Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl bakarsanız sevinirim:)

Çok beğendim zarif ve sade
ama fiyatı yüksek geldi gelinliğe göre

yaaa öyle mi diyosun
ama modelde pek belli olmasa da üstü drapeli ve cok ince işçilik var tülden drape yapılmıs alt kısmındaki fırfırlar da tek tek ipe gecirilip öyle yapılıyormus...
ilk fiyatı duyunca sok olmustum 3500 diye o fiyata indirdiğime dua ediyodum...:97:

HaRiKaaa üzerinde çok güzel durmuş fiyatı bayağı indirmişsin
Üstelikte çok yakışmış kumaşı da çok kaliteli duruyor
Gelinlikte kumaş çok önemli kötü kumaş olunca resimler bile güzel çıkmıyor
Nerde bu modaevi? adı ne?

aynı modeli geçen kadıköy de kuzenime gelinlik bakarken gördüm ve bayıldım
sanırsam bihter in gelinliği böyleydi yanılmıyorsam
harika bir model çok beğendim...

Son düzenleme:
gelinlikte bu tar etekleri çok beğeniyorum ben. sade ama gösterişli asil bir model. çok beğendim ben.
fiyatı yüksek geldi bana ama tül işçilik fazla para tutabiliyor bu tarz modellerde.
renk olarakta kesinlikle kırık beyaz hatta krem olabilir.

bu renk kremdi zaten pek belli olmamıs acık renk gibi cıkmıs ama ben kırık beyaz yaptırıcam dediğin gibi:)
yaa fiyat konusnda hep kararsız kaldım işte
o kadar cok yer gezdim ki gönlüme göre hiç bir model bulamadım bir de sacma sapan fiyatlar,sonrasında altın madeni bulmus gibi oldum 2000 olunca:)en azından içime sinebilecek bir modeldi hiç beğenmediklerimin fiyatı bile tavanlardayken...
bir de insan da öyle bir stress yaratıyor ki bulabilcekmiyim bulamıcakmıyım ya begendiğim cok pahalı olursa diye,diktirmek desen ayrı bir dert istediğim gibi olcak mı diye bi de aylarca onu düşün stress yap poffffff
en azından simdi kafam rahatladı:))sıra diğer hazırlıklarda:))

Son düzenleme:
sade ve şık bi model çok başarılı ancak bencede kırık beyaz deilde beyaz olmalı sanki bnm gelinliğime de benziyo ben 1 sene önce 1.650 vermiştim seninkinin fiyatıda normal..

cok teşekkür cnm,daha duvak seciminde bulunmadım bu gelinliğe nasıl bir duvak kullanmalıyım yardımcı olur musunuz?:81:

Ben cok begendim gelinliginizi, gule gule giymek nasip olsun :) Moda evinin adini ve nerede oldugunu sormak istiyorum.

canım görünce çok şaşırdım ve beğendim çünkü 3,4 gün önce relactive girip baktığımda bu gelinliği görüp bayılmıştım etek kısmı özellikle çok hoş.
banada bayan 3000 dedi.bence 2000 çok yüksek bir fiyat değil.güle güle giy zevklerimizde aynıymış buarada

süpermiş çok bayıldım o kadar yer dolaştım yok sade gelinlik yokkkk nerden aldın ordan gidip bakıcam bende :)))) güle güle giy şu renkli kuşak ve o renk ayakkbı fikri bende de var kauför ve foto işini e yapacaksınız?

teşekkür ederim cnm:)beğenmene sevindim daha güzelleri senin olsun inşallah:))

cnm relactiveden aldım ben bir model daha beğenmiştim o da inanılmaz güzeldi fakat belden aşağısıda drape gelip sonra volanlı geliyodu ama ben hep belden kabarık istedim onu da o sekilde yaptırablrdim fakat riske girmk istemedim:):44:
kuaför için de cnm bahçelievlerde moss kuaföre gidicem markaponda kampanya vardı 97 tlye kryolan makyaj ve gelin başı,tabi daha önceden seceneklerim arasındaydı kampanyayı da görünce fırsatı kaçırmadım:))
fotoğraf içinse duygu şahinle anlaştık 900 tlye istanbuldan gelicek yol parasıda bize ait 1000 tutuyo toplamda yani:)
cnm bi de bnm kemer olayını da relactive yapıcak daha önceden anadolu ateşinde oynayan bir kıza ingilteredeki düğünü için yapmışlar ordan biliyolar kemeri,bayan seninde mi yurtdısında olucak fln dedi burdan öyle bi taleple karsılasmadıkları için sasırdı oysaki yurtdısında cok moda ve inanılmaz güzel duruyo:)

Çok güzel bir fikir. yine bu sitede bir üyede görmüştüm, mor çiçek kullanmıştı galiba harika olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…