• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gereklimi bilmem ama:)

bluedays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
607
16
68
çok hoşuma gitti birazda bakındım baya iyi yorumlar yapılmış fiyatlarıda çok uygun çeyizde bulunsun istedim sizce :) yumurta pişirme makinası ve ekmek kızartma makinası :) $ekmek kýzartma makinasý.webp$yumurta piþirme mak..webp

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun öncelikle.. :16::16: çeyiz işi zevkli iş :nazar:

bu aslında tamamen tercih meselesi. önceliklerin bunlar mı ?

bana kalırsa ben ikisini de almazdım. ceyizime de almadım zaten düsünmüyorum. yumurtayı cezvede haslayabilirsin.sonucta 2 kişi için onu calıstırmazsın sanırım ..

kalabalık misafir icin de tencere de.

ben mutfagımda kalabalık istemediğim için gerek duymadım.

hayırlısı olsun simdiden :16::16:

bende yumurta makinesini gereksiz görmüştüm ama ablam hediye edene kadar bence mutlaka olması gerekiyor istedigin kıvamda çok rahatlıkla pişiriyor bence al çok memnun kalırsın

canım hayırlı olsun öncelikle.. :16::16: çeyiz işi zevkli iş :nazar:

bu aslında tamamen tercih meselesi. önceliklerin bunlar mı ?

bana kalırsa ben ikisini de almazdım. ceyizime de almadım zaten düsünmüyorum. yumurtayı cezvede haslayabilirsin.sonucta 2 kişi için onu calıstırmazsın sanırım ..

kalabalık misafir icin de tencere de.

ben mutfagımda kalabalık istemediğim için gerek duymadım.

hayırlısı olsun simdiden :16::16:

ilk başlar bende aynı şeyi düşünüyordumm gereksizzz diyordum ama eksiklerde azalınca ıvır zıvırlar kaldıı sadece görünce dikkatimi çekmedi değil :)

fiyatlarıda uygunmuş indirme girmiş bulunsun dedim:)

belki bir gün kullanılır diye düşündümm :)

bende yumurta makinesini gereksiz görmüştüm ama ablam hediye edene kadar bence mutlaka olması gerekiyor istedigin kıvamda çok rahatlıkla pişiriyor bence al çok memnun kalırsın

bende öyle düşündüm bi misafir geldiğinde tencerede onunla uğraşmaktansaa başında beklemektense kendi kendine yapsın :)

Selam arkadaşlar,

ben de çeyiz peşindeyim :)
mutfak için çma açıkçası çeyiz düşünürken hep yer sıkıntısı karşıma çıkıyor. mutfağım geniş olsa, her bir makineden alıcam ama işte...

ikisini de almam ben de olsam, ikisi de ekstra yer kaplıyor :)
tost makinesiyle ekmek kızartıyorum nasılsa, yumurta haşlamak zaten kolay :)

bence sen de iyi düşün, sonra dolapta bile yer kalmıyor bunlar yüzünden :)))

ekmek kızartma makinam benimde var çeyizde ama para vermedim hediye geldi onun için bütçe ayrır mıydım bilmiyorum :)
yumurta haşlama makinası içinde pek sevmediğim için almıcağım ve nasıl bi evde oturucağımı bilmediğim için kalabalık olsun istemiyorum ama yinede sen bilirsin :16:

çelişkide bıraktınız beni kızlarr :):)

hoşuma gitti bulunsun indirime girmiş zaten elbet kolaylık sağlar işime yarar:)

ya zaten ekmek kızartma makinası 30 40 tl falan yumurta pişirmede 20 tl falan diye biliyorum al sen en iyisi sıkılınca birine verirsin gerçekten mutfağında kalabalık falan yaptığını düşünürsen :1:

ya zaten ekmek kızartma makinası 30 40 tl falan yumurta pişirmede 20 tl falan diye biliyorum al sen en iyisi sıkılınca birine verirsin gerçekten mutfağında kalabalık falan yaptığını düşünürsen :1:

ya zaten ekmek kızartma makinası 30 40 tl falan yumurta pişirmede 20 tl falan diye biliyorum al sen en iyisi sıkılınca birine verirsin gerçekten mutfağında kalabalık falan yaptığını düşünürsen

aynen öyle canım benim aklımda kalmasın çok fazla bişi değiller çünkü ve o kadarda gereksiz olmazz :)

ekmek kızartma makinesini tost makinem ve çaycıma takım olsun diye bende aldım

herkes tostla buda olur gerek yok dedi ama ben küçük ev aletlerini çok seviyorum dayanamadım açıkçası
aslında gerekli miydi bilmiyorum yumurtayı da fazla yemem ama pratik olur beklemeye saymaya gerek olmaz diye ondanda aldım :1:
yorumları okudum herkes çok memnun inş bizde memnun oluruz :6:

ekmek kızartma makinesini tost makinem ve çaycıma takım olsun diye bende aldım

herkes tostla buda olur gerek yok dedi ama ben küçük ev aletlerini çok seviyorum dayanamadım açıkçası
aslında gerekli miydi bilmiyorum yumurtayı da fazla yemem ama pratik olur beklemeye saymaya gerek olmaz diye ondanda aldım :1:
yorumları okudum herkes çok memnun inş bizde memnun oluruz :6:

bende bu ikisini takım yapıcam :) çoğu insan gereksiz diyo bende öyle diyodum ama ne biliyim o kadar da gereksiz değil bence dediğin gibi beklemeye ve saymaya gerek yok tutturmama gibi bi derdin de olmuyor:)

bende baya bi araştrdım gayet güzel yorumlar var :)

bende bu ikisini takım yapıcam :) çoğu insan gereksiz diyo bende öyle diyodum ama ne biliyim o kadar da gereksiz değil bence dediğin gibi beklemeye ve saymaya gerek yok tutturmama gibi bi derdin de olmuyor:)

bende baya bi araştrdım gayet güzel yorumlar var :)

eğer hevesin ve imkanın varsa al derim canım çünkü küçük ev aletleri mutfağa şıklık ve kolaylık katıyor bana göre :6:

Back
X