- Konu Sahibi mercan2003
-
Çok beğendim zarif ve sade
ama fiyatı yüksek geldi gelinliğe göre
Eki Görüntüle 164456 Eki Görüntüle 164455 Eki Görüntüle 164456 Eki Görüntüle 164455
belki burda biraz daha nettir
gelinlikte bu tar etekleri çok beğeniyorum ben. sade ama gösterişli asil bir model. çok beğendim ben.
fiyatı yüksek geldi bana ama tül işçilik fazla para tutabiliyor bu tarz modellerde.
renk olarakta kesinlikle kırık beyaz hatta krem olabilir.
canım görünce çok şaşırdım ve beğendim çünkü 3,4 gün önce relactive girip baktığımda bu gelinliği görüp bayılmıştım etek kısmı özellikle çok hoş.
banada bayan 3000 dedi.bence 2000 çok yüksek bir fiyat değil.güle güle giy zevklerimizde aynıymış buarada
süpermiş çok bayıldım o kadar yer dolaştım yok sade gelinlik yokkkk nerden aldın ordan gidip bakıcam bende :)))) güle güle giy şu renkli kuşak ve o renk ayakkbı fikri bende de var kauför ve foto işini e yapacaksınız?
teşekkür ederim cnm:)ben bel kısmına renkli bir kuşak yaptırıcam pudra,lila ya da pembe tonlarında belki biliyorsunuzdur bridal belt diye geciyor ve gelinliğe acayip bir hava katıyor:82:.altına da o tonlarda ayakkabı ve bir de renkli bir buketle işi bitirmeyi düşünüyorumbenim düğünüm kır düğünü olacagı için ve de cok fazla şatafattan hoslanmadığım için taşı,simi olmayan sade bir model aradım konsepte uygun oldugunu düşünüyorum en azından gelinlik modelimin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?