• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl bakarsanız sevinirim:)

mercan2003

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
152
1
118
İzmir
$Görüntü000.jpg Eki Görüntüle 162908
kızlar bu da benim gelinliğim 2000 civarı aldım,hayal tül kullanılmıs satıcının dedğine göre ben bu modelin kırık beyazını yaptırıcam.sizce model-fiyat ortalaması nasıl?

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...-gelinligim-nasil-bakarsaniz-sevinirim-3.html

burda da daha net ve üstümdeki resmi... yeni resim ekleyemedm bu mesaja,link verdim o yuzden:)

Son düzenleme:
gayet hoş görünüyor 2000de fiyat olarak iyi bence ama kırık beyaz değilde tam beyaz bu modele daha yakışır gibi ama tercih senin tabi:19:

bende beğendim Allah mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta yaşlanın şimdiden tebrikler :71:

cok zarif bi model, begendim

ama arkadasinda deidgi gibi bu modele saf beyaz daha yakisir sanki

Kızlara katılıyorum, rengi kesinlikle bembeyaz olmalı, ayrıcada hoş bir model, kaliteli duruyor:24:

model güzel. resimdekinden biraz daha kabarık gösterecek bir tarlatan giymeni öneririm. katlar daha çok ortaya çıkar diye düşünüyorum. güle güle giyin.

bayıldımm çok güzel durur bence üstünde :31: ama beyaz renk daha hoş durur gibi bana göre:32:

bayıldım gelinligine cok hos cok zarıf ve bence fıyatıda cok uygun biz 6 bın lıra vermıstık gelınlıge insallah mutlu olursun

kızlar cok teşekkür ederim cok cok sevindim yorumlarınıza:):66:
normalde resimdeki renk krem zaten ben kırık beyazını yani açık rengini yaptırıcam:34:
çiğ beyaz cok sırıtır diye düşündüm...:61:

Tam karşısındaki kalça altından olan gelinlikten hazır dikilmiş heryerde aradım :)en sonunda bulamadım çok az zaman kala diktirdim aceleye geldi bi de:)
Burda gördüm de yazmadan edemedim çok hoşmuş o gelinlik:)

Seninki de hoş canım eğer beğendiysen kendini içinde iyi hissediosan o güzeldir.

teşekkür ederim cnm:)ben bel kısmına renkli bir kuşak yaptırıcam pudra,lila ya da pembe tonlarında belki biliyorsunuzdur bridal belt diye geciyor ve gelinliğe acayip bir hava katıyor:82:.altına da o tonlarda ayakkabı ve bir de renkli bir buketle işi bitirmeyi düşünüyorum:61:benim düğünüm kır düğünü olacagı için ve de cok fazla şatafattan hoslanmadığım için taşı,simi olmayan sade bir model aradım konsepte uygun oldugunu düşünüyorum en azından gelinlik modelimin:):61:

Back