Gelinlik Modelleri Kızlar Gelinlik Kumaşı Hakkında Yardım Eder misiniz?

ipeklibocuk

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
41
10
298
Ankara
Arkadaşlar, 4 haziranda nikahım var sade bir model olsun istedim. Bu model çok hoşuma gitti , modelden de tahmin ederseniz ki büyük bedenim. Ancak kumaşı ve dikim kalitesi olmazsa modelin çok basit duracağını düşünüyorum. Bu nedenle kumaşının türü ve Ankara'da dikimi gerçekten kaliteli (tabi fiyatı da uygun ) bir modaevi önerebilirseniz çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkürler...

$Bara Luxe bridal Dresses plus size.jpg

$bara.jpg

$baraluxe4.jpg

$bara9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, 4 haziranda nikahım var sade bir model olsun istedim. Bu model çok hoşuma gitti , modelden de tahmin ederseniz ki büyük bedenim. Ancak kumaşı ve dikim kalitesi olmazsa modelin çok basit duracağını düşünüyorum. Bu nedenle kumaşının türü ve Ankara'da dikimi gerçekten kaliteli (tabi fiyatı da uygun ) bir modaevi önerebilirseniz çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkürler...

canım resim gözükmüyor bir kontrol edermisin

selamlar.
iç kısım mat saten
kollardaki hayal tül
etek üzerindeki de kendinde işlemeli dantel

Fotoğraf büyükken bile çok net olmadığından seçebildiğim kadarını söylüyorum.

selamlar.
iç kısım mat saten
kollardaki hayal tül
etek üzerindeki de kendinde işlemeli dantel

Fotoğraf büyükken bile çok net olmadığından seçebildiğim kadarını söylüyorum.

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :69: , ben dikişten kumaştan hiç anlamam da nasıl iki parça tülü dikiş izi olmadan birleştirmiş bunlar yapılabilir mi acaba aynısı. Sorularım garipse cahilliğime verin lütfen:17:

cnm farkındaysan kilolu bi bayanı bu tarz bi gelinlik daha kilolu gösteriyor..
eger kilo problemn varsa bedenini saracak iki parçalı bi gelinlik seçmelisin üst kısmı korseli alt kısmıda çok kabrık olmayan...
senin için bi tane yüklcem karar senin tabikide ama gelinlik araştran bri olark sölyrm gttğm yerlerde kilolu gelen gelin adaylarına önerilenleri aktardım..

işte üst kısmı böle korseli olcak cnm
3257.jpg

3263.jpg

gene üst kısmı dantelli olrsa kollardaki fazlalığıda örter

canım benim tanıdıgım hafıf kılolu yani bu manken kadar sayılır ve omuzları kapatan bıleklere kadar tüllü bır gelınlık gıydı nasıl sakladı o kılosunu sasarsın
kalcaya kadar korseyle iniyor kalcadan asagı bolarıyor uzun kuyruklu
omuzları kapalı yani dantelle kapalı hemde cok hos duruyordu
balık modelı denılebılrı altı da

eger kilo problemn varsa bedenini saracak iki parçalı bi gelinlik seçmelisin üst kısmı korseli alt kısmıda çok kabrık olmayan...
senin için bi tane yüklcem karar senin tabikide ama gelinlik araştran bri olark sölyrm gttğm yerlerde kilolu gelen gelin adaylarına önerilenleri aktardım..

3257.jpg

3263.jpg

Canım önerilerin için çok teşekkür ederim, oldukça kilolu bi gelin olucam. İlk önce büyük beden gelinliklere bakarken bu modeli görünce "aman kilolarım çıksada olur" havasına girdim çünkü gerçekten çok beğendim. Bir kaç ufak değişiklikle bunu giyeceğim gibi geliyor. Zaten nikah töreni olacağı için kabarık bir model istemiyorum. Gelinlikçilerin bu model için verdikleri fiyatı da göz önüne alırsak vazgeçebilirim gibi de geliyor ama bakalım kısmet :)

3257.jpg

3263.jpg

Canım önerilerin için çok teşekkür ederim, oldukça kilolu bi gelin olucam. İlk önce büyük beden gelinliklere bakarken bu modeli görünce "aman kilolarım çıksada olur" havasına girdim çünkü gerçekten çok beğendim. Bir kaç ufak değişiklikle bunu giyeceğim gibi geliyor. Zaten nikah töreni olacağı için kabarık bir model istemiyorum. Gelinlikçilerin bu model için verdikleri fiyatı da göz önüne alırsak vazgeçebilirim gibi de geliyor ama bakalım kısmet :)

canım benim tanıdıgım hafıf kılolu yani bu manken kadar sayılır ve omuzları kapatan bıleklere kadar tüllü bır gelınlık gıydı nasıl sakladı o kılosunu sasarsın
kalcaya kadar korseyle iniyor kalcadan asagı bolarıyor uzun kuyruklu
omuzları kapalı yani dantelle kapalı hemde cok hos duruyordu
balık modelı denılebılrı altı da
Aslında bu modelde ısrarım nedeni buna benzer bir elbise denedim ve güzel oturdu. Üst tarafım ince, göbek yok ama maalesef basen-bacaklar ve kollar konusunda şanssızım :) Bir de hep böyle dantelli tüllü bir şey hayal ettim sanki öyle olmayınca gelinlik değilmiş gibi geliyor. Cesaret verdin yakışsada yakışmasa da giyicem sanırım :)

Back