- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Eşimi de annesi dolduruyor zaten. Yoksa akşam geç saate kadar çalışıyor olanlardan nasıl haberi oluyor. Çok canım sıkılıyo. Çok kinci biri ne yapacağımı bilmiyorum. Artık sıkıldım sen den de bu huylarından da dedim. Ailesiyle bi tartışmamız oluyor eşim hemen onları savunuyor. Seneye ev alacağız allah nasip ederse. Şu anda kv ile oturuyorum annemlerde bizimle gelir diyo. Artık sinirden patlamak üzereyim.Esin ne kadar gereksiz biri onu ilgilendiren bir durum yok ki , annesinin yapmadigini o mu yapmaya calisiyor kardesini doldurusa getirmek nedir?
Tepki vermekle iyi yapmissiniz ileri de bir sorun olsa sizi savunmaz bu yapidaki biri.
Şu anda bende çok sinirim. Eltim eşimden için o bozuyor arayı diyo bak böyle yapma diyorum. Bu seferde gelsin ben ne diyeceğimi biliyorum diyor. Hep bi rezillik offEşinize sinir oldum..
Şu anda bende çok sinirim. Eltim eşimden için o bozuyor arayı diyo bak böyle yapma diyorum. Bu seferde gelsin ben ne diyeceğimi biliyorum diyor. Hep bi rezillik off
Ben kimsenin etlisine sütlü süne karışmak istemeyen biriyim. Ama öyle bir aileler ki kendileri hep iyi dışarıdakiler hep kötü görümcemin eşini kendi taraflarına çekiyorlar. Ama oğullarını gelin kendi tarafına çekmesin diye herşeyi yapıyorlar. Eltimi benşm yanımda kesen beni de başkasının yanında keserEltini esine karsi koruyarak iyi yazmissin ne yani görümcenle yarin öbür gün sen kavga etsen kaynin sana aynisini yapsa esin onlari dinleyip senimi bosuyacak.banada olursa deyip hareket etmen cok iyi niyetli oldugunu gösterir.
Anne ve görümcem dolduruyor. Eşimle abisi aynı işi yapıyor. Ve kaynım görümcemle samimi değil eşimle aramı bozuyor diye. Araları açıldı önceden çok samimilermiş ben eskiyi bilmiyorum. Annesi ablası eşimi dolduruyor oda abisini. Sabah kv ile de kavga ettim. Yuvası bozulsa mutlu mu olacaksınız diye oda iki vurmayla yuvamı bozulur dedi. Bende bana öyle birşey yapsa iki dk durmam dedim şimdi onunla da konuşmuyorum. Çok cahiller.Eşinize söyleyin yuva yıkanın yuvası olmaz.. bu ne be kötü görümce gibi ortalık karıştırıyor.. eşinizide aileden baska biri dolduruyor olabilir mi? Erkekler pek girmez böyle şeylere çünkü. İnşallah sizde eltinizde yuvanızda mutlu olursunuz.
Bu yüzden çok kötüyüm. Eşime ayrı bi evde yaşayalım bile diyemiyorum. Çünkü ailesinin yanında duracak. Ben tartışma içine giremiyorum. Kendimi tartışma anında ifade edemiyorum. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm bazen eşime al anneni koynuna yat o kadar seviyorsan diyorum. Ben bi saygısızlık yapmadım. Ama bir gün bu devran bana dönecek.Yerinde olsam bende eşine fazla güvenmezdim.Belliki adam için sadece ailesi önemli,bugün eltini asıp kesen yarın aynısını senin içinde yapar.
Kaynım melek gibi hiç ailesine çekmemiş başka bir yerde büyümüş gibi eşi gelsin yine çok mutlu olurlar eminim. Çünkü o karısı için ailesini karısına aldı. Ama benim eşim öyle ri değilValla sizi takdir ettim. Eşleri doldurup sorun cikartanlaara mi kizmali elin aklina uyup karisina karşı degisenlere mi kizmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?