Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde temmuzda düğünüm var allahın izniyle gelinliğe bayıldım çok gelinlik baktım ama süper ya izin verirsen merver kopyalıcam sayfadan denedim ama olmadı bana yardım edebilirmisin tabi aynısını diktirmem değişiklik yapıcam model üstünde ama ben siteden kopyalayamadım yardım edermisin
çok iyi bir seçim süper bir gelinlik mutlulukla giyin.
canım tabiki kullan aynı modeli yaptır hatta mutlu olurum ama bu resim çıktı olarak kolay alınmıyor painte yapıştırman ordanda resim programıyla jpege çevirmen gerekiyor çünkü baskıya karşı engellenmiş resim cnm
canım benımkı bıtmek uzere 1000 tl benımkı sen nekadara dıktırıyosunbende şuan aynı gelinliği diktiriyorum sen kaça diktiriyorsun canım merak ettim
cok tesekkur ederım cnm Allah herkese kısmet etsin insallah bu mutlulugu ayrıca fıkırlerınız ve ıyı dıleklerınız ıcın hepınız sagolun arkadaslar gelinlık hazır olmak uzere muhtesem oluyohihoyyytcnm güzel bir gelinlik inşallah istediğin gibi olur
mesaj sayım 100e tamamlayabilirsem koyucam zaten cnmcnm gelinliğinin fotoğrafını bir ara koyarsan çok iyi olur ya:)
tamam canım çok saol merakla bekliyoruz:) eğer dediğin gibi çok güzel dikmişse valla bende diktircem senin dediğin yerde:lepi:mesaj sayım 100e tamamlayabilirsem koyucam zaten cnm