- Konu Sahibi mercan2003
bayıldımmm bence kırık beyazda güzel olur bu modele ayrıca 2000 e cok iyi almıssın ya güle güle giy :)
cok teşekkür ederim cnm böyle yorumları görünce içime su serpiliyo walla:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayıldımmm bence kırık beyazda güzel olur bu modele ayrıca 2000 e cok iyi almıssın ya güle güle giy :)
cnm relactiveden aldım ben bir model daha beğenmiştim o da inanılmaz güzeldi fakat belden aşağısıda drape gelip sonra volanlı geliyodu ama ben hep belden kabarık istedim onu da o sekilde yaptırablrdim fakat riske girmk istemedim:):44:
kuaför için de cnm bahçelievlerde moss kuaföre gidicem markaponda kampanya vardı 97 tlye kryolan makyaj ve gelin başı,tabi daha önceden seceneklerim arasındaydı kampanyayı da görünce fırsatı kaçırmadım:))
fotoğraf içinse duygu şahinle anlaştık 900 tlye istanbuldan gelicek yol parasıda bize ait 1000 tutuyo toplamda yani:)
cnm bi de bnm kemer olayını da relactive yapıcak daha önceden anadolu ateşinde oynayan bir kıza ingilteredeki düğünü için yapmışlar ordan biliyolar kemeri,bayan seninde mi yurtdısında olucak fln dedi burdan öyle bi taleple karsılasmadıkları için sasırdı oysaki yurtdısında cok moda ve inanılmaz güzel duruyo:)
evet birazcık dik duramama sorunum var inşallah yaza kadar düzeltirim kendimi:)ayrıca kilo almak için de uğraşıyorum cok zayıfım cünkü,umarım yaza kadar bir kaç kilo alırım dua edin banaüzerinizdeki halini yeni gördüm, yakışmış. yalnız o gün tüm gelinler gibi siz de dik durmak konusunda çaba gösterin. aynı dert bende de var, malesef gelinlikler dik durmamayı kaldırmıyor
saçlarınız bence toplu olmalı...
cok teşekkür ederim cnm cok sevindim:)Gelinlik renginin beyaz olmasindan yanayım.
Onun dısında canım modeli cok begendim.
Çok hoşşş
Fiyatı icinde bi fikrim yok:26:
çok çok teşekkür ediiyorum canım:)):87:umarım bi nebze olsun katkım olur:)değişik fikirleri bu tür sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak topluma aşılamamız gerek böylece toplumda yeniliklere açık bir kitle yaratabiliriz diye düşünüyorum:)gelinliğin çok güzel ve renkli kuşak ve ayakkabılarla kesinlikle kır düğününde harika olucak :) çok farklı bı seçim ilham aldm senden :)) fiyat olarakta gayet uygun çünkü bende şmdi ara sıra bakıorum kaliteli bi gelinlik 2000 tl den aşağı deil..hem güzel pazarlık yapmşşsn için rahat olsn :) mutluluklar dilerim :)
bende çok beğendim...çok ta yakışmış..ayrıca bencede gelinlik beyaz olmalı...
güle güle mutlulukla giyin inşallah....
çok yakışmışşşş
çok yakışmış gerçekten :)