Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl bakarsanız sevinirim:)

mercan2003

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
152
1
118
İzmir
Son düzenleme:
gayet hoş görünüyor 2000de fiyat olarak iyi bence ama kırık beyaz değilde tam beyaz bu modele daha yakışır gibi ama tercih senin tabi

bende beğendim Allah mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta yaşlanın şimdiden tebrikler

cok zarif bi model, begendim

ama arkadasinda deidgi gibi bu modele saf beyaz daha yakisir sanki

Kızlara katılıyorum, rengi kesinlikle bembeyaz olmalı, ayrıcada hoş bir model, kaliteli duruyor

model güzel. resimdekinden biraz daha kabarık gösterecek bir tarlatan giymeni öneririm. katlar daha çok ortaya çıkar diye düşünüyorum. güle güle giyin.

bayıldımm çok güzel durur bence üstünde ama beyaz renk daha hoş durur gibi bana göre

bayıldım gelinligine cok hos cok zarıf ve bence fıyatıda cok uygun biz 6 bın lıra vermıstık gelınlıge insallah mutlu olursun

kızlar cok teşekkür ederim cok cok sevindim yorumlarınıza:)
normalde resimdeki renk krem zaten ben kırık beyazını yani açık rengini yaptırıcam
çiğ beyaz cok sırıtır diye düşündüm...

Tam karşısındaki kalça altından olan gelinlikten hazır dikilmiş heryerde aradım :)en sonunda bulamadım çok az zaman kala diktirdim aceleye geldi bi de:)
Burda gördüm de yazmadan edemedim çok hoşmuş o gelinlik:)

Seninki de hoş canım eğer beğendiysen kendini içinde iyi hissediosan o güzeldir.

teşekkür ederim cnm:)ben bel kısmına renkli bir kuşak yaptırıcam pudra,lila ya da pembe tonlarında belki biliyorsunuzdur bridal belt diye geciyor ve gelinliğe acayip bir hava katıyor:82:.altına da o tonlarda ayakkabı ve bir de renkli bir buketle işi bitirmeyi düşünüyorumbenim düğünüm kır düğünü olacagı için ve de cok fazla şatafattan hoslanmadığım için taşı,simi olmayan sade bir model aradım konsepte uygun oldugunu düşünüyorum en azından gelinlik modelimin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…