erkeğin böylesi de çekilmez. Kendisine baksın o bir zahmet... İki yüzlü bir eş görünüyorum ben... Tipik mahalle teyzeleri gibi eşiniz var

Allah kocana akıl fikir versin. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Abisi bir tercih yapmış, belli ki halinden memnun eşine ne oluyor. Kaynın boşansa yine birini bulup evlenecek, yeni evlendiği kişinin iyi çıkacağının garantisi var mı? Yoksa evleneceği kişiyi eşin mi seçecek?

Bu gidişle kaynın karısını alır uzağa gider, ortak işten de ayrılır. Bir daha da aileden kimsenin suratına bakmaz (bu durumda yapılması gereken) sonra ailece hergun arkasından beddua Edip ağlar sızlarlar.

Herkes duracağı yeri bilsin. Sevmesede saygı duymak zorunda. Ablası da varmış, aynı şey ablasının başına gelse kabul eder mi?

ne alaka ya mahallenin meraklıları gibi başkasının ailesine çomak sokmak? üstelik bir de kv nle yaşıyormuşsun of of... eşine çok sinir oldum. en ufak bişeyde ailesini tutacak belli.

Ablasının eşini kendi taraflarına çektiler zaten. O kendi ailesiyle küs bunlarla çok iyi. Alakaya maydanoz yani.

eşinden iğrendim.
kusura bakma lütfen, yaşlı mahalle teyzeleri gibi.
böyle biriyle nasıl hayat geçer bilmiyorum, ve korkarım ki döndüremezsin asla.
bu devran böyle gelmiş, böyle geçer.
aranız nasıl bilmiyorum ama sadece bu bile benim için boşanma sebebi.
bir de aynı evde mi yaşıyorsunuz?
yeni evlisin sanırım.
kolaylıklar diliyorum sana.

erkeklerin böyle konularaq dahil olmasına çok uyuz oluyorum
sevmıyorsa svemıyor, boşansa sevınecek ne demek
ne fesat bir eşiniz var

Size bravo. Yangına körükle gitmeyi de tercih edebilirdiniz elti eltiye düşmandır lafından dolayı. Çok takdir ettim. Bence eşinize alttan alttan annesinin kendisini doldurduğunu söyleyin.

Tavrınız süper. Olaydan nemalanıp kendinizi on plana çıkarmak yerine oklar size çevrilmeden önlem almaya çalışıyorsunuz. Ama kavga ederek sizde uzaklastirirsiniz bana kalırsa sanki sizi alakadar etmiyormusta fikrinizi öylesine söylüyormuş gibi sakin sakin aklına işleyecek sozlerle bilinçaltına etki etmeniz. Cekirdek aile arasında ki kavgayı o aile içindeki bireyler cozer bizler disaridayiz. Kari koca arasina girersek onlar zararli ciktigi kadar karisanlar daha cok zararli cikar. gibi gibi kısa sakin öz cümlelerle beynine bunun yanlış olduğunu işleyin. hata baktınız anlamıyor tabiki eltiyle güçlerinizi birleştirin :)

Birde kaynınızdan eminseniz kimsenin olmadığı bir yerde sen kimsenin gazına gelip eşinle iletisimini bozma deyin o zaten farkeder..

Ablasının eşini kendi taraflarına çektiler zaten. O kendi ailesiyle küs bunlarla çok iyi. Alakaya maydanoz yani.
Eşinin ailesi de, oğlan bizim kız bizim kafasındalar. Sizde evliliğinizi iyi değerlendirin, eşiniz de maalesef iş yok. Aynı durum sizin başınıza gelirse, sırf ailesine kendini ispat etmek için sizden vazgeçebilir

Eşiniz bunun vebalini nasıl öder bilemiyorum, kıl oldum ben de.

Ha şunu bileydin, en ufak bi olayda bu adam senin arkanda durmaz, karaktersizlik, başka bi şey değil.
Kendi ailesine baksın eşiniz, ona ne milletin yuvasından.

Ne kadar iğrenç bir tutum hiç işi gücü meşguliyeti yokmu eşinizin böyle başkasının hayatıyla uğraşıyor yazık

Ah güzel arkadasım herkesle kavga et tartış ama cahille girme asla haklı çıkamazsın olan sana olur.. eşin iyiyse sen sevginle merhametinle güzellikle anlat kaynananı görümceni boşver derim. Belli ki çok tehlikeliler. Kendi kızına vursalar iki vurmayla boşamıycak mı kızını.

Kesinlikle haklisin esin cok yanlis yapiyor ve tespitin cok dogru ailesiyle sorun yasasan ailesini secer

Eşimi beni seviyor değer veriyor ama konu aile olunca yanımda olmuyor. Birden bambaşka bir insan oluyor konu aile olunca tamam bende aileme düşkünüm ama iyiyi kötüyü ayırt edebilecek kadar kendi aklım var

Dediğiniz tüm olaylar oldu canım benim eşinden şiddet görmüş görümcem kv ile birlikte oturuyormuş. Ailesi öğrenince yanlarına almışlar ve ayrı ev açmadan aileni silmeden kızımızı vermeyiz demişler. Ben evleneli 2 sene oldu ama hayretle izliyorum. Ne zaman a kadar izlerim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…