Düşüncesizlik mi sizce

başınız sağ olsun.

tam bir yıl önce, 40 gün arayla ben de dayımı ve anneannemi kaybettim. kp ve kv annemi ve babamı aramıştı sadece. ama esimin kardesleri beni ve ablamı, abimi dahil tüm aileyi tek tek aramıştı. sonradan öğrendiğime göre kv söylemis arayın diye. o yüzden takılmadım ben o dönem. ama evet siz de yazınca bana da tuhaf geldi 😂🙄

ama takılmayın bunlara bence kendi huzurunuz için. böyle seyler zaten beklentiye içten gelmeden yapılacak seyler değil.

başınız sağ olsun.

tam bir yıl önce, 40 gün arayla ben de dayımı ve anneannemi kaybettim. kp ve kv annemi ve babamı aramıştı sadece. ama esimin kardesleri beni ve ablamı, abimi dahil tüm aileyi tek tek aramıştı. sonradan öğrendiğime göre kv söylemis arayın diye. o yüzden takılmadım ben o dönem. ama evet siz de yazınca bana da tuhaf geldi 😂🙄

ama takılmayın bunlara bence kendi huzurunuz için. böyle seyler zaten beklentiye içten gelmeden yapılacak seyler değil.
Son cümlede özellikle o kadar haklısınız ki..
Allah razı olsun bu arada. Sizin de başınız sağolsun

Haklısınız ama onlar gerek görmemiş demek ki, kırgınlığınızı tepkinizi belli etseniz de anlamayacaklardır.
Çünkü kafa yapıları farklı. Üzerine tekrar tekrar üzülürsünüz. O yüzden boşuna yıpratmayın kendinizi. Kafanıza takmayın yani.

Geçen hafta yani 10 gün kadar önce anneannemi kaybettim. Acım hala taze. Ancak yanımda olmasını istediğim ya da bi baş sağlığı dilemesini beklediğim insanlar var ancak çıt yok. Mesela kaynana. Bizden uzak şehirde. Biz ise Balıkesir deyiz. Kp ailemi aradı. Ancak her ikisi de beni bi kez arayıp baş sağlığı dilemedi. Oğlu ile konuşuyor, soruyorlar sadece. Halbuki ben böyle durumlarda hep ararım. Pek sıcak ilişkimiz yok ama böyle durumda da aranmalı değil mi? Ben ne yapayım nasıl tepki versem kırgınlığımi dile getirsem mi?
Allah rahmet eylesin 4 yıl önce annemi kaybettim kp ve kv geldiler sağolsunlar hiç yanlız bırakmadılar ama abimin kayınpederi ve kayınvalidesi bir kere bile aramadı tamam abime baş sağlığı dilediler ama annesinin birde kızları yani ben varım ve numaramı abimden alıp aramak çok zor olmasan gerek genelde böyle durumlarda beklenenler aramaz ama sıra onlara da gelir siz de o zaman aramazsınız sormazsınız olur biter ama usulü arayıp sormaktır abimin kayınvalidesi beni annemin vefatından 3 yıl sonra geçen sene gördü abimlerle markette karşılaştık ve kayınvalidesi de yanlarındaydı ayyy görünce nasıl sinir oldum zaten hiç sevmemiştim kadını insan bir '' kızım başın sağolsun nasılsın iyi misin '' diyeceğine sonradan kızı yani abimin eşi söyledi neymiş annesi beni çok zayıflamış bulmuş düşündüğü şeye bak mal mı dersin küfür mü edersin ben de bu sefer abimin eşine '' annen kilomla ilgileneceğine bir nasıl oldun deseydi sonuçta kuşumuz ölmedi annemiz öldü bu kadar basit değil böyle şeyler'' dedim lafımı verdim kızına annene söyle bu sözümü dedim umarım iletmiştir gerektiği yerde gereken cevabı vereceksin

X