Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl bakarsanız sevinirim:)

Sana çok çok yakışmış canım yaza yaraşır bi gelinlik allah mesudetsin mutluluklar dilerim

zevkler tartısılmaz ama bence gelınlıkte kesınlıkle kırık beyaz cunku cıg beyaz ısık altında resmen mavıye donuyor

canım zevk meselesi ama fizigin gayet güzel daha güzel kırık beyaz değilde beyaz ve daha farklı bi modelin sana daha çok yakışacağını düşündüm ama güle güle giy canım mutluluklar dilerim

güle güle giy ama ben nişanlıgımı bile 2500 e diktiriyorum bence fiyatı gayet normal

Ben de aynısını bugün denedim, 2200 dediler 1800 e falan indirdiler.Fransız güpürü istemiştim hep bunu deneyince aklım çelndi ve karar veremeden çıktım hala düşünüyorum ben... Kesinlikle güzel bir gelinlik yakından görmüş hatta denemiş biri olarak söylüyorum romantik bi havası vardı.

cok teşekkürler kızlar gelinliğimi aldım evimde güzel güzel beni beklliyor:)günde 3 kere acıp bakıyorum nerdeyse:)
normalde cok kararsız bir insan da olduğum için acaba surası şöyle mi olsaydı burası böyle mi olsaydı diye sorup duruyorum kendime sonra da bi güzel azarlıyorum kendimi bosu bosuna kusur buluyorum diye:)

hayırlı olsun. kuşağı ve aksesuarları da hallettin mi?

aksesuar olarak taç ve duvak verdiler ama tacı takarmıyım bilemiyorum...kuşak olayını da yaptırmıstım ama tam istedğim gibi olmadı... yurtdısında bi sitede uygun fiyata satılıyodu ordan getirtmeyi düşünüyorum...çiçeğimi de canlı yaptırıcam zaten.su anda diğer hazırlıklar dolayısıyla biraz geri plana attım onları

ilk resimde etek kısmı sanki biraz böyle geçiştirilmiş gibi mi olmş diye düşündüm ama diğer sayfaya koyduğun resimde kesinlikle bayıldım eteğine,1. resmde belli edememiş kendını diğer resimler çok çok çok gzl.ayakkabı,kemer,çiçek düşüncesi de çok gzl ama kırık beyaza mesela pembe,lila gibi renkleri yakıştıramıyorum bordo diyeceğim ama bordo da bana kırmızı kurdeleyi hatırlatıyor ki hiç sevmem,sanırım deneyerek en gzl duranı sen zaten göreceksin

sanırım vazgeçiosun kemer düşüncesinden okuyunca üstteki msgı gördüm cnm,bence vazgeçmee en olmadı ayakkabını çiçeğini aynı renk yaptır farklı bir renkk

Son düzenleme:

cnm teşekkür ederim:):87:kırık beyazı cok cok daha güzel oldu ama düğün fotolarıyla beraber göstermek istiyorum o yüzden şimdilik koymuyorum buraya:))yoo vazgecmedim kemer düşüncemden sadece burda yaptıramadım yurtdısından getirticem gelinlikçim cok basit bişey yapmıs anladım ki istediğim gibi yaptıramıcam burda o yüzden hazır olanlara bakıyorum yakında da fikir almak için koyucam buraya hangi modeli alayım diye:)

çok güzelmiş sade ve şık beğendim bende güle güle giy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…