Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl bakarsanız sevinirim:)

saol canım cevap için orasıda gideceğim yerler arasında kuaförü bende görmüştüm ama bana çok ters diye bakmamıştım çok ucuza gelmiş yahuuu fotoyuda ben izmirde anlatştım 1000 tlye denk geldi bizimde hakkımızda hayırlısı gelinliğin son halini merak ediyorum açıkçası mor kemer ve mor ayakkbı süper durur diye düşünüyorum ama herks çok olur bizde sanırım :)

Daha önce bahsettiğin tipte aksesuarla karşılaşmayan arkadaşlar için birkaç görsel buldum. Bence harika duruyor. Düğünüm salon düğünü olmasaydı ben de düşünürdüm

Bu renkli ayakkabı-çiçek konseptini batılı gelinler için sanırım çok marjinal bir seçim değil...

gelinliğin çok güzel ve renkli kuşak ve ayakkabılarla kesinlikle kır düğününde harika olucak :) çok farklı bı seçim ilham aldm senden :)) fiyat olarakta gayet uygun çünkü bende şmdi ara sıra bakıorum kaliteli bi gelinlik 2000 tl den aşağı deil..hem güzel pazarlık yapmşşsn için rahat olsn :) mutluluklar dilerim :)

Üzerinizdeki fotoyu görünce çok beğendim.Çok güzel taşımışsınız.

üzerinizdeki halini yeni gördüm, yakışmış. yalnız o gün tüm gelinler gibi siz de dik durmak konusunda çaba gösterin. aynı dert bende de var, malesef gelinlikler dik durmamayı kaldırmıyor

saçlarınız bence toplu olmalı...

Gelinlik renginin beyaz olmasindan yanayım.
Onun dısında canım modeli cok begendim.
Çok hoşşş
Fiyatı icinde bi fikrim yok:26:

evet birazcık dik duramama sorunum var inşallah yaza kadar düzeltirim kendimi:)ayrıca kilo almak için de uğraşıyorum cok zayıfım cünkü,umarım yaza kadar bir kaç kilo alırım dua edin bana

Gelinlik renginin beyaz olmasindan yanayım.
Onun dısında canım modeli cok begendim.
Çok hoşşş
Fiyatı icinde bi fikrim yok:26:
cok teşekkür ederim cnm cok sevindim:)

çok çok teşekkür ediiyorum canım:)):87:umarım bi nebze olsun katkım olur:)değişik fikirleri bu tür sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak topluma aşılamamız gerek böylece toplumda yeniliklere açık bir kitle yaratabiliriz diye düşünüyorum:)

bende çok beğendim...çok ta yakışmış..ayrıca bencede gelinlik beyaz olmalı...

güle güle mutlulukla giyin inşallah....

bende çok beğendim...çok ta yakışmış..ayrıca bencede gelinlik beyaz olmalı...

güle güle mutlulukla giyin inşallah....

teşekkür ederimm:)))

ama ben sizden hala duvak secimiyle ilgili yardım bekliyorumm nasıl br duvak olur bunun üstüne???

fikirlerinizi bekliyorum lütfen...:78:

gelinlik ustunde bende cok begendim, sana tam olmus, bu arada tebrik ederim ve darisi basima
yaa gelinlik stressi insani cok geriyo, istedigi gibi bisi bulmama korkusu beni simdiden alip gitti, umarim bende senin gibi istedigim gelinligi bulabilirim canim

çok güzel bir model çok da yakışmış ama bencede beyaz olmalı..normalde bende çok beğenirdim o renkleri ama ilk kez evlenen tercih etmez demişlerdi.. ama model çok şeker ve fiyatı çook uygun

modeli cok güzel, alti özellikle yaza cok uygun bir gelinlik, efil efil insanin icini kipir kipir yapiyor :)
insAllah cok güzel bir gelin olursun canim, güle güle giymen dilegiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…