• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar giydim giydim bunlar arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum... :)

son resimlerdeki model çok hoş tatlım nerelerden gelinlik baktın ???

son resimlerdeki model çok hoş tatlım nerelerden gelinlik baktın ???

canım sadece edirneden bakma imkanım oldu, Edirnede de sadece 5 gelinlik mağzası var bu ay sonunda kesin netleşir gelinlik seçimim canım hayırlısı inşallah güzel gelincikler oluruz :71:

2 çoook havalı vede çoooook yakışmış 4 te güzel prenses olmuşsunuz resmen:)) allah tamamına erdirsin mutluluklar...

senin gelnliğin 2. model canım çok gösterişli tam bir gelinlik havası var ben çok beğendim ve çok yakıştırdım yine de karar senin

canım sadece edirneden bakma imkanım oldu, Edirnede de sadece 5 gelinlik mağzası var bu ay sonunda kesin netleşir gelinlik seçimim canım hayırlısı inşallah güzel gelincikler oluruz :71:

inş canım mutlu güzrl gelinler olucaz :16::16::16::16::16:

canım 4-5-6-7-8-9 olan varya o gerçekten çok iyi çokta yakışmış bence o olmalı.. :)

canım benim yorumun için teşekkürler :71: benimde içlerinde en çok içime sinen o oldu aslında farkettiysen o gelinliğin resimleri de daha fazla :16: bir kaç ufak değişiklikle o olucak, hatta kesin oldu diyebilirim çünkü istediğim değişiklikleri konuştuk ve anlaştık :69::nazar:

Back